- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
Arkadaşlar sonunda oluyor galiba aranızda benim durumumu bileniniz vardır bir senedir süren beraberliğim var daha evlilik teklifi almadım tabi ama ailesi beni biliyor annemlede tanısmıslıgı var. Bir ara ayrılmıştık ama geri döndü bana. Ama öyle bir sevgiyle döndü ki bende hayret ettim açıkcası . Evlenmek istediğini vs herzaman dile getiriyor. En sonki konusmalarımızda 1 seneye kadar düğün olacagıydı. Bir miktar kredi borcu vs var onları bitirecek ve banka kredisiyle beraber evimizi kuracağız. Borca girmeden kimse evlenemiyor bunu anladık. Yoksa daha çok bekleriz. Gerçi o kadar borc yapacağımız bir durumda yok diyebilirim. Ailesi sürekli soruyordu birgün çay içmeye gelelim filan gibilerinden. En son onunla da konustuk kendi aramızda yüzük takalım dedik daha sonra durumumuzu hazır hissedince gelip aile arasında söz nişan yapılacaktı bir ay sonrasındada düğün düşünüyorduk. Daha sonra vazgeçtik çünkü ailelere saygısızlık olacaktı ve onun ailesi bunu görürse bu sefer bir an önce istemek isteyeceklerdi. Geçen gün aramızdaki konusma arasında en azından tanışma olsun çok sıkıstırıp duruyorlar bende istiyorum gerçekten dedi. Bende ailemle konustum annem sözü kabul ediyordu ama babam bir türlü kabul etmiyordu. veeeeeeeeeeeeeee sonunda bayram sonrası eylül gibi havalar biraz soğuyunca tanısmaya gelecekler. Temizlik yapacağız bir kaç hazırlık yapacağız. Daha ona söylemedim ama söyleyeceğim. Artık sürekli bana da sormaz ne zaman tanısacaklar diye böylece. Babam gelsinler aksam yemekten sonra bir gün tanısalım demişler. Ama söz olmasın ne zaman hazırlarsa o zaman istesinler gelip söz nişan yapalım demişler. Çok mutluyum hemde nasıl bir bilseniz. Bu aksamda kuzeninin sözü var oraya gitcez tüm akrabaları orda. Gerçi çoğu tanıyor gelinimiz deyip duruyorlar ama yine tüm gözler üstümde olacak. Çok heyecanlıyım arkadaşlar. Darısı herkesin başına inşallah. Bu arada biz yinede aramızda yüzük düşünmüyor değiliz. Gerçi o yüzük takmayı daha doğrusu takı takmayı sevmiyor saat bile takmaz. Ellerini yıkarken filan rahatsız olur ama ince birşey ayarlayacağız şimdilik.
Son düzenleme: