Bicapple Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2007 127 0 116 38 13 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zzeyy #21 takıntılarımdan kurtulmak istiorummmmmm takıntıdan çok sanırım kaybetme korkusu bende cok ondan dolayıı hep sorun yaşıorummm ben napıcammm =(
takıntılarımdan kurtulmak istiorummmmmm takıntıdan çok sanırım kaybetme korkusu bende cok ondan dolayıı hep sorun yaşıorummm ben napıcammm =(
BenAskMelegi ol DE olsun ALLAHIM Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2006 1.893 1 156 38 İstanbul 13 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zzeyy #22 yanımda olmayan insanlar olmasınlar çokda tın yani olmasını istediklerim zaten benimle geçmişi çöpe attım artık düşünmüyorum sizi ve sizli günleri size sadce yazık diyorum yazıkki çok geç anldık bu yüzünüzü ama artık umrumda bile değilsiniz
yanımda olmayan insanlar olmasınlar çokda tın yani olmasını istediklerim zaten benimle geçmişi çöpe attım artık düşünmüyorum sizi ve sizli günleri size sadce yazık diyorum yazıkki çok geç anldık bu yüzünüzü ama artık umrumda bile değilsiniz
imparatorice Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2008 165 0 96 Konya 1 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zzeyy #23 cehennem hep başkaları olmak zorunda mı hiç cennet olamıycaklar mı?