sorularım vaarr. bi çare lütfen

oshoist

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
2
0
34
ben 52 kiloyum. boyum 1.70. boyuma göre kilom az. belim 66. simit bölgem 80. popom ise 88. evet kızlar çok zayıfım ama orantısız bi vücudum var
amacım kilo almak aynı zamanda simit bölgemdeki ve bel bölgemi inceltmek istiyorum. bunun yanında popomu da büyütmek istiyorum.
kafamda bir sürü soru var öyle yapsam olmuyo böyle yapsam olmuyo.:44:
mesela yemekten kısarak twist ve yanlara doğru eğilme hareketi yapıyorum. popomun büyümesi içinde squat. evet yan yağlarım biraz gidiyo ama çok değil. daha çok kalçam eriyo ben erisin istemiyorumki. yemektende kısmak istemiyorum kilo almak istiyorum ünkü eklemlerim zayıf.
sadece protein ağırlık beslen demişti sporla ilgilenen kardeşim. bu seferde aynı sporları yaptım. kalçam küçülmedi sadece dikleşti en azından bu oldu şükür ama bu seferde inceltmek istediğim belim kas oldu ve nerdeyse kalınlaştı.
hiç yemekten kısmazsam aynı sporu yapsam hiç ama hiç bi değişiklik göremiyorum.
ve kardeşim bölgesel incelmenin mümkün olmadığını söyledi. bu doğru mu sizce. ve birileri bana bi çare bulsun

Bence bu konuda bir profesyonelden yardım almalısın.Çok spesifik bir konu çünkü.
Bir spor salonuna yazılıp hocaya danışsan daha iyi olur gibime geliyor.

Bence bu konuda bir profesyonelden yardım almalısın.Çok spesifik bir konu çünkü.
Bir spor salonuna yazılıp hocaya danışsan daha iyi olur gibime geliyor.

Hepsine tek tek çare var , forumları araştır , bölgesel zayıflamayı araştır.
bende bu siteye üye oldum çünkü popomu büyütmek için sizlere sormak istediğim sorular vaar nasıl kullanacagımıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim neyse :) Benimde kalcam 86 kilom 48 belim 65 gögsum 75 nasıl büyütebilirimm psikolojim bozuldu artık herkez hiç popon yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…