Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Bnce çok doğal çok güzel olmuşlar canım güle güle kullan . nerede ve ne kadara kime ameliyat oldun ?

Ne kadara oldun ameliyati ve nerde oldun bende olmayi dusunuyorum fotoya bakma imkanimiz var mi..

Canım ameliyatını olalı 3ay olmuş güle güle kullan=) benimkide 2 Aysonra olacak benide izlemeye alırmısın sakıncası yoksa

Frigg canım geçmiş olsun benimde yarın 9 da ameliyatım var doktorda bana 275cc koyabileceğini söyledi sen küçük oldu demişsin kafam karıştı.görebilir miyim bende foto varsa?

Frigg canım geçmiş olsun benimde yarın 9 da ameliyatım var doktorda bana 275cc koyabileceğini söyledi sen küçük oldu demişsin kafam karıştı.görebilir miyim bende foto varsa?
Yarin mii ben de 270 ve 300 arasindayim haftaya doktorum bunlardan birini koyacak. Seninkileri gormek isterim

Ayın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara
Ayın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara

Geçmiş olsun canım. Henüz karar vermek için erken diye biliyorum. Rica etsem izlemeye alabilir misin? Göremiyorum fotoğrafları.

benide izlemeye alırmısınız rica etsem...

Merhaba frigg
Bende bakabilirmiyim albümüne izin verirsen nasıl durduğınu merak ettim ameliyatın olalı epey zaman geçmiş boyutunda bir değişim oldumu kçüldümü ölçü olarak canım

macig arkadaşın profil fotoğrafındaki göğüsler gibi olsun istiyorum ben.hayalimdeki göğüsler :)oratsı birleşik ve çok güzel duruyor.oluyor mu gerçek hayatta da.

macig arkadaşın profil fotoğrafındaki göğüsler gibi olsun istiyorum ben.hayalimdeki göğüsler :)oratsı birleşik ve çok güzel duruyor.oluyor mu gerçek hayatta da.
=))) o sutyenle birleştirmiş ortayı normalde her göğüs öyle olmazmı çok ayrık değilse zaten öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…