Sonunda sigaranın kölesi olmaktan kurtulduk fakat desteğinize ihtiyacım var

26ladybird26 öncelikle merhaba ve tebrikler canım .... gerçekten arkadaşım sigarasız geçirdiğin 13 gün çok güzel gün geçtikçe kendindeki değişikliği göreceksin ve kendini daha sağlıklı hissedeceksin ... sen yeterki sigara içmeye teşebbüs bile etme daha sağlıklı dinç ve aktif olacaksın ciltdeki değişim süper oluyor sigarayı bırakınca insan dahada güzelleşiyor.....yaşadıkların gayet normal nikotin yoksunluğundan oluyor....benimde ilk başlarda beynim durmuştu sanki uyuşmuş gibi hissediyordum .....düşün işte bu illetin vücudumuza organlarımıza verdiği zararı inan bana ben kendimi büyük bir zafer kazanmış hissediyorum ....bugün tamtamına 82 gün oldu artık saymayı da bıraktım son yazdığım mesaja bakarak saydım şimdi .....artık daha sağlıklı ve mutluyum nefes aldığımı hissediyorum ...darısı senin başına artık ... sana da çıktığın bu doğru yolda başarılar diliyorum ...ne zaman bir desteğe ihtiyacın olursa ben buradayım .... yeterki bu pis illeti hep beraber bırakanlardan ve başaranlardan olalım ....

Desteğin için teşekkürler alramurcum.Sen bitirmişsin olayı tebrikler:))

Saat itibariyle 24.günümü birtirip 25'e başlıyorum.Günler çok çabuk geçiyor benim tahmin ettiğimden daha çabuk.Bazen çok şiddetli içme isteği hissediyorum.Hatta bazen beynim ve nefsimi saçma bir pazarlığın tam ortasında buluyorum.Günde sadece 2 tane oda akşamları...yada tamam 1 taneye de razıyım diyen nefime beynim saçmalama, avcunu yalarsın diyor.
Geçen gün bir arkadaşımı okulunda ziyarete gittim.Beraber dışarı çıkacaktık.Önce o lavaboyu kullandı arkasından ben girdim.İçerde sigara içmiş.Belki inanmıycaksınız ama orda kaldığım 2 dakikada üzerime o koku sinmiş ve ben dışarı çıktığımda kendi kokum kendime iğrenç geldi.Demek bende böyle kokuyormuşum dedim.Yine aynı hafta içinde bir öğrencimle ayaküstü sohbet ederken ben burnumu tıkayıp ağzımdan nefes almak zorunda kaldım.Gün boyunca kaç tane çay+sigara içiti bilmiyorum ama nefesi leş gibiydi.Ya bende böyle kokuyordum işte diyorum ne kadar mide bulandırıcıymışım.
Gelelim değişikliklere...Tabiki mucize beklemiyorum ama bu cildimin bana ettiğide reva mıdır ya.Hayatımda çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım.Zaten cilt rengimde falan açılma yok.Ama olucak ya da diğer olumsuzluklar eklenmeyecek cildime buda güzel:)))
Şimdiye kadar 325 sigaradan korudum ciğerlerimi vücudumu....Temizleniyoruz.Herkese kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

merhaba
seni çok tebrik ediyorum. o kokunun ne kadar iğrenç olduğunu eşimden biliyorum. ben çocuğuma öyle kokuyor muşum. cildine gelince nette okumuştum bazı ciltler nikotin eksikliğine sivilce ile tepki veriyormuş zamanla iyiye dönecektir. tekrar tebrikler.

Merhaba,bende ancak hamile kalirsam bırakabilecegimi düsünüyordum ve öylede oldu.Bıraktim içmeyince içilmiyomuş gerçi ben içmekte öte yiyordum Hamile kaldim biraktim,sonra bebeğim karnımda öldü,sokaklarda böğürerek ağlarken hiç akmima gelmeyen sigarayi gördüm ve malesef aldim 6 aydir tekrar içiyorum,tekrar sırt ağrılarımbaşladı,kalp atişlarım hizlandi nefes alamiyorum.Bu kadar zararlı bişi bu Allah tekrar bırakma gücü verir inşallah.
10 günlügüne memlekete gittim günde 3-4 belki içtim,ve bu iki tecrübe bana gösterdiki ELİNE ALIP YAKMAYINCA İÇİLMİYO !!!
Sigara Amerikanin oyunu,oyuna gelmeyelim ve hep birlikte bırakalım,hadi arkadaşlar yapabiliriz.

Gerçekten zamanın bu kadar çabuk geçeceğini hiç tahmin etmiyordum.Mutluyum 1 ay oldu.Zaten 15 günü geçince günler daha çabuk geçiyor.Önceden krizler zaten 5dk diyenlere inanmıyordum.Çünkü benim içme isteğim akşam 8 gibi başlayıp yatana kadar devam ediyordu.Ama şimdilerde gerçekten gün içinde 1 kaç kez hissediyorum ve geçiştirilmesi çok kolay krizler.Başlarda pes etmek daha kolaydı.Ama ben bu kadar zaman sonra tekrar başlamayı hiç ama hiç düşünmüyorum.İnşallah başlamayız.
Başlarda 1 kilo almıştım ama onu da verdim.Hiç kilo almadım yani.Ama cildim berbat.Sigara kullandığım dönemden daha kötü(((Beni en çok üzen nokta bu oldu işte.Sigarayı bıraktıktan sonra yüzümde hiç abartmıyorum bazıları büyük olmak üzere 10 tane sivilce çıktı.Bide hiç dokunmadığım halde izleri kalıyor.Bazıları 3-5 gün sonra bile yüzüme renk geldi diyor ya onlara çok özeniyorum.Benim rengimde değişmedi malesef.En güzeli bir cildiyeye görünmek.
'çok şeymi istedim' nikotinle alakalı yazmışsın inşallah öyledir.Ben nette aradım bulamadım.Şimdiye kadar böyle bir sorundan bahseden de olmamış.Neyse zaman ne göstericek bakalım.Bu arada tebrikler,sen sigara defterini kapatmışsın ne güzel.

merhaba canlar.... nezamandır yazmayı bıraktım biliyorum bile bile yazmadım çünkü sigarayı içmiş olduğumu artık hatırlamak dahi istemeyişimdendir .....Sonunda daha kaliteli bir yaşam sürmeye başladım.....bunun için gerçekten çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum......kendimi çok güçlü hissediyorum hayata karşı 110 gün olmuş sigarayı bırakalı inanın artık kendimi sigarayla özdeşleştirmiştim kurtuldum ya ne mutlu bana .......benim için başlarda çok zor olmuştu fakat sadece sigarayla değil gerçekten kendimle de mücadele verdim ne bir sigarayı bırakma yöntemi ne de ilaç gerçekten istemek önemli hani hep derlerya gerçekten kafada bitirmek lazım darısı sizin başınıza üyeleri hepinize çok çok teşekkürler ...... bu benim sigarayı ilk bırakma deneyimim daha önce hiç bırakmaya bile kalkışmamıştım neyse inşallah bende bir daha başlayanlardan olmam benim için ilk ve son sigarayı bırakma deneyimim olur ....sevgilerimle ..... hepinize sigarasız bol oksijenli sağlıklıklı günler dileğiyle .........

yoksunluk hisleri bende 2 hafta sürdü. yerine bişe koymaya çalışma. zaten içmiyormuş gibi davran unut

İnsanların hevesini neden kırıyosun ki. Herkes sigarayı bıraktıktan sonra özlem duymaz benimde çevremde çok bırakan oldu bir zamanlar içtiğime inanamıyorum diyorlar. Sigarayı gözünüzde ne kadar büyütürseniz o kadar unutulmaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…