Merhaba, ben de lazer epilasyondan dili yanmış üyelerden biriyim. Gittiğim iki yer de cihaz hakkında yalan söyledi. Şöyle ki öncelikle 10 seanslık buz lazer adı altında bir paket yaptırmıştım ancak öğrendim ki alexandyritemış cihazları sadece soğuk üflemeli. 5-6 seans kadar devam ettim yine de uygun fiyatlıydı ve cihazın işe yarar olduğunu duymuştum çünkü. Ancak dökülmelerim koltuk altı dışında asla tam olmadı ve 3. Seanstan sonra neredeyse hiçbir dökülme olmamaya başladı ben de bıraktım. Kıllarım özel bölge dışında inceldi ve seyreldi ancak göz ardı edemeyeceğim kadar çok vardı. Daha sonra cihazlarının diode olduğunu iddia eden bir merkezde paket aldım ancak ilk seansıma 4 hafta önce gittiğimde fark ettim ki cihazları diode değil optmuş. Hala diode’un bir türü olduğunu iddia ediyorlardı ama araştırmalarım sonucu diode ile alakalı olmadığını ipl’nin geliştirilmiş versiyonu olduğunu fark edince dünyam başıma yıkıldı. Her ne kadar özellikle genital bölgemde şaşırtıcı derecede iyi bir dökülme olsa da ipl ve opt ile yapılan işlemlerin hiçbir kalıcılığı olmadığını öğrendim. Bir şekilde sözleşmemi iptal edip, buzlazer sitesinden araştırdığım merkezlerden birinde soprano ice veya soprano platinuma başlamak istiyorum. Şöyle ki özel bölge dışında çok inatçı bir kıl yapısına sahip değilim. Özellikle alexandrite sonrası üst bacağımdaki tüyler inanılmaz inceldi loş ışıkta neredeyse hiç görünmüyorlar ama gün ışığında ve beyaz ışıkta belli oluyorlar. Tüm vücut gitmek istiyorum. O yüzden soprano platinum veya soprano ice ile deneyimi olan (özellikle seanslarını tamamlamış ve sonuçlarını net bir şekilde gözlemlemiş) arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.