merhaba
ben tam 45 gündür içmiyorum. ama sen bana göre çok sanşlısın . eşinle bırakmışsın. benim eşim hala içiyor. bu benim için büyük dezavantaj. ama bir şekilde üstesinden gelmeyi başardım. benim de bir topiğim var. sık sık yazıyorum. beni oradan takip edebilirsin. kolaylıklar dilerim...
kahveci merhaba önerin için teşekkürler 16 senedir sigaranın bağımlısı olmuşum hiç bırakamam gibi geliyordu bu gün 7 ci günüm suratımda sivilceler çıktı stresten mi sigaranın etkisindenmi bilmem ama kesin kararlıyım yolumdan dönmeyeceğim bu mücadelemde desteğiniz için teşekkürler şimdi sigarayı bırakmışlığın etkisiyle kendimle mücadele ediyorum.umarım çabuk geçer depresif ruh halim sinirden bir gülüyorum bir ağlıyorum zaman zaman gerçekten zor bir süreçmiş.bu süreç normal, bir süre sonra düzeliceksiniz.mümkünse size sigarayı hatırlatan şeylerden de uzaklaşın.çay kahve gibi.
televizyondaki spotu izlemişsinizdir mutlaka.hani 1 yılda ciğerlerimizde biriken katranı gösteriyor falan.aklınıza onu getirin.
bırakmakla en doğru olanı yapmışsınız biraz zor zamanlar geçiriceksiniz ama değicek emin olun.
bir de sakın bir taneden birşey olmaz demeyin arkası mutlaka ama mutlaka 2 katı olarak geliyor.
sevgili kk üyeleri herkese selamlar sonunda eşimle birlikte karar verdik sigaranın kölesi olmaktan bıktık ve bırakmaya karar verdik. hiç bir yardım destek ilaç almadan bıraktık 6 gün oldu fakat günlük hayatımızda okadar çok yer vermişizki sigaraya (çay,kahve ,yemek sonrası ,arkadaş ortamı vs.)pek çok şey sigarayı hatırlatıyor ama biz bunları geçtik canım sigara istedikçe sakız çiğniyorum su içiyorum kuruyemiş tüketiyorum sonunda bıraktım.içmemeyi başarabildik yinede geceleri uykusuzluk çekiyorum huzursuzluk sinirlilik yaşadığım bu olumsuzluklar nikotin yoksunluğundanmıdır?bu süreç geçicimidir? şimdi siz kk üyelerine soruyorum bu yaşadıklarım normal mi?:
sevgili kk üyeleri herkese selamlar sonunda eşimle birlikte karar verdik sigaranın kölesi olmaktan bıktık ve bırakmaya karar verdik. hiç bir yardım destek ilaç almadan bıraktık 6 gün oldu fakat günlük hayatımızda okadar çok yer vermişizki sigaraya (çay,kahve ,yemek sonrası ,arkadaş ortamı vs.)pek çok şey sigarayı hatırlatıyor ama biz bunları geçtik canım sigara istedikçe sakız çiğniyorum su içiyorum kuruyemiş tüketiyorum sonunda bıraktım.içmemeyi başarabildik yinede geceleri uykusuzluk çekiyorum huzursuzluk sinirlilik yaşadığım bu olumsuzluklar nikotin yoksunluğundanmıdır?bu süreç geçicimidir? şimdi siz kk üyelerine soruyorum bu yaşadıklarım normal mi?:
sanada merhaba ezgi42 benim bugün 8 gün oldu bana çok zor geldi ama bu illetten kurtulmak için mücadeleye devam dediğin gibi hep beraber bırakabiliriz sanada allah kolaylık versin ciğerlerimiz ve evlerimiz dumansız hava sahası bol bol oksijenle dolsun inşallah .merhaba alramur benimde 3 gün oldu bırakalı.şimdilik fena değil.inşallah hep beraber bırakırız bu illeti..
Canım öncelikle seni tebrik ederim.En önemlisi sigarayı psikolojik olarak bırakabilmek ki o zaman çayın yanında sigara olsaydı yada yemeğin üstünede şimdi nasıl güzel giderdi gibi düşüncelerin olmaz.Ben şimdi şunu yada bunu yap demeyeceğim ama mutlaka yapman gereken birşey var ; internetten Allen Carl ın kitabı tamamen okunabiliyor yani satın alırsanda olur internettende okuyabilirsin bence muhkkak onu okumalısın eminim sana faydası olacak.
Tebrik ederim:) İlk haftalarda hep ağlamaklı oldum bir duygusallık sorma gitsin:) Naaptım tabiki içmedim ama rahatlayana kadar ağladım:)) Birde sinirlerimi yatıştırmak için çarkıfelek bitkisinin kapsül hali var bende çok işe yaradı, bir araştır net.ten istersen.İçimizi dumanla doldurmak ne kadar mantıksız bir hareketmiş meğer.... ki 18 yıldır aralıksız bunu yapmışım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?