- 3 Kasım 2010
- 5.634
- 6
küsücekdikde yolun yarısından döndük çok şükür
mübarek ayda küslük olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küsücekdikde yolun yarısından döndük çok şükür
monarosa
bu göz senin mi?
çok tatlı göz rengin şekerim
makyajında çok güzel
bozuntuya vermebende sonradan anladım.zeytindalını tuttum göz yapın çok güzel ne giydine foto ekledim baksanıza uleyyynn
neden küsüyodunuz ayolll...
ne gerek var ki neeee
yetenek sizsiniz Türkiyeyi izliyorum çok güzel oynuyolarr bende kapı gıcırtısına oynarım eşimde ne kadar oynaksın sen diyo
ne enfeksiyonu cnm vajinalmi:18::18::26:kızlar enfeksiyon olan var mı aranızda?
ezgiilknur falan vardı dün gece birde sembas..
onlarla konuştuk
ama sormayı unuttum kaç günde geçiyor bu enfeksiyon
bakarım cnm
korkma bişi olmaz bi kere dene bakim nasıl oluyo cnm kararsa bile çıkar cnm silinince cila var ya kapılarda ondan dolayı çıkıyolar
çok güzelmiş cnm yaa bende siyah kalem çekiyorum ama düzgün süremiyorum deli olcam bu
türkan sultan kadar var yani:))ay bağlantım gitti canm.. evet benm gözlerim çok tşk ederimc anm
Allah ağlatmasın cnm oyna takıl kafana göreyetenek sizsiniz Türkiyeyi izliyorum çok güzel oynuyolarr bende kapı gıcırtısına oynarım eşimde ne kadar oynaksın sen diyo
kızlar enfeksiyon olan var mı aranızda?
ezgiilknur falan vardı dün gece birde sembas..
onlarla konuştuk
ama sormayı unuttum kaç günde geçiyor bu enfeksiyon
yetenek sizsiniz Türkiyeyi izliyorum çok güzel oynuyolarr bende kapı gıcırtısına oynarım eşimde ne kadar oynaksın sen diyo
ne enfeksiyonu oldun cnmmm
banada ablamdan bulaştııbende oynarım valla kalkmaya üşeniyosam oturduğum yerden oynarımm
trakyalıyım kanımda var
gereksiz bi konuydu zati dimi monorosa
trakyalılarda çok oynar eheheh:90: