ben istikbalin yasmine takımını aldım..çok memnunum site fotosunu vermediği için ekleyemedim
uğur böcüğü senin beğendiğin o takımı bende beğenmiştim mobilyacıya gidince çok büyük olduğunu gördüm ve vazgeçtim kendi evin olacaksa ancak tercih edilmeli diye düşünüyorum yoksa kirada rezil olur takım yerimseniben
beğendım yatak odası aldora 2500 ytl hersey ıcınde
canım bende yatak odamı yaptırdım yataş ın quadro modeli zeytin ve venge rengi bazalı ve sürgülü
resimleri çeyizde çekmiştik o yüzden pek düzgün değil ama yinede ekleyeyim
ImageShack - Image Hosting :: resim6075vf3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: resim6073xp4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: resim6074bg1.jpg
benim aldığım yerdede bu mobilya vardı hatta ışıkları var dimi başucundasengözlerimebaksanab bence güzel yakından gördüğüm için diyebilirim benim yatağının ayakucundaki uzun olan puf hoşuma gitmişti:smiley-cool:
resimler cikmamis bacim,bidaha denesen,merak ettim simdia.s.
evet ışıklarıda var. deri olması çok güzel gözüküyor bide pufa bittim zaten hep istediğim şeydi. mobilyayı araştırdım inegöl mobilyacıları yapıyor bunu inögöl malı yanii:1hug:
canımcım ilkinde açılmıyodu ama değiştirdim tekrar bi bak istersen
anna bende gordum yakından cnm ozellıkle surgulu beğendımkı alan fasla kaplamıyor yatak bıraz buyuk ama cok buyuk gelmedı bana bakalım ama keısnlıkle bunu alcam gıbı:asigim: yemek odasıda harıka masası buyup kuculebılıyor cok hosuma gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?