• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....Yemek odası,yatak odası,oturma grubunu nereden aldınız?

Ben YATAK ODASI nı - DOĞTAŞ tan aldım. 1.880 YTL idi o zaman kampanyası vardı.

ANGELO - DOĞTAŞ

s6001704wp0.jpg

OTURMA GRUBU nu - EFSANE MOBİLYA dan aldım. Fiyatını bilmiyorum ama geçenlerde diloş 1.800 - 1.900 YTL gibi bişi sölemişti.

GELİNCİK - EFSANE MOBİLYA

s6001703cl8.jpg

Yemek Odası nı oldum olası sevmedim. Evi daralttığı için de istemedim. Onun yerine ahşap masa sandalye aldım. Şaşırmayın he kaydirigubbakcemile3 190 YTL ye aldım hepsini.

IKEA

s6001697ix7.jpg

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

çok değişikmiş koltukların beğendim:) güle güle kullan

:enbuyukkk:

:1shok: GERÇEK Mİ BU :1shok: clio parası :1shok:

vay anassını be çok para vermişsiniz...

e tabiki bu mobilya işi biraz da bütçe meselesi..ben tüm mobilyalarımı 6000 ytl aldım maskodan ...nasılsa 10 seneye varamadan sıkılırm deiştiriim hihoyyyt

canım dogru söylüyosun.....bütce işi biraz ....bi de benim degil ama eşimin marka merakı var...başımıza ne geliyosa ondan geliyo....

teşekkürler kızlar hepsini not ediyorum.enne,modoko,istikbal,bellona,zebrano,özcanlar,rapsodi,ipek,casa.................
schatzi bizde peşin almaya çalışcaz zaten senin aldığın fiyata hayırlısı artık,
kıyma ta halılarında çok güzelmiş valla..

hoşuna giden ne varsa onları seçip yaptırabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ucuz almışım ben almışım sanırım :)

yemek odam (konsol+masa+6 sandalye+zigon+varaklı ayna -büfe almadım sevmiyorum da..) bellona lidya 2000YTL
yatak odam evkur 650 YTL 12 taksit
salon koltuklarım 1100 YTL evkur 12 taksit
oturma odası koltuklarım evkur 1170 evkur 12 taksit
mutfak masam Ikea 195 YTL (kıymanınkinden :) )

biz dergi karıştırarak bulduğumuz, hoşumuza giden mobilyaları, imalatçıya yaptırdık.mükemmel yaptı çok memnunuz, fotolardakinin aynısı oldu, 1 ay içerisinde tamamladı. bu şekilde olunca takım yaptırmak zorunda da kalmıyorsun , hoşuna giden ne varsa onları seçip yaptırabilirsin.[/QUOT
Hoşgeldin buraki
yemek odası+yatak odası+salon oturma grubu hepsini mi imalatçıya yaptırdın?

yatak odası için-karyola,dolap(birhayli büyük),2 tane komidin
salon- tv ünitesi, konsol, orta sehpa, yemek masası, 8 sandalye
banyo- büyük bir banyo dolabı
koltuklar

Son düzenleyen: Moderatör:
HEPSINI GULE GULE KULLAN.MASANI COK BEYENDIM TARZI VAR.COK KIBAR GORUNUYOR.BU ARADA NEZAMAN ALDIN :nazar:

Teşekkür ederim canım :1hug: Hemen hemen hepsi yaklaşık 2-3 ay önce alındı yerimseniben

kıyma ta halılarında çok güzelmiş valla..

Sağol caneeeemm, Kaşmir Halı. Internet sitesinden modellerine bakabilirsin. yerimseniben

mutfak masam Ikea 195 YTL (kıymanınkinden :) )

Certurummm benemmm Şeniz Çok hoşuma gidiyo. kullanışı da çok güzel demiiiii Şeniz

yatak odam tepe mobilya 12ay taksıkle ama toplam fiyatı 3.600ytl
salon takımım komple ( halısı-oturma grubu - cam katlanabilir masam-6sandalyem 2kırımızı,4krem deri-cam orta sehpam-tv unitem & vitrinim) 3.900peşin aldık hassoylar mobilyadan.
oturma odam rapsodinin rapbid modelini aldık 2.200ytl ye

yatak odam için tepe ve casa arasında kararsız kalmıstım :)))
kolay gelsın canım simdiden..
nişanlın ,sevgilin veya esınle gezerken duz taban ayakkabı veya spor ayakkabı gıymeni tavsıye derım ;)

yemek odam koltuk takımı yatasdan yemek odası bır bucuk mılyar
633446572377280044.jpg

koltuk takımı ıkı bucuk mılyar
yatas-oturma-gruplari.jpg

yatak odam ıstıkbal
Lotus_Yatakodasi_Sirenamaun.jpg
2 bucuk mılyar

ben cevahirdeki tepe homedan aldim...şimdi fiyatlar uygun kampanyalari vardi ayrica istedigim zamanda teslim edicekler

yatak odasini 6 gözlü dolabi 2800,oturma odasinida 2400 aldik peşin fiyatina 18 ay taksit yapildii

merhaba cnm bende 1 sene oluyo evleneli.yatak odası ,yemek odası,oturma odası köşe ( köşe takımı) ipek mobilyadan aldım ( krem rengi royalmax) netten bak istersen. salon takımınıda (ferrali modeli)yatştan aldım.çok memnunum cnm tavsiye ederim. yatak odası:3600 yemek odası:4700 köşe takımı1750 salon takımı 4250 ytl peşin piyatlarıydı ama şuanda daha indrimli fiyatlar cnm.

Ben işim gereği genelde imalatçı firmalarla çalışıyorum çalışmalarımın hepsi mekana göre olmak zorunda çünki hazır bulmak mümkün olmuyor birde müşteri istekleri çok farklı Bununla ilgili Masko da bir kaç firma tanıyorum işini düzgün yapan isterseniz yönlendirebilirim Sizi ''

Yatak odası ve yemek odası takımlarımızı Evgör'den aldık.. Oturma grubu bakıyoruz şimdi..

yatak odası ve oturma odasını ankara mobilyacılar sitesinden aldık. salondaki oturma grubu ve yemek odasını ise tepe home dan aldık. hepsinden memnunuz.

Back
X