E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
evet yeshil sen sor,
belki benim aklıma gelen abuk şeylerden biri çıkabilir,
fikir veririm kaydirigubbakcemile3
yalnız hala gülüyorum ya
december kızz sende kaçtın sandımmbak bide aklıma ne geldi hani şu vucut kremleri falan varya güzel kokulu falan.. diyorum kii. öperken falan adamın ağzına gelir hoş olmaz o nolcek:roflol:çokmu detay oldu neee sen kaşındın amaaasırnaşık şey
konuş güzelim decemberin dediği gibi tüm gizli şeyler açığa çıksın şakkıdı genç kızlarımız aydınlansın:jeyyar: hadi beklioruz eksantirik düşüncelerinihihoyyytevet yeshil sen sor,
belki benim aklıma gelen abuk şeylerden biri çıkabilir,
fikir veririm kaydirigubbakcemile3
yalnız hala gülüyorum ya
USADAN JESSİCA SİMPSON SWEET BUTTER VUCUT KREMİ , #12668234 Gittigidiyor.com
bak yeshil sana ne buldum:jeyyar: ama bi 50 yetale buna mı vercem.:sm_confused:
kozmetik dükkanına girip kremleri tek tek tadarız tadı güzel olanı alırız olmadı -tatlicadiarzu-
hmmm sende az değilsin haa bide bana dionkaydirigubbakcemile hee olbilir denemk lazım cnm güzelmi onunh kokusu sahiden
onu da düşündüm inanmazsın.
ben johnson's baby sürmeyi düşünüyorum.
kokusu çok kalıcı zaten.
yada kokusu güzel duş jelleri var ondan kullan.
şimdik önce duşunu alıyosun sabunla tamam mı,
sonra kolonyayı sürüyosun iice,
sonra tadı gelmesin diye şöyle bi su dökünüyosun, nası fikir?
hmmm sende az değilsin haa bide bana dionkaydirigubbakcemile hee olbilir denemk lazım cnm güzelmi onunh kokusu sahiden
anamm çok pahalıysa şimdii...:roflol:bi gün ayarlayıp kozmetikçileri gezelim yalaya ya yalaya bakalım bulalım yalağa döneriz valla:roflol:USADAN JESSİCA SİMPSON SWEET BUTTER VUCUT KREMİ , #12668234 Gittigidiyor.com
bak yeshil sana ne buldum:jeyyar: ama bi 50 yetale buna mı vercem.:sm_confused:
kozmetik dükkanına girip kremleri tek tek tadarız tadı güzel olanı alırız olmadı -tatlicadiarzu-
sahi mii ne kadar kahve kızz.. bide farklı farklı kokularımı var bi tanemi yoksa
johnson's baby ocean ın kokusuna hastayım,
ve inanılmaz kalıcı.
bizi alan yaşadı diyom başka bişi demiyomlaelaelaelaelae
tuzlu kave içiren hatunların düşündüklerine bak-tatlicadiarzu-
he valla haa bencedeeekaydirigubbakcemile2 anaaa ben onu yapamadım ama inş. kurbanda gelince çayına tuz atacam çok merak ediyorum yüz ifadesini hiç beklemez de:dance::dance:bizi alan yaşadı diyom başka bişi demiyomlaelaelaelaelae
tuzlu kave içiren hatunların düşündüklerine bak-tatlicadiarzu-
sahi mii ne kadar kahve kızz.. bide farklı farklı kokularımı var bi tanemi yoksa
hmm anladım cnm inş. alıcam sağol bilgi için ama sen hala ilginç bi fikir beyan etmedin biz hatın kızlaraa gel bakem hadi söleeekaydirigubbakcemile
canım bebek kolonyası bu, bi çok çeşidi var ben en çok oceanı severim. floral da güzel bak. fiyatı 10-15 civarı, büyüklüğüne göre değişir.
bişi demedn ki kız datlu kahveesırnaşık şeyne ilginç fikri kız daha ne diyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?