• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Soru: jartiyer ayak kokması:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
december kızz sende kaçtın sandımm :D bak bide aklıma ne geldi hani şu vucut kremleri falan varya güzel kokulu falan.. diyorum kii. öperken falan adamın ağzına gelir hoş olmaz o nolcek:roflol:çokmu detay oldu neee sen kaşındın amaaasırnaşık şey

tadı güzel olanları var onların diye biliyommm :)
de ama gerek varmı yani bilmemm

evet yeshil sen sor,
belki benim aklıma gelen abuk şeylerden biri çıkabilir,
fikir veririm kaydirigubbakcemile3
yalnız hala gülüyorum ya

sen de sor bacım bu gece tüm karanlık sorular aydınlansın :lepi:-tatlicadiarzu-

hm var var:roflol::roflol: senin aklına bişi gelmiomu kızz hep benmi bulacam acayip şeyler hadi düşün öle yok hazıra konmak:mymeka:

december kızz sende kaçtın sandımm :D bak bide aklıma ne geldi hani şu vucut kremleri falan varya güzel kokulu falan.. diyorum kii. öperken falan adamın ağzına gelir hoş olmaz o nolcek:roflol:çokmu detay oldu neee sen kaşındın amaaasırnaşık şey

onu da düşündüm inanmazsın.
ben johnson's baby sürmeyi düşünüyorum.
kokusu çok kalıcı zaten.
yada kokusu güzel duş jelleri var ondan kullan.
şimdik önce duşunu alıyosun sabunla tamam mı,
sonra kolonyayı sürüyosun iice,
sonra tadı gelmesin diye şöyle bi su dökünüyosun, nası fikir?

evet yeshil sen sor,
belki benim aklıma gelen abuk şeylerden biri çıkabilir,
fikir veririm kaydirigubbakcemile3
yalnız hala gülüyorum ya
konuş güzelim decemberin dediği gibi tüm gizli şeyler açığa çıksın şakkıdı genç kızlarımız aydınlansın:jeyyar: hadi beklioruz eksantirik düşüncelerinihihoyyyt

onu da düşündüm inanmazsın.
ben johnson's baby sürmeyi düşünüyorum.
kokusu çok kalıcı zaten.
yada kokusu güzel duş jelleri var ondan kullan.
şimdik önce duşunu alıyosun sabunla tamam mı,
sonra kolonyayı sürüyosun iice,
sonra tadı gelmesin diye şöyle bi su dökünüyosun, nası fikir?
hmmm sende az değilsin haa bide bana dionkaydirigubbakcemile hee olbilir denemk lazım cnm güzelmi onunh kokusu sahiden

bizi alan yaşadı diyom başka bişi demiyomlaelaelaelaelae
tuzlu kave içiren hatunların düşündüklerine bak-tatlicadiarzu-

bizi alan yaşadı diyom başka bişi demiyomlaelaelaelaelae
tuzlu kave içiren hatunların düşündüklerine bak-tatlicadiarzu-
he valla haa bencedeeekaydirigubbakcemile2 anaaa ben onu yapamadım ama inş. kurbanda gelince çayına tuz atacam çok merak ediyorum yüz ifadesini hiç beklemez de:dance::dance:

canım bebek kolonyası bu, bi çok çeşidi var ben en çok oceanı severim. floral da güzel bak. fiyatı 10-15 civarı, büyüklüğüne göre değişir.

hmm anladım cnm inş. alıcam sağol bilgi için ama sen hala ilginç bi fikir beyan etmedin biz hatın kızlaraa gel bakem hadi söleeekaydirigubbakcemile

ya kızlarr her mesajınıza cevap yazdıktan sonra bakıyorum misafir olmuşumm. her seferinde giriş yapıp duruyorum ayy deli oldum niye böleee oliyiiiiiiii

Back