Paris yolcusu kalmasıııınn
derfat
kader
ezgiilknur
unutmadım sizi bebelerim...
benimki yengeç ama yükselenim sanırım başak şöyle ki diyet kıyafet seçimi bende hep bi gün zayıflarım diye öyle alırımmm ne bilimm bi kaç nüanss öyle işteee
Herkes evli değül kü burda kocasına sarılsın:76:
benim gibi olanlarda varrrrr kocam var yanımda değill ahhhhh deli oluyorummmmm:84::84:
nere bıraktın kocanı kızzzzzz :44:benim gibi olanlarda varrrrr kocam var yanımda değill ahhhhh deli oluyorummmmm:84::84:
hahay bu topik dağılmaz siz yatmayınca bende yatamıyorum ne kadar sadığım size bakın
benim gibi olanlarda varrrrr kocam var yanımda değill ahhhhh deli oluyorummmmm:84::84:
hee tamam o zaman size paris maris yok..
ay bilmezmiyim canm eşim nöbetçi olduğu zamanlarda ben de sabahlıyorum hepayy ben de yatamadım heeee
Ben evliyim canım evli olmayanlar için dedim
kocası olmayan da yastığa sarılsın
seni evli biliyodum skopca?
nere bıraktın kocanı kızzzzzz :44:
Allah razı olsun
nöbetli çalışan benim aslında eşim değil amaaa kendisi anneciğine gitttiiiii yaaaaa iki gündür çok kızgınım ona ve beni ilk kez yalnız bırakıyo ve ben zaten ayda en az 10 nöbet tutarım az zaman geçirebiliyoruzzz:18::18:nerde canım....
paris ne beeee
nöbetli çalışan benim aslında eşim değil amaaa kendisi anneciğine gitttiiiii yaaaaa iki gündür çok kızgınım ona ve beni ilk kez yalnız bırakıyo ve ben zaten ayda en az 10 nöbet tutarım zaten az zaman geçirebiliyoruzzz:18::18: