- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
arkadaşım, dün mutfakta kabarıyor dedi. annesi yapmış, uzun vadede kullanamazsın dedi. kafam karıştı şimdide , ya kabarırsa, bak sökmeside zormuş...:uhm:ne yapsam ki. ne kadar oldu senin yapalıo ve sorun yaşıyormusun?
İlk sayfadan beri okurken hep acaba yemek odası takımım kaplanmazı diye aklımdan geçirdim benımde tam tersi çok koyu kahve rengı ozaman nasıl almışım şimdi hiç beğenmiyorum ..ya arkadaşlar yapanlar lütfen resim iklesinler...
bende taktım mutfak dolaplarım dümdüz bembeyaz
mutfağım ise amerikan nutfak diyorumki dolapları turuncu yada yeşilmi yapsam yoksa koyu kahverengi dalanmı?
valla elimde olsa birazda cesaretim olsa beyaz renkli gümüşlük takımımı bile kaplarım nasıl pişmanım beyaz aldığıma...
resim ekleyin lütfen bize fikir olur en azından!
canım tam edını bılmıyorum yapı marketlerde var tekzen kipada migrosta, hatta pazarda gördum masa örtülerı paspaslar satan bır tezgahta hemde benım aldıgımın yarı fıyatına kaç mt istersen veriyordu.
bu arada benım şifonyerın bıtmıs hali geç koydum ama kusura bakmayın..
ImageShack - Hosting :: 20749037tx1.jpg
ImageShack - Hosting :: 88665663nu1.jpg
Arkadaşlar mutfak dolaplarım çirkinleştiği ve beni sıktığı için koçtaş'dan yapışkanlı folyo almaya karar verdim.Ağaç mobilya desenli olanlardan alıcam.1,5 sene önce ocağın yanındaki duvar yağlanıyor diye bu folyodan yapıştırdım,çok memnun kaldım.Bu fikrim sizce nasıl,daha önce uygulayan ve memnun kalan var mı?
Yok arkadaşım ne ustası,bizlerden iyi usta mı var?şakkıdı
Her işi kıvırırız evvelallah..Benim de mutfak dolapları korkunçtu mağara gibiydi..:roflol:
Öyle birşey ki boyansa da birşeye benzemeyecek..
Aldım elime bu ruloyu dolapların içini beyaz dışını da mobilya renginde koyu renk kağıtla kapladım,oturma odasının yerlerini de yaptım şimdi de gözümü elbise dolabına diktim..Misss mis oldu.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?