Kız İsteme Sonunda Tanışmaya Gelecekler :)))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Arkadaşlar sonunda oluyor galiba aranızda benim durumumu bileniniz vardır bir senedir süren beraberliğim var daha evlilik teklifi almadım tabi ama ailesi beni biliyor annemlede tanısmıslıgı var. Bir ara ayrılmıştık ama geri döndü bana. Ama öyle bir sevgiyle döndü ki bende hayret ettim açıkcası . Evlenmek istediğini vs herzaman dile getiriyor. En sonki konusmalarımızda 1 seneye kadar düğün olacagıydı. Bir miktar kredi borcu vs var onları bitirecek ve banka kredisiyle beraber evimizi kuracağız. Borca girmeden kimse evlenemiyor bunu anladık. Yoksa daha çok bekleriz. Gerçi o kadar borc yapacağımız bir durumda yok diyebilirim. Ailesi sürekli soruyordu birgün çay içmeye gelelim filan gibilerinden. En son onunla da konustuk kendi aramızda yüzük takalım dedik daha sonra durumumuzu hazır hissedince gelip aile arasında söz nişan yapılacaktı bir ay sonrasındada düğün düşünüyorduk. Daha sonra vazgeçtik çünkü ailelere saygısızlık olacaktı ve onun ailesi bunu görürse bu sefer bir an önce istemek isteyeceklerdi. Geçen gün aramızdaki konusma arasında en azından tanışma olsun çok sıkıstırıp duruyorlar bende istiyorum gerçekten dedi. Bende ailemle konustum annem sözü kabul ediyordu ama babam bir türlü kabul etmiyordu. veeeeeeeeeeeeeee sonunda bayram sonrası eylül gibi havalar biraz soğuyunca tanısmaya gelecekler. Temizlik yapacağız bir kaç hazırlık yapacağız. Daha ona söylemedim ama söyleyeceğim. Artık sürekli bana da sormaz ne zaman tanısacaklar diye böylece. Babam gelsinler aksam yemekten sonra bir gün tanısalım demişler. Ama söz olmasın ne zaman hazırlarsa o zaman istesinler gelip söz nişan yapalım demişler. Çok mutluyum hemde nasıl bir bilseniz. Bu aksamda kuzeninin sözü var oraya gitcez tüm akrabaları orda. Gerçi çoğu tanıyor gelinimiz deyip duruyorlar ama yine tüm gözler üstümde olacak. Çok heyecanlıyım arkadaşlar. Darısı herkesin başına inşallah. Bu arada biz yinede aramızda yüzük düşünmüyor değiliz. Gerçi o yüzük takmayı daha doğrusu takı takmayı sevmiyor saat bile takmaz. Ellerini yıkarken filan rahatsız olur ama ince birşey ayarlayacağız şimdilik.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar amin inş. darısı herkezin basına. hep okurdum burda yazılanları duygulanırdım sevinirdim sizler adına sanırım artık benimde evlenme zamanım yaklasıyor :=)

açtığın konuyu şimdi okudum aynı zamanda benim erkek arkadaşımın aileside tanışmak için gelicek. 1-2 ay sonrada kısmetse söz olucak senin adınada çok sevindim canım. şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

merhaba,

ay çok sevidnim canım yaaa. inşallah istediğin gibi geçer :)

iyi günler...

Cok teşekkür ederim canım benim. Allah sizinkinide tamamına erdirsin. Çok heyecanlıyım. Daha bugun telefonda konstuk dediği tek şey bizimkiler iki hafta sonra gelmek istiyorlar kaplıcalara gitcekler dönüşte gelmek istiyorlar tanısmak için deyip durdu.Dedim olmaz annem şeker hastası astımıda var babamda kalp hastası biliyorsun havalar cok sıcak cok zorlanırlar havalar soğusun dedim tamam ama sen söyle bizimkilere o zaman anlamıyorlar dedi. Sadece tanısacaklar dedi sıkma sıkıntı yapma dedi. Yok sıkıntı yapmıyorum ama bende söyleyemem söylemem doğru olmaz zaten dedim. Şimdiden kötü olmak gibi birşey olur. Sen benim dediğim gibi anlat dedim . tamam hayatım dedi. çok mutluyum arkadaslar rüyada gibiyim. bir ara ayrılmıstık 2 ay ayrı kaldık ve sonrasında barıstık . şimdi daha da ciddiye bindi iş ttabi. sürekli yanımda sürekli akrabalarıylayız geziyoruz değer veriyor ne bileyim. korkuyorum bozulacakta rüyadan uyanacağım diye. Ama emin olun cok yalvarmstım Allah'a hayırlısıysa gelsin diye. Hayırlıymıski geldi diyip içimdeki korkuları atmaya calısıyorum.

merhaba,

aman aman Allah nazarlardan saklasın. sen yüreğini ferah tut. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun:) insan inanamıyor değil mi? sanki yaşadığı onca acı onca sıkıntıdan sonra böyle mutlu olunca, değer verilince, sevilince. sanki her an bir şey olacakmışta her şey kül gibi dağılıverecekmiş gibi. siz bir birinize sımsıkı sarılın. kimsenin araya girmesine izin vermeyin:)

iyi günler...

amin canım benim. Hepimizi Allah nazarlardan saklasın

teşekkür ederim. sürekli aklına kötü şeyler getirme inan sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyo. sadece anı yaşa tadını çıkar bu günlerin. ilerde boşuna o kadar korkmuşum diyceksin herşey gnlünce olsun

allah tamamına erdirsin canım okurken duygulandım öyle güzel anlatmışsın ki içinden geçenleri nasip olursa sizinkiyle aynı zamanda bizimkilerde tanışmaya gelecekler bayramdan sonra aileler tanışacak sonrada söz nişan olacak inşallah çok mutluyum seni öyle iyi anlıyorum ki allah bozmasın mutluluğunu daim etsin inşallah tatlım eeee başından geçenleri anlatırsın artık bizlerede fikir olur

canım hakkında hayırlısı olsun ve allah tamamına erdirsin inşallah.. bu arada o kısa süreli ayrılık aslında ne iyi olmuş olacakki bak kıymetini anlayıp nasılda düşmüş peşine..

canım (hepimize) hayırlı olsun..
bizde inş aileleri eylül-ekim gibi tanıştırıyoruz artık. '2011 eylül de sözlenecekler' adı altında mı buluşsak acaba..
kaşla göz arasında kaç kişi olduk :))

dilekleriniz icin cok teşekkür ederim kızlar. desteğiniz içinde tabi. bizim söz nisan ne zaman olur bilmiyorum acıkcası. ama bu bayram gelecekler tanısmaya. bi saat filan otururlar muhtemelen cayımızı filan içerler konusurlar. ne olur bilemem tabi. konusma nereleere gider. cok heyecanlıyım acıkcası. sadece bir tanısma diyoruz suan içinn.

sanırım seninle durumumuz aynı süpürgesiz cadı. ben de o durumdayım. bi belirsizlik var. aslında ben sevgilimle babamı tanıştırcaktım önce,
annem bunu babama söylediğinde babam ailecek gelsinler tanışalım demiş.
bayramın 3. günü düşünüyoruz biz de. yaşayıp göreceğiz biraz da. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…