- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Anladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekildeMeme altını bir mezura ile ölçüp sonucunu yazabilirseniz size bedeninizi söyleyebilirimD ninde yüksegi var tabi Ama olabilecekte bir sınır var tabi kişiye özel
Doktorum Hasan Fındık canım.2011 Şubatta oldum ben,eskiyim yaniBenim biraz meme dokum vardı.Kas zarı altı yöntemini uygun gördü doktorcuğum
İnşallah canımAnladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekilde
Ay varya o kadar heyecanlıyım ki allahım hayırlısıynan bana da nasip eder
Merhabalar bende hasan beyi ameliyat için düşünüyorum hastalarının çoğu memnun
bende fotoğraflarınızı görebilir miyim?
Bir de siz mi küçük istediniz 70 75 beden yazmışsınız da ben 56 kiloyum boyum 1 62
Hep destekli sütyen alıyorum sırtım geniş olduğundan 85 alıyorum o güzel duruyor ameliyat olursam da desteksiz sütyenle onun gibi durmasını istiyorum
amiin canim. sevindim senin adina hersey yolunda olmasina . sana, ailene ve daha bir aylik bebislerinle huzur dolu neseli güzel bayramlar gecirmen dilegi ile . öptüüüümHerkesin bayramı mübarek olsun.. hayırlı bayramlar Allah kabul etsin kurbanlarımızı
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bende öptümamiin canim. sevindim senin adina hersey yolunda olmasina . sana, ailene ve daha bir aylik bebislerinle huzur dolu neseli güzel bayramlar gecirmen dilegi ile . öptüüüüm
Masallah canim sana 41 kere masallah40 günlük oldum kırkımız çıkıyorum bizim
Darısı sana canım hala karar veremedin değil miMasallah canim sana 41 kere masallah
40 günlük oldum kırkımız çıkıyorum bizim
Aman nazar değmesin maşallah hepimizeAmeliyat olmuşta kırkını uçuruyormuş,maşallah
Verdimm kuzumm ismail bayram olacak 24 aralik bogazici tip merkezinde :)Darısı sana canım hala karar veremedin değil mi
Hayırlı olsun canım inşallah yanında olacağım bi aksilik olmazsaVerdimm kuzumm ismail bayram olacak 24 aralik bogazici tip merkezinde :)
Bakalim nasil olacak :)
Çok güzel bir marka,bende Boyner'den alırım o markayıTriumph marka kullanan var mı bugün dantelli bir sütyen denedim 70 c tam oldu yüzde elli indirim varken alabilirim ama daha önce hiç kullanmadım
Canimmmm sagol kuzum simdi bombayi patlatacammmmmm :)Hayırlı olsun canım inşallah yanında olacağım bi aksilik olmazsa
O zaman kesin alayım duruşu çok güzel oldu sevdim :) gerçi balenli takamam ama olsun ilerde lazım olarakÇok güzel bir marka,bende Boyner'den alırım o markayıİndirimdeyken al muhakkak,memnun kalırsın
İşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallahCanimmmm sagol kuzum simdi bombayi patlatacammmmmm :)ben esimi ikna ettim veeeee Dr hasan findik la ameliat olacagim kizlarrrr cok mutluyummmm inanin
Bende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımlaİşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallah
Al alO zaman kesin alayım duruşu çok güzel oldu sevdim :) gerçi balenli takamam ama olsun ilerde lazım olarakdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?