• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorularınızı Buraya Yazın

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kafamda o kadar çok soru dolanıyor ki bazen, bunları bağıra bağıra söylemek istiyorum. Ama düşündüm ki yazmak da bir çeşit bağırmaktır aslında. Hele de yazdıklarını paylaşacak birini bulursan... Burası bizim kaamıza takılan soruları yazıp cevap aradığımız bir yer olsun. Böylece amacımız sorulara cevap bulmak değil,neler sorduğumuzu bilmek olacak. Neyi merak ettiğini bilirsen cevabı da zaten gelir arkasından .
Ben başlıyorum.
İnsanları kırmadan ilişkilerimi nasıl sevileli tutabilirim?
İstediklerimi yapmaya başlamak için ne bekliyorum?
Böyle yaşamaktan mutlu muyum?
Acaba herşeye yeniden mi başlasam?
Zaman mı kaybediyorum?
Neden yanlış anlaşılıyorum?
Neden anlaşılmıyorum?
...tatlicadiarzu
evet sıra sizde.

sevgili kocam; sorum sana gününün çoğunu işte ardından da kahvede geçiriyorsun evlendiğimizden beri.ben şikayet edincede kendine hobi bul sosyalleş diyorsun.çok aktif olduğunu söyleyen sen mi sosyalleşiyorsun.10 metrekare alanda sigara dumanının altında nasıl sosyalleşiliyor anlatta bütün bayanlar sosyalleşsin eşlerini rahat bıraksın :))))

kaynanamdan, yardım etmeye çalışırken kullanılmaktan,kaynımdan ve o saçma sapan düşüncelerinden bıktım,ne zaman bitecek....

peki hiç sorgulamadan yaşanırmı nazlı bebek?

ben yine soracam bak dayanamadımyerimseniben

ÇEVREMDEKİ YAPMACIK VATANDAŞLAR!! BENİ SİNİR ETMEK ZORUNDAMISINIZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!Kötü KazentatlicadiarzuKötü Kazen

tabıkı sorgulamadan olmaz ama çok küçük detaylarıda sorun etmemek lazım sımdı dıyceksınkı sen uyguluyormusun hyrr olmuyo tabii ama yınede hayatın çok kısa oldugunu dusunuyorum sorgulamayla geçırmemek lazım

ne zaman bende kimseye muhtac kalmadan mutlu olabilecegim acaba...

artık sonumu çok merak ediorm RABBİM hakkımda hayırlısını wersin bende artık mutlu olmak istiyorm bnde artık gülemk istiyormmmmmmmmmmm

Hayatımdaki keşkelerden yoruldummmmmmmmm! Bırakın peşimi nefes almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

ya kimse bilmiyormu izmirde tanıtım hostesliği yappmak için başvurabileceğim güvenilir bi ajans yokmuuuuu::(

herşeyin sorumlusu ben miyim ya sıkıldım ya öfff bu ne ya bu sana canım:oklava:

offffff sınavlardan tezlerden ödevlerden sıkıldım BENDE BIR GÜN MUTLU OLABILECEKMIYIM...kırlarada dolaşıp akşamlara kadar şarkı terör lanetınden kurtulabılecekmıyım bıtsın artık bu çile ya ÖLEMEK ya YAŞAMAK hangısı tercıhım???

ÖLMEK dıcem ama gerıde bırakacagım aıleem ve ülkem var...
ben bu dünyadan gidersem veya okumama gıbı karar alırsam kensıme verdıgım söz ne oluvcak...???ZATEN ÜLKEMDE BİR SÜRÜ NEDEN VAR...bız türkler neden hep AVRUPALILARA YALVARIYORUZ???neden artık daha çok ithalat edıyoruz...??ve bzm kanımızda asillik varken neden bacılarımıza kendı ülkemizde yaşayan insanlara tecavüz dolandırıcılık yapıyoruzz???neden neden ndennnnnnnnnnnn???????

neden ben bu kadar şanssızım neden hiçbirşeyim yolunda gitmiyor neden herkese haklı olduğumu hep anlatmak zorundayım niye anlatmadan anlamıyorlar keşkelerden yoruldum mutlu omak istiyorum istediğim şeyleri artık elde etmek istiyorum ooofffff :çok üzgünüm:

neden hep alttan alıp insanlara güleryüz göstermek zorunda kalan ben oluyorum artık sıkıldım yawww.....

neden tam mutlu oldum derken mutsuzluğu düşünüyorum hafızamı yenilemek istiyorum N eden sevmediklerimle muhattap olmak zorunda kalıyorum neden hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum neden rol yapıyorum ve neden kendim olamıyorum:mymeka::mymeka:

mutluyum işte herkese herşeye inat mutluyum allaha isyan etmiyorum ben ne kadar kötü şey yaşadıysam vardır bir sebebi verdiğin nefes için yaşattığın günler için şükürler olsun allahım a.s.

Back
X