Kimse cemaate dil uzatmasın.
Bunu bile çıkar meselesi yapıp cemaate laf etmişler ya.neyin peşinde bu insanlar.
Bu da memurlar netten
Bir sitede yer alan bir bilgi:
Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.
Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.
Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.
Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.
İlginç olan ihtiyaç yayınlarının hey 15 li deneme serisindede aynı soruların olması,yediiklimdede,beyaz kalemdede..Bu nasıl iş anlamıyorum,insan işin içinden çıkamıyor..
Allahaskına yasal süreden bahsediliyor ne saçmalıyor beyaz kalem veremezlerki nete yasak yani sonuçta bi de o kadar zekiler mi harfi harfine hatırlıyorlar her soruyu şıkkı
Bu türkiyede cemaate laf atmak için fırsat kollayan insanlar kpss yi de fırsat bilip çamur atıyorlar sizse nasıl gözlerinizle görmüş gibi inanabiliyorsunuz buna?
Nasıl yatıkları pisliklere yağ sürebiliyorsunuz?
Ne demek Fethullah gülenin nasıl adı geçer bu olayda.
Gördünüzmü?
Her söylenenin arkasından doğruluk payını araştırmadan körü körüne alkışlıycakmısınız fitneleri?
Herkes cemaate laf atılmasını fırsat kollarmışcasına nasıl karalaybilir kimseye zararı olmayan kişileri.
Şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı ne peki?
Allah hidayet versin başka da bişey demiyorum.
Bu türkiyede cemaate laf atmak için fırsat kollayan insanlar kpss yi de fırsat bilip çamur atıyorlar sizse nasıl gözlerinizle görmüş gibi inanabiliyorsunuz buna?
Gördünüzmü?
Her söylenenin arkasından doğruluk payını araştırmadan körü körüne alkışlıycakmısınız fitneleri?
Herkes cemaate laf atılmasını fırsat kollarmışcasına nasıl karalaybilir kimseye zararı olmayan kişileri.
ihtiyaç ve yediiklim de mi :26:
Gördünüzmü?
cemaati bu kadar savunan bir kişi olarak size bir sorum var mademki cemaatte herşey hakkıyla ilerliyor burada yazılanlar karalamak oluyor o halde neden cemaate baglı bir kişi 22 puanla atanırken 85 puan alan normal biri atanamıyor?
Bizim konumuz şuan cemaat ya da fettullah gülen degilki bşeylere anlam vermeye çalışıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz ne kimseye laf atılıyor ne çamur!!Lütfen konumuzdan sapmayalaım.
22 puan almış kişi neyiniz oluyo?
Konudan sapan doğruyu ararken gerçeği karalayanlardır.
Doğruyu aramak fitne çıkartmak değildir.
Masum insanları karalamak değildir.
Herkes mesajını gönderirken neleri hayatlarında yok saydıklarını kimlere ne kötülükler yapıp nasıl günah edindiklerini de tartsınlar.
pkk yaptı deseniz bende katılırdım bu pisliklerin yaptığı konusuna
Ama konu masum insanlar olunca sakin yorum yapmamı beklemeyin.
Konudan sapan doğruyu ararken gerçeği karalayanlardır.
Doğruyu aramak fitne çıkartmak değildir.
Masum insanları karalamak değildir.
Herkes mesajını gönderirken neleri hayatlarında yok saydıklarını kimlere ne kötülükler yapıp nasıl günah edindiklerini de tartsınlar.
pkk yaptı deseniz bende katılırdım bu pisliklerin yaptığı konusun
Ama konu masım insanlar olunca sakin yorum yapmamı beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?