- Konu Sahibi miaselinam
-
bayramın 3. günü de bize geliyolar benimki ve ailesi. nasıl olacak hiç bilmiyorum. ne giymeli, nasıl davranmalı
hayırlı olsun canım :)
ailesi nasıl bilmiyorum yani tutucu mu degil mi, ama ne olursa olsun gelenler sevgilinin anne ve babası, abartıya kacmadan ustruplu, sade ama sık olmalısın.. ben belden oturtmalı, gogusten buzgulu, yarım kol diz altı ucus ucus siyah bir elbise giymiştim... o gun servis falan yapacaksın ayrıca heyecandan da giydigin elbise dar gelcek ben bole bol bol rahat bi elbise giydigim halde bile ole olmustuyani ona gore hem rahat edebilecegin hemde gunluk sıklıgı yakalayabilcegin bisey olmalı... ne cok abartmıs nede hafife almıs gibi durmamalısın yani
nasıl davranılıra gelince.. valla sen ne kadar soyle davrancam bole davrancam diye dusunsen de onceden o an geldiginde hiç oyle olmuyo, bikere cok heyecanlı oluyosun ilk etapta elini kolunu nereye koyucagını bilemiyosun, askım cicek getirmişti heyecandan onu bile almayı unuttum ben cocuk cicek elinde kapıda saksı gibi kalmıstı kardeşime verdi sonra cicegi hatta al sana cicek aldım kardeşim diye espri bile yaptı
sonrasında hizmet faslı baslıyo zaten ve tabi karsı tarafın tavrı da cok onemli senin davranıslarnda, bana babası cok yakın davranmıstı onu cok sevmiştim ama annesiyle pek elektrigimiz tutmamıstı moralim bozulmustu azcık...
sen akısına bırak.. bi sekilde geciyo, sonra anlamıyosun bile gelip gectigini.. inşallah hersey cok guzel olur
canlarım teşekkür ederim dilekleriniz için. Ve tabiki paytakcım sanada hayırlı olsun canım benım. en son bayramda gelebıleceklerını soyledım erkek arkadaısma aılesıne soylemıs aılesıde bayramın hangı gunu uygunsa onlar ıcın gıdelım demıslerç dunde dogum gunuydu hep beraber kutladık kuzenlerı ve kardesıyle.ondan oncekı gunde ozledıgı ıcın gelmıs yanıma.ve sasırtıcıkı dedıgı sey hayatım artık evlenelım gercekten bır an once evlenmek ıstıyorum lafı oldu. en yakın zamanda evlencez ınsallah dedı . bu en yakın zaman ne zaman ınanomusun buna dedım. gelecek sene dedı bır yıl ıcınde dedı. belkı gelecek sene bu zamanlar evlenmıs bıle oluruz dedı.cok ıstıyor ozellıklede cocuk sahıbı olmayı. ve gercekten benı sevdıgını bı kerede daha anladım.
O gün gelince ne giyeceğimi bilmiyorum ama istemede giyeceğim şeyi sanırım buldum. ilerikigünlerde sizede göstereceğim. tanısmada da elbise giyerim muhtemelen.
Ya ne qüzeL siziNkiLer Ya TanışMışLar ya da TanışacakLar Bizde hnüz öle bi DuruM oLmadı ben KonYadayım onLar Adanada erKek arKadaşıM BuraYa qeLdi BizmkiLer tanıyo çok da SewiyoLar aMa onun AiLesi sadece ResmleRiMizdeN BiLiyo Beni qeLin Die sahipLenmişLer ama Ben anneSinden KorktuM Şahsen ResMlerde Hiç qülMemiş Kadın :44: Ama erkek arKadaŞım da ResiMlerde öle Yoksa çok qüLeryüzlüdür dio :44: BizMkiLerle iLk TanışMaya qeLecekleri qün İsteme Söz Hepsi Bi araDa oLacak çünKü erkek AkadaşM askerde we İzinde qeLecekLer daha Önce TanışmadıkLarı içiN bi Korku war İçiMde AçıkçaSı DawranışLarı NasıL BizmkiLerle AnlaşabiLecekler Mi Beni SewecekLer mi KAynanaM nasıL Biri :26: Çok qerqiN oLcam ben AnLayacaqıNız
canım sıkma canını boyle olması gerekiyorsa yapacak birsey yok, ama oncesinde tanısma olmadan olmasa keske, ailelerin anlasıp anlasamayacagı da cok onemli ama ondan once bence bir kayınvalideni gorsen hiç fena olmazdı... resimde gormekle birebir gormek o kadar farklı ki.. benimkinin anneside beni resimlerde gormustu,bende onu, ama ilk bize geldikleri gun pek tutmadı elektrigimiz nedense, halbuki resimlerde ve onceki muhabbetlerde hep iyi gibi duruyodu hersey bana gore...
ben onlar bize gelmeden annesiyle tanısmaya gitmemiştim, ilk defa bize geldikleri gun gordum, ve inan ona bile çok pişman oldum keşke onceden gidip tanıssaymısım diye...
kadın boyle cıktı diye sevgilimden vazgececek degilim tabi :) ama sadece en azından neyle karsılascagımı bilirdim... o gun cok demoralize olmustum, neyseki misafirlere hissettirmedim
keşke gelmelerinden once bi gun gidip gorebilsen... bol şans canım hersey cok guzel olur inşallah
kızlar kac gundur gırıyorum ama pek bısey yazmıyorum. cok hastalandım. grip ve nezle oldum cok kötüyüm anlayacagınız. zatürreye çevirmesinden korkuyorum. bi atesleniyorum bir terliyorum. izinde alamıyorum arkdas yıllık izinde onun yerıne calısıyorum. anlayacagınız berbatım.
bize bayramda gelecekler inşallah kesinlesti. simdiden ufak tefek hazırlıklara basladık. dün bana yine bahara düğün yaparız sartlar uygun olursa dedi. zaten yazın düğün çekilmez filan dedi. haklı tabi bende hep baharda olsun istemişimdir düğünüm. kır düğünü düsünüyorum ama hiç olmadı salon düğünü yapacağım artık. şartlara baglı birazda zorlamak o kadar masraf etmek istemiyoruz acıkcası. bakalım zaman ne gösterecek.çoookkk seviyorum çoooooooooooooook :)))
kızlar kac gundur gırıyorum ama pek bısey yazmıyorum. cok hastalandım. grip ve nezle oldum cok kötüyüm anlayacagınız. zatürreye çevirmesinden korkuyorum. bi atesleniyorum bir terliyorum. izinde alamıyorum arkdas yıllık izinde onun yerıne calısıyorum. anlayacagınız berbatım.
bize bayramda gelecekler inşallah kesinlesti. simdiden ufak tefek hazırlıklara basladık. dün bana yine bahara düğün yaparız sartlar uygun olursa dedi. zaten yazın düğün çekilmez filan dedi. haklı tabi bende hep baharda olsun istemişimdir düğünüm. kır düğünü düsünüyorum ama hiç olmadı salon düğünü yapacağım artık. şartlara baglı birazda zorlamak o kadar masraf etmek istemiyoruz acıkcası. bakalım zaman ne gösterecek.çoookkk seviyorum çoooooooooooooook :)))
Aminn bitaneM Aminn İnşaallah umduqum qibi qerqin qeçmez işte bizm mesafe uzak olunca biraz zor oldu önceden tanşmak bi de aslına bakarsan ben biraz kararsızdım başta arada mesafe olunca ilişki yürümez die onun için ara wermiştim ilişkimize yoksa annesi qelecekti konyaya mewlanayı qezme bahanesyle beni qörmeye ama işte bnm denqesizliqmden oldu tamamen sonra durdum durdum pat die sözlenelm dedmhayırlısı bakalm rabbim nler qösterecek
qeçmiş olsn cnm rabbm şifanı wersn en kısa zmnda inşallah yaz yaz nerden bulduysan qribihakknda hayırlısı nese o olsun inşaallah bazen herşey planladıqmz qibi qitmiyo ama düqün de bi kere olacak bişe masraftan çok nasl mutlu olacaksan öle yap bence sewqin de daim olsn inşaallah birbirinize bi ömür boyu baktıkça kalbiniz ilk qünkü qibi çarpsın
ooo cok güzel canım benim. Allah tamamına erdirsin. Heyecan yapma herşey cok güzel geçecek emin ol :)) bizimkiler tanıstılar kaynastılar birbirlerini sevdiler valla cok mutluyuz iki taraf olarakta :) inş sizinki de öyle olur
ayyyyy çok güzel geçti yaaaaa.
aileler birbirini sevdi. darısı tüm isteyenlerin başına. ay sanki daha bu başı ama büyük bi yük kalktı sanki omzumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?