Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Beni de izlermisiniz lütfen

Ya bende 16 kasimda olacagim.buradaki bayanlar 300-350 cc tavsiye ediyor ama doktor 250-275 dusunuyor.o kadar da ısrar ediyorum ama bakalim nasil olacak.
Sonucta olmusken buyuk olsun demi ama

Ya bende 16 kasimda olacagim.buradaki bayanlar 300-350 cc tavsiye ediyor ama doktor 250-275 dusunuyor.o kadar da ısrar ediyorum ama bakalim nasil olacak.
Sonucta olmusken buyuk olsun demi ama
Bence burada yazılanlara aldanmayın herkesin yapısı farklı omuz genişliği beli baseni doktorunuzu dinleyin benimde 275 ve gayet dolgun oldu daha fazlası yakışmazdı hantal gösterirdi içiniz rahat olsun bence önemli olan yakışanın olması

Doktor karar verecekmis.
Doktorum sporcu sutyenini adidas tan al dedi bana.kizlar siz hangi marka aldiniz.buradan arastidgim kadar fila ile ayyildiz tavsiye ediyorlar.bide kac beden kangi cup alacagim bilmiyorum

Canım bende 275 düşünüyorum ama fotoğrafım var bi bakarmisin sana benziyomu. Bende seni gorebilirmiyim canım varsa foto

Canım bende 275 düşünüyorum ama fotoğrafım var bi bakarmisin sana benziyomu. Bende seni gorebilirmiyim canım varsa foto
Tabiki ben henüz resim eklemedim ama seninkiyle ilgili yorum yapabilirim ama bence sen yinede kimsenin yorumuna bakma doktorunu dinle

Tabiki ben henüz resim eklemedim ama seninkiyle ilgili yorum yapabilirim ama bence sen yinede kimsenin yorumuna bakma doktorunu dinle
Canım senin göğüs altı ve üstü ölçülerin kaçtı ameliyattan önce şimdi kaç oldu

NE KADAR SÜRE SONRA ASIL GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR SÖYLERMİSİNİZ BEN Mİ YANILIYORUM ÇOK KÜÇÜK OLDU BENİMKİLER.275 TAKILDI 3.5 AY GEÇTİ AMELİYATIMDAN MEMNUN DEĞİLİM
peki high profil mi moderate hangisi konuldu?

arkadaşlar bende düşünüyorum ameliyat olmayı. ama sadece buradan okumakla içim rahat etmiyor. şöyle bir arkadaşım olmuş olsa ve onda herşeyi görseydim diye düşünüyorum. sezaryanda kırk gün yataktan kendim kalkıp yatamadım. yine öyle şeyler olur diye korkuyorum.
birde burada izlemeye almak ne demek nasıl alınıyor. ameliyat olan arkadaşların resimlerini nasıl görebilirim. daha çok şey yazılacak şey var merak ettiğim.

Ayın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara
beni de takip eder misin 1 ay sonra ben de ameliyat olucam ve büyüklük konusunda kararsızım dr um bana 400 cc dedi

melike1990 sana yanlışlıkla yazdım ama takip edersen senden de fikir alabilirim..

benide takip edermisin bugün randevü aldım doktordan.
zonguldakta prof. eksal kargı dan. hiç ameliyat olan,tanıyan, görüşen var mı acaba. lütfen yardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…