bende sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama hala bırakamadım sanki sigarasız hayatın hiç bir tadı olmayacakmış gibi hiseediyor insan ,hiç birşeyden zevk almayacakmş gibi..aksine biliyorumki asıl hayatın tadı sigarayı bırakınca başlayacak lütfen banada destek olun ,üstelik ben kiloluyum ya daha çok kilo alırsammm
Sizin adınıza çok sevindim.Gözünüz aydın.Darısı eşimin başına
bende sigarayı bırakmayı düşünüyorum ama hala bırakamadım sanki sigarasız hayatın hiç bir tadı olmayacakmış gibi hiseediyor insan ,hiç birşeyden zevk almayacakmş gibi..aksine biliyorumki asıl hayatın tadı sigarayı bırakınca başlayacak lütfen banada destek olun ,üstelik ben kiloluyum ya daha çok kilo alırsammm
yaparsın merak etme... ilk 3 gün benim başım öyle bir ağrımıştı ki yataktan kalkamadım.. ama 1 ay sonra herşey yoluna girmeye başlıyor...
sadece ilk bir ay sıkıcan dişini
bir de sigara içenlerle görüşmeyeceksin..
ben arkadaş çevremi değiştirdim bu yüzden. evimde sigara da içirtmedim.. hatta balkonda filan bile içirtmedim kimseye
ooohhh kurtulun artık şu rezil illetten yaa.. ''40 yılda 1 kere içiorum'' bunu anlarım, ama onun kölesi olmayın artık... bravo sizee... azminize sağlıkk.. ilk 3 gün, 7 gün, 3 hafta, 1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 sene.. çok önemli, krizleriniz gelse bile tutun kendinizi... sigaramı, sizin için bitti artık o iş
Bugünlerde zorlanıyorum nedense67 gün oldu. Bu geçenlerde yaptığım 1 tanecik kaçamak yüzünden sanırım sonra aklıma sinsi düşman giriyor haftada 1 olsa biişey olmaz biliyorum bu beni tuzağa düşürecek tek şey Bu seferde amaaan iç gitsin diye bir ses ve onunla mücadele eden zavallı içsesim ((( dünde 1 tane içtim ve çook korkuyorum çünkü başa dönme sinyalleri çaldı....... , 72den 78e çıktım sigara bırakma uğruna Ne güzel spora başladım diyete başladım kısa bir sürede 4 kg verdim hedefim 60'lı kilolarda sigarasız enerji dolu bir yaşamdı...
Arkadaşlar merhaba, çok zor bir karar ama benim 2. günüm ilaç kullanarak bırakmaya çalışıyorum. İnaanınki çok da fazla zorlanmıyorum.
Umarım böyle devam eder de kurtuluruz bu illetten
merhaba
sizi tebrik ediyorum.zor olan birşeyi başarmışsınız.
bundan 7 ay önce falan astım ve koah hastası olduğumu öğrendim.ozaman hiçbir destek ürün almadan 1 aya yakın içmedim.sonra şeytana uydum yine başlamıştım.
11 nisan çarşamba akşamı son sigaramı içtim. bırakmaya karar verdim ve bugün 2.günüm. günde 3 veya 4 tane nikotin sakızı çiğniyorum.bırakanlar genelde iştahının açıldığını söylüyor.ne zaman iştahınız açılmaya başladı.kaç gün sonra meselaa.
oldum olası kiloluyum.dahada kilo almaktan korktuğum için bugüne kadar bırakmak istemedim.ama sağlığım sözkonusu mecburum bırakmaya.2 gündür iştahım pek yok , birde kabızlık var. inşallah bende sizler gibi kurtulurum şu meretten. herkese sağlıklı günler dilerim.
serenay.30 sanada merhaba çok teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun . umarım gerek radyo ve tv gerekse koah hastalığını takip ediyorsundur umarım bu yüzden önce sağlığını düşünürsün canım alacağın kiloları dert etme bence ben 52 kiloyken 59 ve 60 gördüm inan şimdi ise düşüşe geçtim artık 55 fakat sabah akşam spor yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum canım fakat AÇIM AAAAAAAAAAAAAAAAÇ valla benim iştahım hemen açıldı sigara içmedikçe sürekli bir şeyler yemeye başladım yani abur cubur canım ne zaman sigara istedikçe yedim de yedimdüşün 52 den 60 gördümya Allaha şükürler olsun artık geri vermeye başladım sende dikkat edersen aldığını geri verebilirsin her hafta sonu sabahtan akşama kadar eşim ve iki oğlumla birlikte doğanın içinde yürüyüş yapıyorum ..... sanki hiç sigara içmemişim gibi oldum artık metebolizmam düzene girdi nikotinin etkileri yok olmaya başladı..... ilk günler benimde korkularım ve vücudumdaki değişiklikler yüzünden sinir krizleri geçirdim .... benim için gerçekten zor olanı başardım darısı senin başına canım sağlığın her şeyden önce gelir bunu unutma sen iste yeterki inan bir gün bu pis illeti bırakanlardan olacaksın . bu doğru karar seni sağlığına kavuşturacak çıktığın bu yolda başarılar dilerim her zaman biz bırakanlar her zaman destekciniz ..........bu doğru kararından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?