Soru: Benim yerimde siz olsaydınız neler yapardınız?

emrecemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
178
5
42
slm kızlar...ben bir ev delisi olarak sürekli uğraştığım evimle ilgili fikir almak istiyorum...çatı dublex bir evde oturuyor olsaydınız neler yapardınız...perdeleri nasıl olurdu ve çatı için değişik ne gibi şeyler önerirsiniz bana....biliyorumki çok değişik fikirleri olan arkadaşlarımız var..bende yararlanmak istiyorum....teşekkür ederim şimdiden....resimleride gelicek yakında....

Son düzenleme:
emre...sana KIRMIZI MİNDERdiye bir site var çatı katı var sana tavsiyem

resimler evdeki pcde kızlar..işyeri bilgisayarında yok malesef...evdeki pc de bozuk:)))ya bildiğiniz çatı dubleks işte ya..ahşap lambiri heryeri...zaten dekorasyonu çok güzel o yönden bir sıkıntım yok..sadece hani çok değişik fikri olan varsa bende değerlendiririm diye açtım konuyu....

emre...sana KIRMIZI MİNDERdiye bir site var çatı katı var sana tavsiyem

canım sağol ordan çok faydalandım zaten...çok güzel bir site..hani sizinde aklınızda birşeyler varsa onları yazan diye şettiydim ben:)mesela üst kata çıkan merdivenleri bir sitede gördüm çekmece yapmışlar bayıldım ona..ne kadar değişik bir fikir değilmi..onun gibi şeylerden bahsediyorum...

Cnm sen buralarda mısın?Msn adresin mi değişti nedir?Umarım herşey yolundadır.Antalya dan sevgilerr

X