soprano xl kullanan merkezler ve memnuniyet

melisaszn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
okuduğum kadarıyla en etkili buymus lightsheer diode de geçiyor ama aynılar mı anlayamadım bu cihazları kullanan merkezlere giden arkadaslar nereleri önerirsiniz?

ewet aynılar ..bende en iyi soprano xl diye duydum ama soruyorum kimseden cevap yok..netten araştırdım bu mkinayı kullanan bir merkez buldum pendikte..bayramdam önce gidip görüşeceğim bakalım o zaman yorum yaparım canım

ewet aynılar ..bende en iyi soprano xl diye duydum ama soruyorum kimseden cevap yok..netten araştırdım bu mkinayı kullanan bir merkez buldum pendikte..bayramdam önce gidip görüşeceğim bakalım o zaman yorum yaparım canım

Canım gidip görüşme fırsatın oldu mu?
Olduysa ve paylaşırsan çok sevinirim...

Gittim görüştüm canım bayramdan sonra ilk seansimi yaptırdım bile

Gittim görüştüm canım bayramdan sonra ilk seansimi yaptırdım bile

İlk seans için durumu sormam ne derece mantıklı olur bilmiyorum ama yine de soracağım :))
En azından deneyimin oldu ve bunu paylaşırsan çok sevinirim.

Teşekkürler.. =)

gayet iyi canım kıllar döküldü ..21 günde dökülüyormuş bayan öyle söyledi..29 ekimde 2.seansıma giricem ..bakalım hayırlısı canım bekleyip görücez:)

gayet iyi canım kıllar döküldü ..21 günde dökülüyormuş bayan öyle söyledi..29 ekimde 2.seansıma giricem ..bakalım hayırlısı canım bekleyip görücez:)

Cevap için teşekkürler canım..

Peki dökülme derken o bölge tamamen pürüzsüz mü oluyor? Sonraki seansa kadar rahat oluyor musun tüy açısından?
Çünkü mesela alexandrite için seanstan sonra tüyler dökülünce diğer seansa kadar rahat edildiği söyleniyor.

Bunda da öyle mi?

Evet canım koltukaltim pürüzsüz şu an

Back