Sorular çalınmış!!!!!!

Cemaat cevapları dağıttı iddiası
ğretmenlik ve kamudaki B grubu kadrolar için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) soru ve cevaplarının İstanbul'da cemaate bağlı dershaneler tarafından yandaşlarına dağıtıldığı iddia edildi.

Öğretmenlik ve kamudaki B grubu kadrolar için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) soru ve cevaplarının İstanbul'da cemaate bağlı dershaneler tarafından yandaşlarına dağıtıldığı iddia edildi. Söz konusu iddiaya ilişkin sınavdan çıkan öğrenciler, dağıtıldığı iddia edilen kitapçıklardaki soru ve cevapların sınavda çıkan soru ve cevaplarla aynı olduğunu söylüyor.

Bugün yapılan ve hala 2. bölümü devam eden öğretmenlik ve kamudaki B grubu kadrolar için gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) soru ve cevaplarının dağıtıldığı iddia edildi. Soru ve cevapların İstanbul'da Fethullah Gülen cemaatine bağlı bir dershanede yandaşlarına ücretsiz, bazı öğrencilere ise 21 bin TL karşılığında satıldığı iddia edildi.

İddiayı ortaya atan bir öğrenci DİHA'ya konuştu. İsmini vermek istemeyen ve vicdan azabı çektiği için gerçeğin açığa çıkarılmasını isteyen Diyarbakırlı öğrenci tarafından ortaya atılan iddiaya göre; sınavın sabah yapılan bölümünde, dağıtılan soru ve cevaplar uyuyor. Sınavın 2. bölümü hala devam etmesine rağmen söz konusu bölümün de soru ve cevapları bulunuyor. İddianın doğru olup olmadığı sınav sonrasında yayınlanacak soru ve cevaplar ile ortaya çıkacak.

Konu ile ilgili sınava giren öğrenciler, dağıtıldığı iddia edilen kitapçıklarda çıkan soru ile cevapların aynı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda da benzer iddialar ortaya atılmış ve sınav ile ilgili uzun süre tartışmalar yürütülmüştü. DİHA

alıntıdır. Kanıtlar nitelikte yayınlanmış fotolar da sitede mevcut.

İlginç olan ihtiyaç yayınlarının hey 15 li deneme serisindede aynı soruların olması,yediiklimdede,beyaz kalemdede..Bu nasıl iş anlamıyorum,insan işin içinden çıkamıyor..

bunları beyaz kalem yayınlarına soyleyen ogrencıler ne kadar zekıymıs kelımesı kelımeıne akıllarında tutmuslar vay beee!!!!!

Allahaskına yasal süreden bahsediliyor ne saçmalıyor beyaz kalem veremezlerki nete yasak yani sonuçta bi de o kadar zekiler mi harfi harfine hatırlıyorlar her soruyu şıkkı

millet olarak akıllanıp adam akıllı bir protesto etmediğimiz sürece her sene soruları alan 1/4 lük kısım başta kazanır, 1/4lük kısım torpille atanır,1/4lük kendi emeğiyle çok çok yüksek puan alan adaylar atanır, kalan 1/4lük kısım ise ancak benim gibi buraya yada başka sayfalara yazar sonuç olarak işsiz kalır...

Bu türkiyede cemaate laf atmak için fırsat kollayan insanlar kpss yi de fırsat bilip çamur atıyorlar sizse nasıl gözlerinizle görmüş gibi inanabiliyorsunuz buna?
Nasıl yatıkları pisliklere yağ sürebiliyorsunuz?
Ne demek Fethullah gülenin nasıl adı geçer bu olayda.
Gördünüzmü?
Her söylenenin arkasından doğruluk payını araştırmadan körü körüne alkışlıycakmısınız fitneleri?
Herkes cemaate laf atılmasını fırsat kollarmışcasına nasıl karalaybilir kimseye zararı olmayan kişileri.
Şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı ne peki?
Allah hidayet versin başka da bişey demiyorum.

Allahaskına yasal süreden bahsediliyor ne saçmalıyor beyaz kalem veremezlerki nete yasak yani sonuçta bi de o kadar zekiler mi harfi harfine hatırlıyorlar her soruyu şıkkı

minareyi çalan kılıfını hazırlar misali elbetteki adamlar mantıklı bi açıklama yapacaklar bence normal...

sınava girmedim ama eğer ki sorular birebir doğruysa nasıl hatırlıyorlar o kadar soruyu

insan o sınav stresinde adını unutuyor değil soru ve şıkları ezberlesin

inş yakında çıkar kokusu

cemaati bu kadar savunan bir kişi olarak size bir sorum var mademki cemaatte herşey hakkıyla ilerliyor burada yazılanlar karalamak oluyor o halde neden cemaate baglı bir kişi 22 puanla atanırken 85 puan alan normal biri atanamıyor?

kaldıki buraya yapılan yorumlar haber sitelerinden alınan bilgilere dayanıyor ve insanların sorunu çok farklı lüften konuyu saptırmayın şuanda bi çok insan büyük hüsran yaşıyor saygı duyun biraz..

Bizim konumuz şuan cemaat ya da fettullah gülen degilki bşeylere anlam vermeye çalışıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz ne kimseye laf atılıyor ne çamur!!Lütfen konumuzdan sapmayalaım.

alllah o soruları çalanları islah etsin en kötüsüde allaha sığınıp gibi yapıp sözde allah adını zikreden özünde hırsız olanlar onları savunanlarda benim hakkım helal değil

milyonlar gün gelir hesap sorar bu iddallar gerçekse o yatırılan paralar biryerlerinden çıksın bi 80 puanla tercih yapamazken yüzümüz yokken belkide 60 puanla yerleşyor miller biz 80 puanla bile yapamadık edemedik diye boyun bükerken 1800 maaşla işe giriyor millet

bundan kim nemalanıyorsa eğer cemaati savunan arkadaş senelerdir neler dönüyor bilmiyormuyuz gün gibi ortada savunman gereken yer burasıda değil ortada bir iddaa varsa ve geçmiş yıllarda olanlar kanıtlanıp kapatıldıysa haberlerde yayınlanmadysa biz bunların üstüne gideriz kimse sütten çıkma ak kaşık değil haramla işi gücü olanlar çatının altından kaldırsınlar görüyoruz uyumuyoruz

hangi çatıda olurlarsa olsun allah gün gelir hesap sorar hırsızlıklarını bile bile onlara yardım eden insanları allah ıslah etsin

22 puan almış kişi neyiniz oluyo?

Bizim konumuz şuan cemaat ya da fettullah gülen degilki bşeylere anlam vermeye çalışıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz ne kimseye laf atılıyor ne çamur!!Lütfen konumuzdan sapmayalaım.

Konudan sapan doğruyu ararken gerçeği karalayanlardır.
Doğruyu aramak fitne çıkartmak değildir.
Masum insanları karalamak değildir.
Herkes mesajını gönderirken neleri hayatlarında yok saydıklarını kimlere ne kötülükler yapıp nasıl günah edindiklerini de tartsınlar.
pkk yaptı deseniz bende katılırdım bu pisliklerin yaptığı konusuna
Ama konu masum insanlar olunca sakin yorum yapmamı beklemeyin.

Son düzenleme:
Ortada henüz bir gerçek yok neden bu kadar savunmaya geçtiniz anlamadım?

bu mantıga göre burada pkk yı savunan biri olsa onada göz yummamız gerekir
dediğim gibi arkadaşın ana konusunu saptırmayalım saygı lütfen...

masum ınsanlar mı??? sız turkıyede yasamıyosunuz galıba bız o masum ınsanların MASUM INSANLAR arkasından neler cevırdıgını gecmıs yıllardan cok ıyı bılıyoruz........
bırılerınde bu pkk pıslıgı cok ıslerıne yarıyo yaptıgı pıslıklerı pkkyla sıvıyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…