Kontakt Lens Sopishtic in honey ini kullanan varmı ?

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
açık bal sarısı lens arıyorum kızlar..ama neyazıkkı bulamıyorum..yesıllık turunculuk ıstemıyorum..bu lens sankı oyle gıbı ama kullanan bulamadım?senağlama

Eklentiler

• $sophisticrenkleree7[1].JPG
    2,8 KB · Görüntüleme: 407
Son düzenleme:
Bende Amazon "Hazel" var. Şu anda gözümde hatta fakat fotoğrafı yok çeker koyarım albüme. Amazon sofistiğin aylık olanı. Açık bal sarısı diyemem tam olarak ama açık kahverengi gibi bir ela tonu. Sofistik amazona renk olarak benziyor mu acaba? Benziyorsa sofistik de senin aradığın renk olmayabilir. Hem amazon hem sofistik kullanmış olan birilerine sormak lazım renklerin benzeyip benzemediğini.

kafam karıstı ama hazellerde turunculuk elalarda yesıllık var..fresh lookun pure hazelı cok guzeldı ama ben tam sarı ıstıyorum

Evet freshlook pure hazel'de yeşillik var baya. Amazon hazelde de çok az da olsa var yeşillik. Tam sarı lens biraz yapay durmaz mı canım? var mı öyle bir göz rengi zaten?

canım tam sarı derken gozum cok koyu oldugu ıcın hanı bal rengı gbı durucak solotıca ocrede hoş ama phalı of yaaa bunun gbıııı

Eklentiler

• $sa879r8q7vq3.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 1.172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…