• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Seçtik..Mutluyuz..

maliyet konusunda haklısınız..

tasarımı çok beğendım ben..pırıltı alyansta yapmış kendınce bişey ama atasayı beğendım..
ariş bıle daha hesaplı geldı bana pırlanta koymuş sonuçta..
atasay şikayet var'da en çok şikayet gırılen markaymış..şimdi baktım..

ben bu tasarımı pırlanta koydurup kuyumcuda mı yaptırsam arkadaşlar??

pişman olurmuyum??:44:

valla ben pırlantadan çok memnunum ...tek taşımdaki taşlar zamanla deforma oldu eskisi gibi parlamıyor ama pırlanta alyansım az bir ışıkta bile ışıl ışıl parlıyor ..tek taş zaten bana göre gereksiz bişey sonradan anladım ..elimizde bi fazlalık aslında ama heves edip alıyoruz ..şöyle pırlantalı hiç deforme olmayacak bir alyans alsak yeter de artar aslında..
ben geçen altınbaşa kendi alyansımı sordum 1500 tl dedi ..hem de pırlanta..
ben zamanında %25 indrim kampanyasından 350 tlye almıştım 4 sene önce ..
ince oldduğu için pırlantaya göre de uygun bir fiyat aslında ..
sen de böyle birşey alabilirsin..
benim alyansım bunun yeşil ve beyaz altın karışımı olanı ,bi tarafı yeşil diğer tarafı beyaz altın ama model aynı ..
$www-karagozkuyumculuk-com-2.jpg

valla ben pırlantadan çok memnunum ...tek taşımdaki taşlar zamanla deforma oldu eskisi gibi parlamıyor ama pırlanta alyansım az bir ışıkta bile ışıl ışıl parlıyor ..tek taş zaten bana göre gereksiz bişey sonradan anladım ..elimizde bi fazlalık aslında ama heves edip alıyoruz ..şöyle pırlantalı hiç deforme olmayacak bir alyans alsak yeter de artar aslında..
ben geçen altınbaşa kendi alyansımı sordum 1500 tl dedi ..hem de pırlanta..
ben zamanında %25 indrim kampanyasından 350 tlye almıştım 4 sene önce ..
ince oldduğu için pırlantaya göre de uygun bir fiyat aslında ..
sen de böyle birşey alabilirsin..
benim alyansım bunun yeşil ve beyaz altın karışımı olanı ,bi tarafı yeşil diğer tarafı beyaz altın ama model aynı ..
Eki Görüntüle 287934

pırlanta dayanıklılığı sanırım bu başlıkta kendını ıspatladı:1:

sanırım beğendığım alyansı pırlantalı yaptıracağım..umarım guzel yaparlar..

pırlanta tektaşlar çk mu pahalı acaba?şöyle ıyı bı marka var mı..hem kalıte hem malıyet açısından bılınen??

Eki Görüntüle 287038 Eki Görüntüle 287039 :nazar: başka bir modeli parmağımda istemediğime inanıyorum artık..

işte almayı planladığımız alyansımız.. elimizde duruşuna bakıp renk seçeceğiz:nazar:

KULLANAN KİMSEYLE KARŞILAŞMADIM..BU KONUDA KULLANICI YORUMU ALMAK ISTIYORUM BEN..LÜTFEN BU KONUDA ACİL BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞ VARSA YAZSIN..

BANYO RODAJ DENEN KAPLAMA TEKNIĞI ILE YAPILAN BU ALYANSLAR ZAMANLA AŞINIP BOYAYI ATIYOR MU??

:44:MEMNUN MUSUNUZ??

çok güzelmiş çok beğendim, bizde atasaydan almıştık alyanşlarımızı 2 yıldır kullanıyoruz hiç bir şey olmadı ilk günkü gibiler

Güle güle kullanın çok güzelmiş, bir ömür boyu mutluluklar...
İlk sayfaya koyduğun alyanstan neden vazgeçtin?

:nazar:teşekkür ederim:) resımdekı gibi parmağımdada pırıl pırıllar..altınbaş tavsıye ederım..

ilk sayfadakı yüzüklerı almaktan son anda vazgeçtım..parmağımada taktım ama nıck..atasay sadece adı için o fıyatı verıyor..

yüzüğü satan kuyumcu adam arkadaşıyla tam 5 dk pırlanta mı değil mı taşları dıye tartıştı..ikiside emin değildi..sonra pırlanta fıyatlı normal taş olduğunu öğrendık:53:

bn sırf marka dıye 3200 tl vermeyı yedıremezdım o önumdekı tartışmadan sonra..tamamen duygusal:1:

Son düzenleme:
Back