- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Zaten buraya konuyu açmamı yengem istedi oda internetten okuduğu bir yazıya pek fazla güvenmedi.Ilk ay 6 sadece anne sütü verdim su da vermedim gerek yok
Siz de yengeniz gibi okusaydiniz buraya yazmak yerine haklı olduğunu gorurdunuz
Bağırsaklar kuru mu sizce, löp löp kaka yapıyordur o şimdi anne sütüyle oh sarı sarıYeğenim var, daha 5 aylık sadece anne sütü emiyor daha ek olarak birşey vermiyoruz, suda vermiyoruz, anne sütü su içeriyormuş bir doktorun yazısından yengem, öyle okumuş ne kadar doğru bilmiyorum , çocuğa su vermediğimizi duyunca insanlar, şaşırıyor doğduğundan beri çocuğa, hiç su vermediniz çocuğun, bağırsaklarını kurutucaksınız diyorlar endişenlenmeye başladık ne yapalım su vermeye başlasa mı annesi, sizler ne zaman su vermeye başladınız?
Aynen öyleBağırsaklar kuru mu sizce, löp löp kaka yapıyordur o şimdi anne sütüyle oh sarı sarı
Anne sütü su ağırlıklı olduğu için gerekli değil. Verilir verilmez tercih meselesi.Yeğenim var, daha 5 aylık sadece anne sütü emiyor daha ek olarak birşey vermiyoruz, suda vermiyoruz, anne sütü su içeriyormuş bir doktorun yazısından yengem, öyle okumuş ne kadar doğru bilmiyorum , çocuğa su vermediğimizi duyunca insanlar, şaşırıyor doğduğundan beri çocuğa, hiç su vermediniz çocuğun, bağırsaklarını kurutucaksınız diyorlar endişenlenmeye başladık ne yapalım su vermeye başlasa mı annesi, sizler ne zaman su vermeye başladınız?
Sağolun teşekkür ederimArkadaşlar yazmışlar olması gerekeni. İlk 6 ay sadece anne sütü. Sağlıkla büyüsün kuzu
Canım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekiyor ben henüz anne değilim doğumu bekliyorum ama hemen hemen her yerde "ilk 6 ay anne sütü" söyleniyor, yazılıyor.. Yani bende ilk 6 ay asla bebeğime birşey vermeyeceğim.. Artık bu konuda bence bebeğin bağırsaklarını kuruttun falan demek cahillik gibi geliyor yaa bana.. Çünkü bunu duymayan bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum..Yeğenim var, daha 5 aylık sadece anne sütü emiyor daha ek olarak birşey vermiyoruz, suda vermiyoruz, anne sütü su içeriyormuş bir doktorun yazısından yengem, öyle okumuş ne kadar doğru bilmiyorum , çocuğa su vermediğimizi duyunca insanlar, şaşırıyor doğduğundan beri çocuğa, hiç su vermediniz çocuğun, bağırsaklarını kurutucaksınız diyorlar endişenlenmeye başladık ne yapalım su vermeye başlasa mı annesi, sizler ne zaman su vermeye başladınız? HANIMLAR YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ BEN YENGEME GÜVENMEDİĞİM İÇİN DEĞİL, KENDİSİ BU KONUYU AÇMAMI İSTEDİ, DİYE SİZLERE SORDUM.
Zaten sağarsanız göreceksiniz ilk beş dk gelen süt su gibi şeffaf. Önsüt bebeklere çorba gibi başlangıç sunuyor. Sonra da kalorili yağlı süt geliyor ana yemekCanım ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerekiyor ben henüz anne değilim doğumu bekliyorum ama hemen hemen her yerde "ilk 6 ay anne sütü" söyleniyor, yazılıyor.. Yani bende ilk 6 ay asla bebeğime birşey vermeyeceğim.. Artık bu konuda bence bebeğin bağırsaklarını kuruttun falan demek cahillik gibi geliyor yaa bana.. Çünkü bunu duymayan bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?