- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
açtığın konuyu şimdi okudum aynı zamanda benim erkek arkadaşımın aileside tanışmak için gelicek. 1-2 ay sonrada kısmetse söz olucak senin adınada çok sevindim canım. şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
merhaba,
aman aman Allah nazarlardan saklasın. sen yüreğini ferah tut. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun:) insan inanamıyor değil mi? sanki yaşadığı onca acı onca sıkıntıdan sonra böyle mutlu olunca, değer verilince, sevilince. sanki her an bir şey olacakmışta her şey kül gibi dağılıverecekmiş gibi. siz bir birinize sımsıkı sarılın. kimsenin araya girmesine izin vermeyin:)
iyi günler...
Cok teşekkür ederim canım benim. Allah sizinkinide tamamına erdirsin. Çok heyecanlıyım. Daha bugun telefonda konstuk dediği tek şey bizimkiler iki hafta sonra gelmek istiyorlar kaplıcalara gitcekler dönüşte gelmek istiyorlar tanısmak için deyip durdu.Dedim olmaz annem şeker hastası astımıda var babamda kalp hastası biliyorsun havalar cok sıcak cok zorlanırlar havalar soğusun dedim tamam ama sen söyle bizimkilere o zaman anlamıyorlar dedi. Sadece tanısacaklar dedi sıkma sıkıntı yapma dedi. Yok sıkıntı yapmıyorum ama bende söyleyemem söylemem doğru olmaz zaten dedim. Şimdiden kötü olmak gibi birşey olur. Sen benim dediğim gibi anlat dedim . tamam hayatım dedi. çok mutluyum arkadaslar rüyada gibiyim. bir ara ayrılmıstık 2 ay ayrı kaldık ve sonrasında barıstık . şimdi daha da ciddiye bindi iş ttabi. sürekli yanımda sürekli akrabalarıylayız geziyoruz değer veriyor ne bileyim. korkuyorum bozulacakta rüyadan uyanacağım diye. Ama emin olun cok yalvarmstım Allah'a hayırlısıysa gelsin diye. Hayırlıymıski geldi diyip içimdeki korkuları atmaya calısıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?