ay makyaj benm vazgeçilmezim en azından rimel allık kalem ruj sürerim yaaa
monorosa aynen canımmmm
ya ben çok kokoştum eşimle tanıştığımda ve ondan önce taki 19 yaşımdaydım tanıştık aslında 18 de ozaman birşey yoktu neyse
evlendikten sonra 21 yaşımda
biraz sadeleştim
ne biliyim göz kalemi rimel olmazsa olmazım ama ruj allık sürmüyorum
çokta yakışıyor allık halbuki
yüzüm yuvarlak bugday tenliyim
güzel duruyor
ama ne biliyim evlilik olgunlaştırdı
ya ben çok kokoştum eşimle tanıştığımda ve ondan önce taki 19 yaşımdaydım tanıştık aslında 18 de ozaman birşey yoktu neyse
evlendikten sonra 21 yaşımda
biraz sadeleştim
ne biliyim göz kalemi rimel olmazsa olmazım ama ruj allık sürmüyorum
çokta yakışıyor allık halbuki
yüzüm yuvarlak bugday tenliyim
güzel duruyor
ama ne biliyim evlilik olgunlaştırdı
aslında o kadar çok şey varki yaz yaz bitmez hergün yanımıza alıcamız şeyler değişiyor bende makyaj çantamı koyuyorum çantama parfümümü almıyorum yanıma bazen sıkmıyorum bile kokusu ağır geliyo çok güzeş kokuyo ama bazen çekemiyorum kokusunuanahtar telefon ana gereçler zaten kıslar
hiç aklıma gelmemişti ama yazmak
hoşgeldin cnm kabul etmek ne demek
hepimizin bu topik
nasılsın?
evlisin sanırım?
çalışıyor musun?
oyy maşallah prensesim duruşun bile çok tatlı senin yaabenm makyaj yapmamı eşim sevmiyor doğal daha güzelmişiiiiim yalaaaan daha çok dikkat çekiyorum diye uyuz oluyorrzaten gözlerim sürmeli bnm normaldede gözlerimde kalem varmış gibi durur
aslında o kadar çok şey varki yaz yaz bitmez hergün yanımıza alıcamız şeyler değişiyor bende makyaj çantamı koyuyorum çantama parfümümü almıyorum yanıma bazen sıkmıyorum bile kokusu ağır geliyo çok güzeş kokuyo ama bazen çekemiyorum kokusunu
beni herkes makyajla görmeye alışmış yaa bi kere işe makyajsız gittimm tedavi yapmaya başlamıştım ya git ilk önce makyaj yap hiç çekilmiyon dediler:)))
evet cnm 2 senelik evlyim çalışıyorum cnm
yok cnm duymadım hiç öyle bişey karartmaz kanımca:90:oyy maşallah prensesim duruşun bile çok tatlı senin yaa
benim eşimde öyle diyordu sürme doğal daha güzel falan diye
ilk tanıştığımız gibi vurmuşum allığı yüzüme
vedalaşırken kocamın yüzü parlıyordu resmen
parlatıcı ruju sürerdim yanına gitmeden anee şimdi eser yok o halimden
daha daha sadeyim
bende öyle cnm
parfüme elim gidiyor çantaya atayım
sonra geri bırakıyorum
ya birde ben beyaz kapılarımın yanında sıkamyorm karartır diye
karartır mı?
:60:bende okula bikere makyajsız gitmiştimm geç kaldığım için öğrencilerrr hemen hasatmısınız demişlerdi ben de hiç bozuntuya vermedim he hastayım demiştim
geceyeliimm kuzuuum çok güzel olmuş rengide çok tatlı artı el yapın ve tırnakların çok güzel maşallah güzel kızımızaa