Soru....Yapışkanlı folyo ile mutfak dolapları

Dc fix diyorlar bunlara. Kırtasiyelerde bile var. Ama yapı marketlerde daha uygun oluyor fiyatları.
Hepsi burada da baktım şimdi 45cm'e 15m bir parça 27 YTL+KDV imiş. (Pahalı geldi biraz bana daha uygun olmalı hatta vardır da araştırın derim)

sökmesi inanılmaz zor oluyo ya. benim bi arkadaşım bi eve taşındı daha önceki kiracı bunlardan yapıştımış ama hep lekeli lekeliydi eskimişti çıkarmak zorundaydık yemin ediyorum 3 gün uğraştık.

Arkadaşlar mutfağım hazır mutfak gibi yepyeni oldu,şimdi düşünüyorum başka nereler uygulayabilirim diye.

arkadaşım, dün mutfakta kabarıyor dedi. annesi yapmış, uzun vadede kullanamazsın dedi. kafam karıştı şimdide , ya kabarırsa, bak sökmeside zormuş...:uhm:ne yapsam ki. ne kadar oldu senin yapalıo ve sorun yaşıyormusun?

Tatlım ilk sayfada 2 arkadaş yapmış,3 seneden beri kullanıyorlar,hiçbir şey olmamış,ilk sayfayı oku.İstediğin bilgi var.

selam hanımlar bende ilk defa duydum böyle birşeyin varlığını ama çok hoşuma gitti fakat size bir sorum olacak benim dolaplar çizgili yani oymalı sizce olurmu hava kabarcığı kalırmı cevaplarsanız sevinirim.....

Evet bu yöntemi bende uyguladim 10 sene önce komodinlerimin rengini degistirmek icin,
ve acayip dayanikli oldu,
ama cikarmak isteyenlere tavsiye etmem.
Kolay geslin.

Ben de masamın ayaklarını masayla aynı olsun diye kaplamıştım ve 3 yıldır kullanıyorum masa eskiyor ayakları yani kaplamalar hala süper :1closedeyes:
bence dene güzel olur

aaaaaaa evet annemde yaptııııııııııı turuncuuuu mutfak dolaplarını beyazz cıceklı yapıskanlııııııı seyle kapladı her taraf benbeyaz olduuuuuuuuuuu akıllıca her zaman dolap degıstırecegımıze degısık degısık koltuk yuzu gıbı :)

bende bundan 7 sene önce kadar mutfak dolaplarimi bu folyolarla kaplamistim agac renginden camgöbegine cevirmistim mutfagi süper olmustu . benim dolap kapaklarinin üstündede cerceve gibi cikintilar vardi onlarida söküp atmistik. eger oymalar varsada onlarida silikonla güzelce doldura bilirsiniz yeterki akliniza koyun :))))

benimde taşındığım evimin mutfağı çok eskiydi izmir'de eski rum evleri çoktur alsancak'ta böyle bir evdi raflara düz renk kağıt yapıştırdım uçlarınada düz renk kağıdıma uygun renkte çiçekli desenli bir modelden bir parmak genişliğinde kesip fırfır yapmak için birleştire birleştire yapıştırdım bildiğiniz etek fırfırı gibi çok güzel oldu hem tertemiz hemde çok kullanışlı oluyor.

gerçekten süper fikir adanada umarım bulabilirim yapışkan folyomu deniyor du? birde tutma yerlerini çıkartıp öylemi yapıştırıyorsunuz ?fiyatı ne kadar?cevap verirseniz çok mutlu olurummmmmmmmmm

bende yatak odamdaki dolabıma yapayım bari kaç senedir hep aynı almamda imkansız şu ara ama burda yazılanları okuyunca merak ettim bende denicem

kızlar ben şu an eşimin bekarlığından kalma eski şifonyeri kaplıyorum resımlerıne koyarım akşama, kağıdı migrostan aldım 45 cm 2 m 3,5 ytl ye ama yapıstırırken dıkkat istiyor hava kabarcıgı kalabılıyor bende kredı kartı ıle çeke çeke yapıstırıyorum... tutma yarlerını söktüm sonra takacağım..

migrosta hangi reyonda ne diye satılıyor?bir de ben banyo dolabını kaplamak istiyorum.ama tereddütte kaldım acaba buharda kenarları kalkar mı diye?aslında ben sprey boyayla boyamak istiyordum ama bu daha kolay ve kullanışlı sanırım.bir de bu kağıtların düz renkte olanları var mı biliyor musunuz?turkuaz ya da cam göbeği düşünüyorum.

migrosta banyo aksesuarlarının oldugu reyondaydı, çöp kovaları sabunluk duvar askılıklarının oldugu, ama bulamazsanda kasıyerlere sorarsan soylerler heralde düz rekleride var, ahşap görünümlü olanlar tekrenk olanlar kareli olanlar, yakınınzda tekzen varsa oradada vardı.

sby26 mutfak bayağı uzun sürer ama olmaz değil yani.. sorumun ılk sayfalarını okursan mutfagını 3 yıl önce kaplayıp hala sorunsuz kulananlar var ucları kalkmıyormus.. ama banyo için bilmiyorum..

ne guzel fıkır gerceken
bende yata odamdan memnun degılım ıcım kararıyor resmen aacık renk kaplasam olmazmı acaba
yenı sayılır degıstırmeyız baskada bısey gelmedı aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…