sorum avukatlara..düğün takıları

Uygulamada hiç karşılaşmadım. Genelde boşanma davalarına konu olur . Ancak alacak davası açma hakkınızı var. Zamanaşımına bağlı değil. İstediğiniz zaman açabilirsiniz. Ancak düğün cd sinin delil olabileceğini düşünmüyorum. Evet orada takıldığı belli ama altınların kime kaldığı belli değil. Kayınvalideniz '' hayır ben almadım '' dese ispatınız nasıl olur , Bilmem. Ama altınlarn kayınvalideniz atarafından alındığını gören bir tanık düğün cd sinden daha çok yardımcı olur kanaatindeyim. Şöyle de bir durum var tabi hukuken haklarınızı arayabilirsiniz ama aile hukukunuz nasıl etkilenir bunu da düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum. Sevgiler....

Genelde boşanma davaları esnasında eşler düğün takılarını ister fakat öncelikle eşinizin görüşünü aldınız mı? eğer o karşıysa takılar,eşinizle olan huzurunuzu bozacak kadar mühim mi? bunu düşünün ve paylaşın ona göre yardımcı olalım.Ayrıca el koydu ne demek silah zoruyla mı aldılar takıları,o zaman huzur kaçmasın geri verirler diye düşündüyseniz şimdi niye huzur kaçmasın demiyorsunuz?İleride rahatsız olacağınız şeylere keşke baştan itiraz etseydiniz.

Merhaba aynı durumdan ben de muzdaribim, istedik eşimle birlikte geriye lakin vermemekte ısrarcılar. Biz dava açmak konusunda hemfikiriz. Nasıl bir yol izlememiz gerekli, önerinizi bekliyorum