• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....Koridorum için fikirlerinizi istiyorum ..!

BaSiYaZMaLiKiZ

"MuSMuTLu"
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
5.173
2
156
İstanbul
burası oturacağımız evin koridoru arkadaşlar.
sizlerden almak istediğim fikirse portmanto.
kalabalık bir aileyiz gelenlerin ve kendi ayakkabılarımızın sığması için portmanto gerekli.
ama ben koridoru daraltacağını düşünüyorum ve sanki geçerken üstüme yıkılacakmış gibi gelir diye sıkıntı yapıyorum :1no2:
sizce nasıl birşey alabiliriz kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim aklıma herhangi bişey gelmedi ama kırmızı minder diye bi sitede dekorasyon fikirleri veriliyo hatta mail atıp sorabiliyosunda ...

arkadaşım benim tavsiyem sağda ya da solda iki kapı arasına duvarı mümkün olduğunca çok kaplayacak şekilde ama ayakkabılar yan ya da çapraz konacak şekilde derinliği az olan bir ayakkabılık yaptırman.
biz uygun bulduğumuz bir yere derin yaptırdık, geçişi çok daralttı. biz ettik, sen etme.yasakkelime

yorgunsavaş güzel söylemiş fakat eklemek istediğim, portmantonun kapıları raylı olsun öne açılmasın, darlığın vereceği sıkıntıyı biraz engeller gibimegeldi. gülegüle otur.

:delphin:bende şunu söyleyim ...raylı kapak düşünürseniz derinlik çoğalır kapakların çalışması bakımından ... böyle dar bir koridora raylı kapak olmaz ...çok yüksekte düşünmeyin boğarsınız...en iyisi 1 mt boyunda genişliği fazla bir ayakkabılık yaptırmanız üzerinede ayna düşünürseniz ferahlık sağlarsınız...nacizane fikrim bu...sevgiyle kalın...:lepi:

buyur canim bunlarda benim favorilerim. 3nüde ikea dan bulabilirsin.
dolaplari kucuk gibi duruyor ama bence cok guzel. ozellikle ceket asma yeri cok degisik.

canım buyur süper bi tasarım bence...tekerlekli hemde istediğin yere kaydırabilirsin :)))

kızlar kıymanın uygulaması çok hoşuma gitti ama işte ayakkabılar sığmaz buna.gelenleinki var kışın botlar var..aslında çok modern olmuş bence

hiçkimsenin girişi koridora açılmıyor mu :uhm:
genelde portmantoların sürgülü kapakta olsa genişlikleri 45-47 cm zaten koridorun yarısı getti :a015:
ne yapsakki acaba ?

Koridorun çok darmış, bence bi usta getir o sana en kullanışlı yolunu gösterecektir.Hem gönlüne göre istediğin gibide yaptırabilirsin.

Slm, koridorun oldukça dar görünüyor. Bu yüzden bence sadece günlük ayakkabıları koyabileceğin yukarıda fotosu görünen dolap koyabilirsin. Yine üstüne aynı ebatlarda bir dolap yaptırılabilir ve ona da kışlıkları ve bot tarzı ayakkabıları koyabilirsin. Diğer fazlalıkları kutulara koyup baza altı vs saklamalısın. Ayrıca koyduğun iki dolap arasına şık bir ayna koyarsan güzel durur kanımca. Koridorun boyası da açık renk olmalı daha ferah durması için. Takdir senin yine de...

canım benimde holum çok dar bak iki kapı arasına böle bişey düşünebilirsin ayakkabiları yanlamasına koyuyorum bende

canımboydan yüksek dolap yaptırırsan çok boğucu olur. bizim evin koridoruda hemen hemen aynı.madem geniş ailesiniz. yukarıya 1.5 m uzunlugunda askı yaptır altınada 3 kapaklı bir dolap icinede bol raf koydur. dolabın bir köşesinede karenin yarısı yani üçgen küçük raflar monte ettir.askıyla dolap arasınada 50cm eninde bir aynayıda duvara monte ettirebilirsiz. bizimki böyle ve kullanışlı

canımboydan yüksek dolap yaptırırsan çok boğucu olur. bizim evin koridoruda hemen hemen aynı.madem geniş ailesiniz. yukarıya 1.5 m uzunlugunda askı yaptır altınada 3 kapaklı bir dolap icinede bol raf koydur. dolabın bir köşesinede karenin yarısı yani üçgen küçük raflar monte ettir.askıyla dolap arasınada 50cm eninde bir aynayıda duvara monte ettirebilirsiz. bizimki böyle ve kullanışlı

resmini çekip paylaşırsan çok sevinirim..

Aslında derin düşüncelerim sonucu son olarak şöyle bir formül geldi aklıma resimli olarak ekliyorum kaydirigubbakcemile3

şimdi arkadaşlar ayakkabılığı yaptırmak istediğim köşe soldaki bölüm şu giriş kapısından oda kapısına kadar olan yer;
altta kıyma'nın yaptığı gibi ikeadaki ayakkabılık ve askıyı alsam yukarı tavan kısmınada aynı renkte ve mobilya da dolap yaptırsam nasıl olur ki ?

kıymanın yaptığı gibi üste raf koy oralara kışlık sık kullanmadığın ayakkabıları dekoratif kutular içinde(ikea'da, koçtaş'tta var) yerleştir. tam altınada günlük sık kullandığınız şeyler için ayakkabılık al. bir de boy aynası yerleştirdin mi çok şık olur.ikea'ya baksana tatlım çok pratik şeyler var.

Back
X