Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemesonunda söylemeye karar verdim son 2 gün :)
canım evet.ben senin her zaman yanındaym istiosan tabiki olur dedi.Ama babama söylemedi.2 hafta oldu hala ses yok.sanki tanışmaya gelecekler demedmde benim bi sevgilim var bil dedim off amaannn
yanıt aylar sonra geldiği için ancak yazabildm kızlar annem yanndaym demişti tamamen döndü istemem diyor babamda statü farkınz var mutlu olmazsn ama yinede sen bilirsn iyi düşün haftaya tekrar konuşalm dedi çok üzgünm çooookk
yanıt aylar sonra geldiği için ancak yazabildm kızlar annem yanndaym demişti tamamen döndü istemem diyor babamda statü farkınz var mutlu olmazsn ama yinede sen bilirsn iyi düşün haftaya tekrar konuşalm dedi çok üzgünm çooookk
1 ay geçmiş sizinkiler cevap verene kadar. gerçi konuşmak bize kolay geliyor ama ailende kız verecek kolay değil tabiki. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.
sen ne iş yapıyorsun canım? bende de aynı durum var gb ben devlet memuruyum o da asgari ücretli olarak çalışıyor babama annem bugün söyledi akşam işten döndüğümde konuşacağım babamla çok kötü durumdayım üzgünüm heyecnlıyım uff