• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Seçtik..Mutluyuz..

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
$851_buyuk_zoom.jpg $alyans_atasay_tal01176-tal01177_17050.jpg :nazar: başka bir modeli parmağımda istemediğime inanıyorum artık..

işte almayı planladığımız alyansımız.. elimizde duruşuna bakıp renk seçeceğiz:nazar:

KULLANAN KİMSEYLE KARŞILAŞMADIM..BU KONUDA KULLANICI YORUMU ALMAK ISTIYORUM BEN..LÜTFEN BU KONUDA ACİL BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞ VARSA YAZSIN..

BANYO RODAJ DENEN KAPLAMA TEKNIĞI ILE YAPILAN BU ALYANSLAR ZAMANLA AŞINIP BOYAYI ATIYOR MU??

:44:MEMNUN MUSUNUZ??

Eki Görüntüle 287038 Eki Görüntüle 287039 :nazar: başka bir modeli parmağımda istemediğime inanıyorum artık..

işte almayı planladığımız alyansımız.. elimizde duruşuna bakıp renk seçeceğiz:nazar:

KULLANAN KİMSEYLE KARŞILAŞMADIM..BU KONUDA KULLANICI YORUMU ALMAK ISTIYORUM BEN..LÜTFEN BU KONUDA ACİL BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞ VARSA YAZSIN..

BANYO RODAJ DENEN KAPLAMA TEKNIĞI ILE YAPILAN BU ALYANSLAR ZAMANLA AŞINIP BOYAYI ATIYOR MU??

:44:MEMNUN MUSUNUZ??
Canım bu kaplama tekniği hakkında fikrim yok,ama bozulacağını sanmıyorum. Çok zarif bir model beğenmişsin,Allah tamamına erdirsin.Mutluluğunuz daim olsun.. :16::nazar::nazar::nazar:

Canım bu kaplama tekniği hakkında fikrim yok,ama bozulacağını sanmıyorum. Çok zarif bir model beğenmişsin,Allah tamamına erdirsin.Mutluluğunuz daim olsun.. :16::nazar::nazar::nazar:

:42: teşekkür ederim..
kuyumcuda bu kaplama tekniğini öğrendım..banyo rodajı bılmıyordum :) ama adam bu zamanla çizilirse boya atar dedi..korktum..

2. olanı ben beğendım..alyansa daha çok benzıyor.. 1. olanıda sözlüm beğendi.. sanırım 2. olacak:1:

orjınalı ile kuyumcunun kendı yaptığı arasında yarı yarıya fıyat farkı var..

bu nedenle kullanan arkadaşlardan acillll yardım beklıyorum:72:

alyans modelleri başlığındaki 10 sayfayıda inceledim..yani tüm konuları:52: ama bu alyansla ılgılı konu bulamadım..

biri çıksında bu modeli takan birini tanıyorum desin :53: şaşırmak istıyorum..

bu modeli bende çok beğenmiştim atasayda... almaktan son anda vazgeçtim, tek tasımla durusunu begenmedigim için, ikisi ust uste guzel durmadı

tektasla beraber duz olan model daha hoş gorundu...

altınbasta da atasayda da bulunan su modeli aldım

$alyans.JPG

biz altınbaşdan aldık.. atasaydan daha pahalıydı cunku aynısı

atasaydaki görevli bize bu iki yuzugu göstermişti aynı seriden bunlar demişti....

bahsettigin gibi kaplama vs diye bişeyden bahsetmedi

ben yuzugumden cok memnunum... 2 aydır parmagımda surekli kullanmama ragmen cizik falan hiçbişey yok

bu modeli bende çok beğenmiştim atasayda... almaktan son anda vazgeçtim, tek tasımla durusunu begenmedigim için, ikisi ust uste guzel durmadı

tektasla beraber duz olan model daha hoş gorundu...

altınbasta da atasayda da bulunan su modeli aldım

Eki Görüntüle 287376

biz altınbaşdan aldık.. atasaydan daha pahalıydı cunku aynısı

atasaydaki görevli bize bu iki yuzugu göstermişti aynı seriden bunlar demişti....

bahsettigin gibi kaplama vs diye bişeyden bahsetmedi

ben yuzugumden cok memnunum... 2 aydır parmagımda surekli kullanmama ragmen cizik falan hiçbişey yok

:nazar:yüzüğünüz hoş duruyor..zarıf şeylerı sevıyorum bende..

atasay gerçekten pahalı..kendı sıtesınde beğendığım alyansın yazıyor banyo rodaj olduğu..o nedenle kara kara düşünuyorum..

3200 tl bu alyansın çifti.. kuyumcu 1200e yapayım dıyor..

gönlum orjınalden yana..garantısı falan olsun ısterım..

ama kaplama yıpranır mı bılemıyorum..

peki bu yüzükte resımde durduğu gıbı boşluk yok değil mı??

konyadakı atasaydan almak durumundayım..şu an görev yerıme en yakın ıl orası..umarım buluurm..

siz nerede bakmıştınız?

:nazar:yüzüğünüz hoş duruyor..zarıf şeylerı sevıyorum bende..

atasay gerçekten pahalı..kendı sıtesınde beğendığım alyansın yazıyor banyo rodaj olduğu..o nedenle kara kara düşünuyorum..

3200 tl bu alyansın çifti.. kuyumcu 1200e yapayım dıyor..

gönlum orjınalden yana..garantısı falan olsun ısterım..

ama kaplama yıpranır mı bılemıyorum..

peki bu yüzükte resımde durduğu gıbı boşluk yok değil mı??

konyadakı atasaydan almak durumundayım..şu an görev yerıme en yakın ıl orası..umarım buluurm..

siz nerede bakmıştınız?

ben istanbulda altınbaşın bi subesinden aldım canım, senin begendigin yuzugu de atasay ın bir subesinde denedim bizzat...

ust uste bindigi yerde yoktu bosluk canım öle bişey hatırlamıyorum

şimdi garanti yonunden soyle bişey dicem... bu yuzugu gibip atasaydan da alsan yuzugun kendisine garanti vermezler... pırlantalı urunlere garanti veriyolar yalnızca diye biliorum yani yuzugun taşlarını pırlanta yaptırırsan ancak tasına garanti verirler...

ben denerken tası dusme yapar mı dedim... belli olmuyor taslı yuzuklerde dedi, garantisi var demedi bana atasay...

benim tektasım atasaydan, ona vermişlerdi ama garanti 2 sene...

altınbaşta ilk önce hiç garantiden bahsetmedi sonra alyanstaki tasları degiştirdik pırlantayla ve pırlantalara garanti verdi sadece, yani bu yuzuk cizildi diye gotursem elimdeki belge bi işe yaramaz ama tası dustu dersem ancak o zaman bi işe yarıcak diye dusunuyorum

acıkcası atasay gercekten kazıklayacak insan arıyor... bu model baska markalarda varmıydı hatırlamıyorum ama garanti olayı bence muallak sırf garanti için tutup iki katı ödeme

dusun pırlantaya bile 2 yıl veriyorlar... ben aha yeni evliyken yuzuklerin garantisi bitmiş olcak yani ne anlamı var?

yuzuktur illaki cizilcek... sitede yazanlara cok takılma derim... benim aldıgım yuzuk altınbasın modeliydi ama aynısını atasayda yapmış, atasaydan alsam yok yere fazladan para odicektim birebir aynı cunku ne gerek var

gidip parmagında denedin mi bilmiyorum ama denemediysen mutlaka dene... parmakta durusu insanın fikrini değiştirebiliyo cunku

Son düzenleme:
ben istanbulda altınbaşın bi subesinden aldım canım, senin begendigin yuzugu de atasay ın bir subesinde denedim bizzat...

ust uste bindigi yerde yoktu bosluk canım öle bişey hatırlamıyorum

şimdi garanti yonunden soyle bişey dicem... bu yuzugu gibip atasaydan da alsan yuzugun kendisine garanti vermezler... pırlantalı urunlere garanti veriyolar yalnızca diye biliorum yani yuzugun taşlarını pırlanta yaptırırsan ancak tasına garanti verirler...

ben denerken tası dusme yapar mı dedim... belli olmuyor taslı yuzuklerde dedi, garantisi var demedi bana atasay...

benim tektasım atasaydan, ona vermişlerdi ama garanti 2 sene...

altınbaşta ilk önce hiç garantiden bahsetmedi sonra alyanstaki tasları degiştirdik pırlantayla ve pırlantalara garanti verdi sadece, yani bu yuzuk cizildi diye gotursem elimdeki belge bi işe yaramaz ama tası dustu dersem ancak o zaman bi işe yarıcak diye dusunuyorum

acıkcası atasay gercekten kazıklayacak insan arıyor... bu model baska markalarda varmıydı hatırlamıyorum ama garanti olayı bence muallak sırf garanti için tutup iki katı ödeme

dusun pırlantaya bile 2 yıl veriyorlar... ben aha yeni evliyken yuzuklerin garantisi bitmiş olcak yani ne anlamı var?

yuzuktur illaki cizilcek... sitede yazanlara cok takılma derim... benim aldıgım yuzuk altınbasın modeliydi ama aynısını atasayda yapmış, atasaydan alsam yok yere fazladan para odicektim birebir aynı cunku ne gerek var

gidip parmagında denedin mi bilmiyorum ama denemediysen mutlaka dene... parmakta durusu insanın fikrini değiştirebiliyo cunku

haklısın..sözlümde bende parmağımızda görmeden ne atasaya ne de kuyumcuya siparış vermeyız..duruş önemlı..
kuyumcu bana banyo rodaj dedi korktum..
atasay sıtesındede suslemelerı banyo rodaj..metali yeşil-beyaz altın yazıo.. yanı sadece susleme yerı kaplı atasaya göre..

garantı konusuna hıç değinmemiştım..vermıyorlarsa sıkıntı:(( zaten yuuzuk 3200..bırde pırlanta yaparsam eyvah eyvah..tektaşım bıle yok daha zaten:53:

umarım bulabılırım..önemlı olan sağlamlığı ve maliyeti şu durumda..

yaptırsam bı turlu yaptırmasam bı turlu..

memnun olan var mı ya da memnun olmayan..2 kişi bıle kullanan çıksa insan bı fıkır edınır..bı kere alınacak netıcede..

yardım için çok çok teşekkur ederım sana:42:

diğer arkadaşlar bana yardım edın sizlerde lütfen..ayın 19una düşünuoruz nışanı:52:

:44:

canım altın heryerde altındır, kırılcak hali yok en fazla cizilir o da hepsinin basına geliyo, bide tas dusme meselesi var dedigim gibi sana garanti de verse en fazla 2 sene olcak o yuzden garantiye takılma

gidin gezin kuyumcuları ne alyanslar gorursun... nette durdugu gibi durmuyor parmakta

dedigim gibi aynı seriden oldugu soylenen alyansımla ben cok mutluyum...

hayırlısı olsun hakkında allah tamamına erdirsin :nazar:

canım altın heryerde altındır, kırılcak hali yok en fazla cizilir o da hepsinin basına geliyo, bide tas dusme meselesi var dedigim gibi sana garanti de verse en fazla 2 sene olcak o yuzden garantiye takılma

gidin gezin kuyumcuları ne alyanslar gorursun... nette durdugu gibi durmuyor parmakta

dedigim gibi aynı seriden oldugu soylenen alyansımla ben cok mutluyum...

hayırlısı olsun hakkında allah tamamına erdirsin :nazar:

amin CookıeDough :nazar:teşekkür ederim..
burada denedıklerımı beğenemedım..ınsan bır modele takılınca diğerlerı içine sınmıyor ya hani o sendromu yaşıyorum:16:

altın dayanıklılığı konusunda haklsıın..bırı yarı fıyata yaparım deyınce işte aklım karıştı..

gerçekten ayrıntılı olarak yardımcı oldun..üzerınde düşüneceğim..teşekkur ederım..:42:

ama şu kullanan arkadaşlarda bırı yorum yazmazsa içimde kalır onuda dıyeyım:1:

$pırıltı alyans.jpg
pırıltı alyans bır benzerını yapmış benım beğendığım yuzuğun..ama başarılı bı tasarım olduğunu soyleyemem:50:

ben atasaydan ıstedığım yuzuğü pahalı bulmakta sanırım haklıymışım kızlar..

arişte pırlantalı sade bır model buldum..nerdeyse aynı fıyata..üstelik atasaydan daha fazla taşı var ve pırlanta taşlı:53:
Eki Görüntüle 287622

acayıp bır fark var..bırı taşlı bırı pırlantalı..taşlı 3200..pırlantalı 3650 tl :44:

Son düzenleme:
Allah bana da gönlümdeki kişinin yeniden bana dönüp onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin kızlar dua edin :16:

sizlere de mutluluklar dilerim :nazar:

işine karışmak gibi olmasın canım seçtiğin alyanslarda çok güzel ama çevremde ne kadar bayan varsa hep taşlı alyans alıp sonradan hep pişman oldular ne kadar para verselerde ciddi miktarlardı çünkü hep taşları düştü yerine taş koydurmak için tekrara para vermek zorunda kaldılar ve bir - iki derken bıktılar bu durumdan sadece bi öneriydi tatlım hayırlı olsun bu arada

Allah bana da gönlümdeki kişinin yeniden bana dönüp onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin kızlar dua edin :16:

sizlere de mutluluklar dilerim :nazar:

:nazar:hakkınızda ıyı neyse o olsun..yüzünüz gülsün..

teşekkur ederım ıyı dılekler için:42:

işine karışmak gibi olmasın canım seçtiğin alyanslarda çok güzel ama çevremde ne kadar bayan varsa hep taşlı alyans alıp sonradan hep pişman oldular ne kadar para verselerde ciddi miktarlardı çünkü hep taşları düştü yerine taş koydurmak için tekrara para vermek zorunda kaldılar ve bir - iki derken bıktılar bu durumdan sadece bi öneriydi tatlım hayırlı olsun bu arada

estağfurullah..fikir paylaşmak amacımız..iyi dilekler için teşekkür ederim:42:

benı düşündürende bu taşları ve maliyeti şu aşamada..

ilk beğendiğim model hep içimde..gıtgıde krıterler nedenıyle kafam karışıyor..bakalım ne olacak..pişman olmak ıstemem..

içine bışey sınmedığınde takıntı hale getırebılen bırıyım..o nedenle kararsızım şu sıra..

kesinlikle altınbaş diyorum ..hem tasarımları daha hoş hem de daha uygun ..ben de altınbaştan aldım
benim alyansım da pırlanta ..alalı 4 sene olacak nerdeyse ama hiç bir deformasyon yok hala ışıl ışıl parlıyor ..zaten pırlanta seneler geçse de tek ışıl ışıl parlayan taşmış ,diğer taşlar zamanla sönüyormuş.
benimki de beyaz yeşil altın karışımı ..
çizilme vs hiç olmadı ama tabi ilk günki gibi olmuyor ,e okadar da olsun ..
ama atasay gerçekten insanları kazıklıyor çok fahiş fiyatları var ..
ikisi de aynı olduktan sonra neden çok para veresinki ..

Son düzenleme:
kesinlikle altınbaş diyorum ..hem tasarımları daha hoş hem de daha uygun ..ben de altınbaştan aldım
benim alyansım da pırlanta ..alalı 4 sene olacak nerdeyse ama hiç bir deformasyon yok hala ışıl ışıl parlıyor ..zaten pırlanta seneler geçse de tek ışıl ışıl parlayan taşmış ,diğer taşlar zamanla sönüyormuş.
benimki de beyaz yeşil altın karışımı ..
çizilme vs hiç olmadı ama tabi ilk günki gibi olmuyor ,e okadar da olsun ..
ama atasay gerçekten insanları kazıklıyor çok fahiş fiyatları var ..
ikisi de aynı olduktan sonra neden çok para veresinki ..

maliyet konusunda haklısınız..

tasarımı çok beğendım ben..pırıltı alyansta yapmış kendınce bişey ama atasayı beğendım..
ariş bıle daha hesaplı geldı bana pırlanta koymuş sonuçta..
atasay şikayet var'da en çok şikayet gırılen markaymış..şimdi baktım..

ben bu tasarımı pırlanta koydurup kuyumcuda mı yaptırsam arkadaşlar??

pişman olurmuyum??:44:

Back