sophistic magic green aldım bende.2 çifti 450 ye geldi.yıllık ikiside ve dereceli.denememe izin verdiler aldığım yerde.çok begendim çok doğal durdu.gözüm koyu kestane bu arada.. :))))
sophistic magic green aldım bende.2 çifti 450 ye geldi.yıllık ikiside ve dereceli.denememe izin verdiler aldığım yerde.çok begendim çok doğal durdu.gözüm koyu kestane bu arada.. :))))
canım foto koyarmısın noooooolurrrrr green resmi hiç yok nette waicon diye aratıyoruz ama o da sophisticle aynı mı bilmiyoruz tam olarak
Erden aldinizHerkese Selam :)
Solotica ya kafamı takmış olmama rağmen nasip Sophistic miş :) Satan adam kendinden başkası lens olduğunu anlamaz dedi gerçektende banada öyle geldi işte fotoğraflar :)
Ve fotoğraflar akşam ışığın altında çekilmiştir...
Sophistic - Magic Blue (Kendi gözlerim koyu kahve)