• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Soprano ıce platinum

Mhtphlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
1
0
1
32
Yüzünüze buz lazer yaptırarak yüz tüylerinden kurtulabilen var mı üç seans gittim çok bşr etkisşni göremedim daha erken mi etki göstermesi için

benim yüzümde bayağı tüy var güvendiğim ve platinium buz cihazı olan bir kliniğe gittim doktor hanım tüyleriniz çok ince daha önce lazer yaptırmadıysanız tetikleyip arttırabilir ben buraya lazer yapmam iğneli epilasyon uygun olan dedi ama bilemiyorum birisi aydınlatabilirse sevinirim. yıllar önce ablam alexandrite yaptırdığında onda artma olmuştu yüzünde mesela

benim yüzümde bayağı tüy var güvendiğim ve platinium buz cihazı olan bir kliniğe gittim doktor hanım tüyleriniz çok ince daha önce lazer yaptırmadıysanız tetikleyip arttırabilir ben buraya lazer yapmam iğneli epilasyon uygun olan dedi ama bilemiyorum birisi aydınlatabilirse sevinirim. yıllar önce ablam alexandrite yaptırdığında onda artma olmuştu yüzünde mesela
Merhaba, ben de sırtımdaki tüyler için soprano platinium olan bir klinikle görüşmeye gittim ve uzman en fazla %30 azalma olur ancak kalan tüyler de daha siyah ve uzun çıkar dedi. Bu sebeple kendisi bana uygulama yapamayacağını söyledi. İnce tüyler için tek çözüm iğneli epilasyon.

Yüzünüze buz lazer yaptırarak yüz tüylerinden kurtulabilen var mı üç seans gittim çok bşr etkisşni göremedim daha erken mi etki göstermesi için
İgneli epilasyon der gecerm arkadasim gitti biraz acili ama bitiriyor gercekten.

Back