Kız İsteme Sonunda Tanışmaya Gelecekler :)))

bayramın 3. günü de bize geliyolar benimki ve ailesi. nasıl olacak hiç bilmiyorum. ne giymeli, nasıl davranmalı

hayırlı olsun canım :)
ailesi nasıl bilmiyorum yani tutucu mu degil mi, ama ne olursa olsun gelenler sevgilinin anne ve babası, abartıya kacmadan ustruplu, sade ama sık olmalısın.. ben belden oturtmalı, gogusten buzgulu, yarım kol diz altı ucus ucus siyah bir elbise giymiştim... o gun servis falan yapacaksın ayrıca heyecandan da giydigin elbise dar gelcek ben bole bol bol rahat bi elbise giydigim halde bile ole olmustu yani ona gore hem rahat edebilecegin hemde gunluk sıklıgı yakalayabilcegin bisey olmalı... ne cok abartmıs nede hafife almıs gibi durmamalısın yani

nasıl davranılıra gelince.. valla sen ne kadar soyle davrancam bole davrancam diye dusunsen de onceden o an geldiginde hiç oyle olmuyo, bikere cok heyecanlı oluyosun ilk etapta elini kolunu nereye koyucagını bilemiyosun, askım cicek getirmişti heyecandan onu bile almayı unuttum ben cocuk cicek elinde kapıda saksı gibi kalmıstı kardeşime verdi sonra cicegi hatta al sana cicek aldım kardeşim diye espri bile yaptı

sonrasında hizmet faslı baslıyo zaten ve tabi karsı tarafın tavrı da cok onemli senin davranıslarnda, bana babası cok yakın davranmıstı onu cok sevmiştim ama annesiyle pek elektrigimiz tutmamıstı moralim bozulmustu azcık...

sen akısına bırak.. bi sekilde geciyo, sonra anlamıyosun bile gelip gectigini.. inşallah hersey cok guzel olur

canlarım teşekkür ederim dilekleriniz için. Ve tabiki paytakcım sanada hayırlı olsun canım benım. en son bayramda gelebıleceklerını soyledım erkek arkadaısma aılesıne soylemıs aılesıde bayramın hangı gunu uygunsa onlar ıcın gıdelım demıslerç dunde dogum gunuydu hep beraber kutladık kuzenlerı ve kardesıyle.ondan oncekı gunde ozledıgı ıcın gelmıs yanıma.ve sasırtıcıkı dedıgı sey hayatım artık evlenelım gercekten bır an once evlenmek ıstıyorum lafı oldu. en yakın zamanda evlencez ınsallah dedı . bu en yakın zaman ne zaman ınanomusun buna dedım. gelecek sene dedı bır yıl ıcınde dedı. belkı gelecek sene bu zamanlar evlenmıs bıle oluruz dedı.cok ıstıyor ozellıklede cocuk sahıbı olmayı. ve gercekten benı sevdıgını bı kerede daha anladım.

O gün gelince ne giyeceğimi bilmiyorum ama istemede giyeceğim şeyi sanırım buldum. ilerikigünlerde sizede göstereceğim. tanısmada da elbise giyerim muhtemelen.

ayy cookie teşekkürler ne güzel cevap yazmışsın. yani benim bu ruhsuzluğma canlılık kattın okuyunca çok heyecanlancağıma eminim ya..
bizim aileler aslında kafa yapısı olarak aynı dizde bi elbise bile dikkat çekebilir o ortamda ben siyah bacaklarıma tam oturan bi kumaş pantolonla yavrazı almıştım çok güzel boğazdan büzgülü yarım kollu kolları da boğazın modeliyle büzgülü tiril tiril bi üstüm var onu giyerim heralde.

ay birsürü de masraflar başlıyo sanki ya, düşünüyorum da ne giyileceği bile meseleyken nasıl yetişecez yani diğerlerine bilmiyorum

ya bide ayağıma ayakkabı olmaz terliğimde yok doğru düzgün ay ben sap gibi dolaşıyomuşum ya terlik mi alsam napsam bilemedim, şıkır şıkır da yürümek istemiyorum. şeytan diyo film izlerken giydiğin pofuduk terliklerle çık

teşekkürler canım benim. seninki kafaya koymuş desene. ne güzel bu sözleri duymak bilirim. benim sevgilim de bebek hastası ya bayılıyo yolda bi bebek görsek ne konuşursak konuşalım anında keser onu sever, 4 senedir garibim beni bekliyo zaten yarın evleniyoruz desem pijamasıyla koşar gelir

Allah hepimizin yolunu açık etsin. şu safhalardan sağsağlim geçelim de sevdiceklerimizle bi ömür mutlu olalım istiyorum.

artık kavuşalım nolurrr

ya bide kızlar katılır mısınız bilmem ama bi zamandan sonra aileyle olmuyo, ben kendi evimde olayım istiyorum.

mutfakta bile annemle anlaşamıyorum bazen.

kendi evimde kocamla olduğum günlerde de buraya yazıyo olurum inş

penguscum bende aynısını dusunuyorum hatta daha azonce sevgilimle bu konuyu konusuyoduk.. o cok rahat ona kalsa bos eve de gider oturur, yeterki evlenelim modunda ama ben illa herseyim tam olsun istiyorum bakalım nası yapıcaz boyle Allah evlenenle yardım eder diyolar inşallah oyle olur :)

ayakkabı konusuna gelince.. ben ayakkabı giydim canım, onu acık,dolgu topuk spor tarz bi ayakkabıydı elbiseme uyumlu ... ben hep aralarda olmaya calıstım yaa işte ne abartmıs nede hafife almıs gorunmek istemedim, ikisinin ortası kendi ayarımda bişeyler cıktı ortaya, sende en guzel sekilde yakıstırırsın kendine eminim.. ve su var sakın unutma gelenler kıyafetinden cok guleryuzune bakacaklar :)

ben ilk geldiklerinde somurttum sanmıstım heyecandan suratımın nasıl gorundugu farketmiyodum allahtan guleryuzlu oldugumu soylemiş hepsi arkamdan demek o halde bile gulebilmişim diyorum

gercekten cok stresli yaa ama guzel tatlı bi heyecan oluyo , biz sonra bi de onlara gittik iadei ziyaret baabında bir hafta sonrada onlar cagırdı bizi, o gunde cok heyecanlandım yolda karnıma agrılar giriyodu, 4 hafta sonra da sozum var bakalım o zaman ne yapıcam, ben cok heyecanlanıyorum bole seylerde

ayyy heyecanlanmaz mı insan ya:)) Allah bozmasın bundan sonrası da gönlünüzce geçer de inşallah kavuşursnz:) erkeklerin mantığı aynı hep herlde
sevgilim de der, aynı çatı altında olalım da başka bişey istemiyorum diye:))

elbise ve tavır konusunda kesinlike dikkate alacağım tavsiyelerini, dolgu topuk hiç aklıma gelmemişti, şöyle hem sade hem şık güzel bi ayakkabı ya da terlik olabilr, topuksuz kendimi kötü hissederim büyük ihtimal, azcık topuk iyi gelir dolgu topuk öyle ses de yapmaz, canım çok sağol ufkumu açtın önerinle

güler yüz meselesine katılıyorum ya ben normalde de sürekli gülen bi tipim etrafımda beni strese sokan kişiler yoksa eğer
sevglmin annesiyle tanıştığımda ne kadar güldüysem annesi bayılmış bana
ben gidince ilk çok güleryüzlü çok sevdim demiş:)
sevgilim de surat asınca bişey olduğunda cinnet geçirir zaten. sorunu değil de surat asmamı kafaya takar.

ayy sözümün olacağı şu anda bana çok uzak geliyo inşallah o günler de gelir. canım inşallah mutlu mesut atlatırsınız söz olayını da evliliğe bir adım daha yaklaşırsınız ne güzel.

rica ederim canımm hersey gonlunce olsunn inşallah

valla aynı bu erkekler yaa birebir aynı laf biliyomusun... aynı catı altında olayımda baska sey istemem ay sanki ezberlemiş gibiler kelimeleri bile aynı

güleryuzlu olman cok buyuk avantaj canımm kesinlikle.. bende stresliyken falan yuzum dusuyor sanıyodum ama oyle olmamıs, tabiatında genelde gulen biriysen farkında olmadan yine guluyosun valla helede ortamda askın olunca

tanısmaya geliniyosa söz falan da ardından gelir canımm zaman nasıl geciyo anlamıyorsun bilee :97:

seri üretim bunlar laflar bile aynıymış baksana

sağol canımcımmmm, herşeye rağmen güzel telaşlar herşeyiyle. güleryüzlüyüm olmasına da biraz da sinir var bende.

parlıyorum aniden. bu meseleleri bitseydi bir an önce..

bende parlarım canım aniden ama cok kısa surer.. ilk zamanlarda sevgilim cok yadırgıyodu, zamanla alıstı
bianda pençelerini cıkarıyosun diyo

bende aynı durumdayım... tanısmaya gelcekleri zaman gelsede gitseler diyodum, şimdide söz olsada bitse diyorum, o kadar heyecanlanıp, hazırlanıyoruz, biranda gelip geciyo anlamıyoruz bile :97:

Ya ne qüzeL siziNkiLer Ya TanışMışLar ya da TanışacakLar Bizde hnüz öle bi DuruM oLmadı ben KonYadayım onLar Adanada erKek arKadaşıM BuraYa qeLdi BizmkiLer tanıyo çok da SewiyoLar aMa onun AiLesi sadece ResmleRiMizdeN BiLiyo Beni qeLin Die sahipLenmişLer ama Ben anneSinden KorktuM Şahsen ResMlerde Hiç qülMemiş Kadın :44: Ama erkek arKadaŞım da ResiMlerde öle Yoksa çok qüLeryüzlüdür dio :44: BizMkiLerle iLk TanışMaya qeLecekleri qün İsteme Söz Hepsi Bi araDa oLacak çünKü erkek AkadaşM askerde we İzinde qeLecekLer daha Önce TanışmadıkLarı içiN bi Korku war İçiMde AçıkçaSı DawranışLarı NasıL BizmkiLerle AnlaşabiLecekler Mi Beni SewecekLer mi KAynanaM nasıL Biri :26: Çok qerqiN oLcam ben AnLayacaqıNız

canım sıkma canını boyle olması gerekiyorsa yapacak birsey yok, ama oncesinde tanısma olmadan olmasa keske, ailelerin anlasıp anlasamayacagı da cok onemli ama ondan once bence bir kayınvalideni gorsen hiç fena olmazdı... resimde gormekle birebir gormek o kadar farklı ki.. benimkinin anneside beni resimlerde gormustu,bende onu, ama ilk bize geldikleri gun pek tutmadı elektrigimiz nedense, halbuki resimlerde ve onceki muhabbetlerde hep iyi gibi duruyodu hersey bana gore...

ben onlar bize gelmeden annesiyle tanısmaya gitmemiştim, ilk defa bize geldikleri gun gordum, ve inan ona bile çok pişman oldum keşke onceden gidip tanıssaymısım diye...

kadın boyle cıktı diye sevgilimden vazgececek degilim tabi :) ama sadece en azından neyle karsılascagımı bilirdim... o gun cok demoralize olmustum, neyseki misafirlere hissettirmedim

keşke gelmelerinden once bi gun gidip gorebilsen... bol şans canım hersey cok guzel olur inşallah

kızlar kac gundur gırıyorum ama pek bısey yazmıyorum. cok hastalandım. grip ve nezle oldum cok kötüyüm anlayacagınız. zatürreye çevirmesinden korkuyorum. bi atesleniyorum bir terliyorum. izinde alamıyorum arkdas yıllık izinde onun yerıne calısıyorum. anlayacagınız berbatım.

bize bayramda gelecekler inşallah kesinlesti. simdiden ufak tefek hazırlıklara basladık. dün bana yine bahara düğün yaparız sartlar uygun olursa dedi. zaten yazın düğün çekilmez filan dedi. haklı tabi bende hep baharda olsun istemişimdir düğünüm. kır düğünü düsünüyorum ama hiç olmadı salon düğünü yapacağım artık. şartlara baglı birazda zorlamak o kadar masraf etmek istemiyoruz acıkcası. bakalım zaman ne gösterecek. çoookkk seviyorum çoooooooooooooook :)))

Aminn bitaneM Aminn İnşaallah umduqum qibi qerqin qeçmez işte bizm mesafe uzak olunca biraz zor oldu önceden tanşmak bi de aslına bakarsan ben biraz kararsızdım başta arada mesafe olunca ilişki yürümez die onun için ara wermiştim ilişkimize yoksa annesi qelecekti konyaya mewlanayı qezme bahanesyle beni qörmeye ama işte bnm denqesizliqmden oldu tamamen sonra durdum durdum pat die sözlenelm dedm hayırlısı bakalm rabbim nler qösterecek

qeçmiş olsn cnm rabbm şifanı wersn en kısa zmnda inşallah yaz yaz nerden bulduysan qribi hakknda hayırlısı nese o olsun inşaallah bazen herşey planladıqmz qibi qitmiyo ama düqün de bi kere olacak bişe masraftan çok nasl mutlu olacaksan öle yap bence sewqin de daim olsn inşaallah birbirinize bi ömür boyu baktıkça kalbiniz ilk qünkü qibi çarpsın

geçmiş olsun canımm , birebir aynı seyleri yasıyoruz, ortalıkta salgın var ve bu nasıl bir hastalıksa yapıştımı bırakmıyor.... kardeşim annem ve ben 10 gundur aynı bu sekildeyiz, dr a da gittik ilaçta aldık ama nafile.. bir terleyip bir usuyoruz, surekli basımız donuyo bişey yiyemiyoruz falan... az bucuk toparladık cok sukur ama annemde normal gribe cevirdi suanda...

yengemle kucuk kızıda ve ananemde tam 1 aydır hastalar.. yengeminki cigerlerine kadar inmiş bugun yine dr.a gidicek, bu nasıl mikrop anlamadım dikkat etmek lazım.. ben vitamin takviyesi de yapıorum ve maden suyu iciyorum bol bol... terliyoruz kaybettigimiz minarelleri almamız lazım

aah ahh konyaaa :97:
1 ay önce askımla ordaydık.. aksehiri konyayı gezdik hep mevlana hazretlerini ziyart ettik cok guzeldiiii
evlilik teklifi mi de orda aldımm
hiç dönmek istememiştim ordan yaaa cok guzel sehir

hepmizin hakkında hayırlısı tatlım inşallah hersey yolunda gider senin için de

teşekkür ederim canım benim.
cookiecim sanada ayrıca teşekkür ederim . :))

valla ben istemeye gelirlerse cok hoş bi elbisem var yarım kollu onu giymeyi düşünüyorum diz hizasında sayılır işte altınada terliklerimi yada babetlerimi. havanın durumuna görede değişebilir aslında. ben ailesiyle önceden tanıstığımdan bana karsı olan yaklasımlarını bılıyorum. suan tek korkum ailelerin anlasıp anlasamayacağı. birde bizim komsular cok meraklılar onların geldiğini görürlerse cıkıp gelebilirler hiç müsaitmisiniz diye sormadan. o yüzden onu kafama cok takıyorum. muhtemelen aksam yemegınden sonra davet ederiz. zaten bi saat filan oturup gidecekler maksat tanısma yani. şimdiden bayram temizliğine başladık arkadaslar. çay vermeyi düşünüyorum kahve yapmam muhtemelen.
çayın yanınada
bir börek mercimek köftesi ve patates salatası yapacağım. tatlı olarakta baklava yeter sanırım diye düşünüyorum. sizce menü nasıl sadece tanısma için uygun gibi herhalde.
Ben cok heyecanlıyım acıkcası.
şimdiden böyleyse istemeyi düşünemiyorumherhalde. aslında istemede daha rahat olurum gibime geliyor.
Birde kafama takılan birşey var. Her yörede malum farklı adetler var yok nişan bohcası yok söz bohçası gibi . onların yöresinde varmı yok mu bilmiyorum ama bizde öyle bir adet yok onu biliyorum. Nişandan önce sadece alışverişe cıkılır gelinin istedikleri ihtiyacları alınır. Aynı şekilde erkeğinde. Ama bohca hazırlanmaz diyebiliyorum.
Kafam cok karısık valla kızlar. Bende istemiyorum öyle bohça filan hazırlamayı acayip geliyor bana acıkcası. Umarım böyle adetleri yoktur

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar çok heycanlıyım yarım saat sonra bizdeler şimdi yola çıkmışlardır, tanışmaya geliyolar planladığımız gibi bayramın 3. günü...

ooo cok güzel canım benim. Allah tamamına erdirsin. Heyecan yapma herşey cok güzel geçecek emin ol :)) bizimkiler tanıstılar kaynastılar birbirlerini sevdiler valla cok mutluyuz iki taraf olarakta :) inş sizinki de öyle olur

ayyyyy çok güzel geçti yaaaaa.

aileler birbirini sevdi. darısı tüm isteyenlerin başına. ay sanki daha bu başı ama büyük bi yük kalktı sanki omzumdan

ayyyyy çok güzel geçti yaaaaa.

aileler birbirini sevdi. darısı tüm isteyenlerin başına. ay sanki daha bu başı ama büyük bi yük kalktı sanki omzumdan

ben sana ne dedim canım canını sıkmaya gerek yok herşey cok güzel geçecek heyecan yapma demiştim değilmi :)) bak en önemli kısmı atlattın gerisi daha kolay olacaktır emin ol. Allah tamamına erdirsin canım benim

sağol canımcımmm

ya benim işler hızlanıyor yavaş yavaş ve ben hiç bişey bilmiyorum inanır mısın?

strese giriyorum bu yüzden de

mesela istediler amcalarım da verdi diyelim hemen o anda söz mü oluyor söz başka bi tarihte mi oluyor?

konu mu açsam napsam durum vahim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…