ah bilirim o derdi bilirim sigarayı bırakmak çok zorr kokusu bilem gitmişş ah kıyamam:111:
Sende mi içiyordun lem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bilirim o derdi bilirim sigarayı bırakmak çok zorr kokusu bilem gitmişş ah kıyamam:111:
ahh ah benim de 55 olmam lazım.. kessin
Evet şişko buluyordum kendimi o zamanlar birde arkadaşlar dalga geçerdi benle çok şimdi geçsinlerde göreyim
benimki de kızıyo da tınlamıyom ben ben kayınpederime yakalandım geçen.çantamdan oğlum sen al sigarayı herkesin içine.bana uzatıyo al anne diye ne diyeceğimi şaşırdım..
benimki de kızıyo da tınlamıyom ben ben kayınpederime yakalandım geçen.çantamdan oğlum sen al sigarayı herkesin içine.bana uzatıyo al anne diye ne diyeceğimi şaşırdım..
Sende mi içiyordun lem
adam beni tehdit etti resmen n'apim bıraktım ben de.. sigara yoksa çocuk yapmayı unut didi bana
evetben yatıyorum kzılar size doyum olmaz sabah gelirim artıkın hadi gece gider uykum geldi valla hee yatın artık uleyynn:95:
168 ah olaydım şöyle selvi boylu
evetben yatıyorum kzılar size doyum olmaz sabah gelirim artıkın hadi gece gider uykum geldi valla hee yatın artık uleyynn:95:
yok cnm bende senin gibiyim güldüm ya orda şaka yaptım
hayalimdeki kiloyu söyledim orda aslında
çok kısa da deilsin kız benle aynısın
bende kaçacam valla çok kötüyüm yaaa:84::84:
görüşmek üzere skopcam byby
Evet canım kısa değilim bende yatayım artık dağılınn ulen