• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....Koridorum için fikirlerinizi istiyorum ..!

ikeadaki ayakkabı dolabı güzel,ben de düşünmüştüm onu kendim için,çünkü aynı problemi yaşıyorum.ama o ayakkabılık sadece 8 çift ayakkabı alıyor.fiyatı da bu sayıya göre biraz fazla.ben telesetin bir ayakkabılığını gördüm,aynı sistem,ama çok daha fazla ayakkabı alıyor.önümüzdeki ay onu almayı düşünüyorum,üzerinede ikeadan raf.

XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ayakkabılık 18 çift ayakkabı alıyor.bir de yanındaki raflar var artı olarak.bana çok kullanışlı geldi.eni 25 cm.diğer ölçülerine yine verdiğim linkten bakabilirsin.

evet ,kapıların ahşap duvarlarını kreme boyamakla başlaya bilirsin.dahasonra şık bir avize ona eşlik eden kolidor duvarlarına resimler ve en son güzel yolluklar.

ikeadaki ayakkabı dolabı güzel,ben de düşünmüştüm onu kendim için,çünkü aynı problemi yaşıyorum.ama o ayakkabılık sadece 8 çift ayakkabı alıyor.fiyatı da bu sayıya göre biraz fazla.ben telesetin bir ayakkabılığını gördüm,aynı sistem,ama çok daha fazla ayakkabı alıyor.önümüzdeki ay onu almayı düşünüyorum,üzerinede ikeadan raf.

XXXXXXXXXXXXXX

bahsettiğin ayakkabılık bu sanırım ..evet kullanışlı ve güselmiş teşekkürler fikrir için canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X