• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular çalınmış!!!!!!

Şehir olarak belirtilmiyor belli bir ücret karşılıgında satılmış...haber sitelerine gözat istersen...

izmir diee okudum ben ama mynettde :26: terör örgütünün bi işiymiş sanırımm herkes şaşırıyo sınava girenler aynı sorular nolcak diyolar yazık yazık bu ülkede yazık herşeye eğitimin sınavların herşeyin içine ettilerrr :47:

Evet,twitter'da Diha fotoğraflarla kanıtlamış bunu...Soruların fotoğrafları dağıtılmış öğrencilere... Yine cemaatin işin içinde olduğu söyleniyor ama bu sadece bir iddia.......

Emeklerime mi yanayım bugun yaşadıgım onca sıkıntıya mı yanayım.....Bilmiyorum kime ne diyecegimi bilmiyorum gercekten!!!

Son düzenleme:
Evet,twitter'da Diha fotoğraflarla kanıtlamış bunu...Soruların fotoğrafları dağıtılmış öğrencilere... Yine cemaatin işin içinde olduğu söyleniyor ama bu sadece bir iddia.......

Evet fotograflara baktım ben de internete 15.42 de düştüğü belirtiliyor..

Evet beyaz kalemin işi diyorlar. Yazık bir sınav yapmayı bile beceremiyor sistemimiz. Çok acıyorum hallerine..

Ben sınava girmedim ama üzüldüm yazık ya insanlar o kadar emek veriyor sınavdan sınava koşuyolar sonuca bak..Böyle sistemmi olur yazıklar olsun be

Bi de daha önce benzerlerinin yaşanması ve hala yaşanıyor olması ne kadar vahim...

bende girmedim ama girmediğim halde sinir küpü oldum biri dur desin artık yaa dur desin bu olaylaraa kimsenin hakkı emeği yenmesin yaa :((

şaşırmak isterdimm:19:

o kadar gencin emeğine yazık değilmi.. yine stress , yine stress.. :31:

Sorular beyaz kalem yayınlarından alınma gibi!!!!Şıklarına varana kadar aynı düzende,az önce göz attım bütün sorular aynı..

Memurlar nette yazıyordu cemaat iddiası..Her kafadan bir ses çıkıyor,yedi iklim yayınlarındanda 5 soru birebir..

Kimse cemaate dil uzatmasın.
Bunu bile çıkar meselesi yapıp cemaate laf etmişler ya.neyin peşinde bu insanlar.

Bu da memurlar netten

Bir sitede yer alan bir bilgi:

Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.

Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.

Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Karalama politikası işte..Olan bizlere oldu malesef..Bakalım nelerle karşılaşacağız..

sırf kpss mi tüm sınavlarda hile var. o yüzden çalışanlar kazanmıyor. giysilerimize kadar karıştıkları sınavlarda kamera koyduklar sınavlarda bile hile yapıldı. hile ile kazananlara hakkım haram olsun. bizim hakkımızı yiyorlar.

Back