- 12 Mart 2020
- 55
- 82
- 38
- Konu Sahibi Kenzi Mahfi
Buraya yaklaşık 1 ay önce bir topik açmıştım. Evet ben de vajinismus hastasıydım. Ve sonunda yendim biraz Klişe olacak ama şimdi ben de bu hastalığı Yenenler gibi "bu muymuş" diyenlerdenim. burada gerek özelde, gerek de genelde, açmış olduğu konularda, birçok kişiden yardım aldım.. ve kendi uğraşlarımla evde yendim.. Bunu ben yendi isem okuyan sen neden yenemeyesin..Ben parmak egzersizleri ni çok denedim küçük Parmağımın ilk boğumunu anca alabiliyordum.. sonunda benim oradaki o yapıyı incelemeyi yapamayacağımı anladım.. dilatör set aldım sonrasında onu da yapmak için çok cesarete ihtiyacım vardı. Onuda buradaki insanlardan aldım.. Allah razı olsun..en küçüğünü aldım elime ki buradaki çoğu deneyen insan da kesinlikle ilk o hissiyatı yaşamıştır nasıl sokacağım oraya ettiremiyorum duvar var diyorum çünkü...sonunda bir cesaretle derin nefes ıkınma vs vs..ittirdim kesinlikle hiçbir şekilde ne bir acı,sızı, hiçbir şey hissetmedim.. biraz onu yaptım sonrasında hemen ikinci boyu denedim onu da yapmamla birlikte, eşli denerken vajinamın içinde bir duvar olduğu, herkes gibi olmadığım, kapalı olduğu, fikirleri tamamen yıkıldı.. Beynimde O andan itibaren bitirdim vajinismusu ve bunu herkes bunu bitirebilir yeterki ertelemeyin.. İnanın! ne ertelemeye, ne de başka hiçbir şeye değer bir şey değil...Bu kadar insanın yaptığı şeyi neden Biz yapamayalım ki Evet sadece 2 boyu yapmıştım..belki acele etmiş olabilirim ama hemen eşliliğe geçtim.. ( Bu kısım herkese göre farklılık gösterir benim iki boyda beynimden çıktı o duvar fikri kiminin 4 boyda çıkar) Onda da üstte pozisyonu asla yapamadım tek Dizimin üzerine iken diğerini bırakıp da oturamıyordum yine kasıyordum kendimi.. Benim altta olduğum pozisyonda oldu.. Evet ben gene inanamıyordum ama Olmuştu yani Çok şükür bu süreçte burada bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.. şimdiden sonra da Rabbim bunu kimseye yaşatmasın diye çok dua edeceğim..