Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlarr her mesajınıza cevap yazdıktan sonra bakıyorum misafir olmuşumm. her seferinde giriş yapıp duruyorum ayy deli oldum niye böleee oliyiiiiiiii
çok şey didim, bugünlük yeter, sapık sancaklar ayol.:roflol:bişi demedn ki kız datlu kahveesırnaşık şey
canım okudum ve mozilla yükledim yeni zaten ondan benmki de ama oluyu diğerinde olmuyodu.. bu daha hızlı tabii çok ii oldu o açıdan...sağol cnma.s.
sen internet explorer dan mı giriyorsun,mozilladan girmeyi denesene bi.dün bi konu açmıştım curly izah etmiş. mozilladan girince sorun olmuyor, dene, olmazsa konu aç yada modlardan birine sor istersen canım.
:roflol: sanacakları kadar sandılar kanımcaaa:roflol: neyse bende kaçıom o vakıt.. öpüyorum kahve decemberr ve diğer arkdşlarrŞeniz
çok şey didim, bugünlük yeter, sapık sancaklar ayol.:roflol:
tmm cnm bnde kaçacamŞeniz grüşürük bacııbacılar ben kaçıyom işlerim var daha :) görüşürükk gelirim genee :)
:roflol: sanacakları kadar sandılar kanımcaaa:roflol: neyse bende kaçıom o vakıt.. öpüyorum kahve decemberr ve diğer arkdşlarrŞeniz
:roflol:hadi hadii seninde içindekile çıktı ortayaa anlayan anladıı:roflol:laelaelaelaelae
sus gebertirim, sen sordun ben söyledim.
iyi geceler..
yaa süleme sakıınn kuşum bak kızdırma bende kocana sülerim haa ne söleyeceğimi henüz belmiyorum ama -tatlicadiarzu- anam evlilik heyecanı olan kızlarız duramıyoz napak yaw:dance:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka: :mymeka: yeshilll senii ararken buldum burayıı nee bu yazılarr kızz anaaa sizi edepsizz kızlarr siziii kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :mymeka: şimdii annelerinizee söyliycemm sizii görünn sizz
:roflol::roflol:allah senii canım daha zamanımız var merak etmee hepsini hallederiz eveallah:lepi: :roflol:zmana değişti kuşuummm paçalı don tarih oldu bilmeyon mu yoğsamm:roflol: anladım espri kız bilioz bizde espri yapioz grz kuşummŞeniznee mii yapıcanızz bak canımm oturup ceyız yapınn yemek yapmayıı ögrenın ev temızlemeyii ögrenınn yav kayınvalıdeyle nasıl ıyı geçınılir görümceler nasıl kafaya alınırr esinii nasıll kandırıp k.k. ya gece kacılırr siz bunlarıı düsününn yanii neymişş oo dediğin seyy ben bilmiyorum kızz bizim zamanımız da paçalı don varrdııı:roflol::roflol::roflol:
kızlaarr bu seher kuşunun yeni numarası.. korkutmaya çalışıyii ön yargı oluşturmaya çalışıyo kanmayııınnnnkaydirigubbakcemile3 hadi hep berabeeerr evleneliiiiiiiiiiimmmmmmmkaydirigubbakcemile5amannn nee kıskanıcamm beee kafamçokkarıştı hadi tamam evleninn kızlarrr evlenindee görünn ebenizinn balee papucunuu naniknanik sonra tühh bee ben nettimm diyee dövünmeyinn haa sakınn :mymeka:yeshili de inanmayınn kendiiylee beraberr sizidee sürüklüyoo yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:amin sağol kuşumm...ben onu düşünüdüm amaa bazıları da dediki ilk gecenin önemi ayrı falan ilk gece olsun diyee.. korkuyom gerçii.. böle konuştuğuma bakma herkes de korkuyodur öle mi kızlarrr:içelim: aman dolaşsın bişi olmazzzz:roflol:yeshiiilll sen var yaa sennnnn azz değillsinn haaa tamam fazlaa zorlamıycam naniknanik tabiki evlenin kızlar iki seven insanin hayatını birleştirip hayat arkadaşı olmasıı hayatını paylaşmasıı kadar güzel başka nee olabilirkii yaa hepinizii ayrıca tebrik eder mutluluklar dilerim bir ömür sevdiğizlee .((((ee tabii sonraa sevdiklerinizlee .)))))saka bir yana kızlar abla olarak size sözümm eğer imkanınız varsa düğün telaşını falan düşünün o yorgunluğu stresi falan yani ilk geceyii dinlenerek geçirin derim benn ama sizin heyacanınız çok nasıll durursunuz o nu da bilmiyorum ya:roflol:ilk gece stresinide atmış olursunuz yanii ne kadar rahat olursanızz o kadar iyi .(((((jartiyell meselesinee gelincee yaa ilk geceden o kadar yüz vermeyin bee sonraa hep isterler fazla yüzvermeyee gelmezz:)))))) ilk geceden ellerini ayaklarını birbirine dolastırmayın damatlarınn heyacandan laelaelaelaelae sakıncalı bir durumm hııı kaydirigubbakcemile3