- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Bende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımla
Bende çok sevindim bu habere,en az kendim kaşık kararı vermiş gibi..
Hayırlı olsun kararın C ChAneL81 Çok mutlu ol,en az bizim kadar inşallahSenin göğsüne bazı tavsiyelerde bulunmuştu biliyorsun.Beraber karar verip ortak bir çözüm bulursunuz zaten
İşte buna çok sevindim canım HÖ ve HS olarak sende aramıza katılıyorsun gerçi biz whatsap tan konuştuk ama olsun burdan ra yazmak istedim çooookkk sevindim senin adına süper sonuçlar alacaksın inşallah
Serapcım de çok istiyordu Allah onunda gönlüne göre verdi valla inşallah mutlu olur bizim kadar hasan beye dedim daha küçülür mü diye yok yok küçülmez dedi sonradan görme olunca insan doymuyor vallaBende whatssapp Dan aldım haberi ama ev yoğun çok ilgilenmedim serabımla
Bende çok sevindim bu habere,en az kendim kaşık kararı vermiş gibi..
Hayırlı olsun kararın C ChAneL81 Çok mutlu ol,en az bizim kadar inşallahSenin göğsüne bazı tavsiyelerde bulunmuştu biliyorsun.Beraber karar verip ortak bir çözüm bulursunuz zaten
Ölçün belli mi yazacaktınızAnladım ben o zaman meme altımı ölçüyüm sana yazarım bende yaptırmışken biraz büyük olsun istiyorum tabiki de vücudumla orantılı olmalı çok aşırı büyük de değil normal desteksiz sütyen kullanmadan güzel durcak şekilde
Ay varya o kadar heyecanlıyım ki allahım hayırlısıynan bana da nasip eder
Güzelmiş,Ama ben Türkiye'de görmedim hiç bundan..
Değişik değişik renkleri varGüzelmiş,Ama ben Türkiye'de görmedim hiç bundan..
Farklıymış ben hiç görmedim bundan buralarda niye satılmıyo buFAZLANAZLI kusura bakma yanlış konuya yükledim silikonlu dantelli sütyeni. Tikkabilla görmek istemişti aslında.
Aliexpressten alsam mı ya bi bakayım eheheheAaa evet ben aliexpresste görmüştüm şimdi hatırladım. Çok güzelmiş canım.. :)
Aliexpressten alsam mı ya bi bakayım ehehehe
Hangi satıcıdan aldın güvenilir mi bi kere alışveriş yaptım aslında iyiydiBak canım.. Ben bir sürü babydoll gecelik sipariş ettim ordan ilk defa bakalım ne zaman gelecek meraktayım.
Hangi satıcıdan aldın güvenilir mi bi kere alışveriş yaptım aslında iyiydi
Bikiniler var ya sipariş vericem yazın giyerim kadınlar plajında
Ben sana getireyim dicem ama 5 gün Istanbulda olucam, malum bide amelyatlı olucam. Gelir alırım dersen hay hay. Sipariş vereyim. Farklı farklı renkleri varFarklıymış ben hiç görmedim bundan buralarda niye satılmıyo bu
Canimm bulursam ben burdan alirim sanaAliexpressten alsam mı ya bi bakayım ehehehe
ziyaretine gelirim inşallah o kadar muhabbetimiz oldu :)Ben sana getireyim dicem ama 5 gün Istanbulda olucam, malum bide amelyatlı olucam. Gelir alırım dersen hay hay. Sipariş vereyim. Farklı farklı renkleri var
Sağ olun kızlar hiç olmadı kompedandan alırım iyi ki varsınızCanimm bulursam ben burdan alirim sana
Canım çok sağol. Meleksin gerçekten.ziyaretine gelirim inşallah o kadar muhabbetimiz oldu :)
Sağ olun kızlar hiç olmadı kompedandan alırım iyi ki varsınız
tatlım satıcının rating e bakmak ve orders sayısı önemli çok sipariş verilenler ve feedback leri çok olanlardan aldım ben. ama en son aldığım seyler daha gelmedi öncekiler gelmişti :S umarım gelirler bu beklediklerimdeBen de bu yaz havuz falan düşünüyorum, sıfır meme olunca gidemiyordum malum..
http://www.aliexpress.com/store/1280311 şurdan aldım canım
tatlım satıcının rating e bakmak ve orders sayısı önemli çok sipariş verilenler ve feedback leri çok olanlardan aldım ben. ama en son aldığım seyler daha gelmedi öncekiler gelmişti :S umarım gelirler bu beklediklerimde
serapcım senın adına cok sevindim coj mutlu oldum bsk gönlünce oldu ibş hayırlıdıylada atlatıcan zıyaretıne geliriz kızlarla toplanıp :) meme doktoru.kardeşiyiz bugüne bugünCanimmmm sagol kuzum simdi bombayi patlatacammmmmm :)ben esimi ikna ettim veeeee Dr hasan findik la ameliat olacagim kizlarrrr cok mutluyummmm inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?