• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Izlemeye alır misin canım bir de kaç yasindasin ?

Zaten doktorum 300 cc komik durur dedi. 350 den aşağı düşünmüyor göğüs kafesim geniş 450 cc ye kadar alabilir dedi. Ama çok büyük de istemiyorum. Off çok zor o_O
bence doktorun tavsiyesine uy derinin alabildiği kadar büyük taktır sonra bu sitedekiler gibi slikon taktırdım çok küçük duruyor diyenler gibi mağdur olma ameliyattan ilk çıktığında çok büyük diyeceksin sonra ise daha büyükte koyulabilirdi diye düşünceksin bence yaptırdığına değsin 450 büyük değil ideal :)

Aynen canim. Benimkiler 345 cc high profil damla. Gayet te dogallar. Bundan kucuk kesinlikle beni tatmin etmicekti.

Haklisin aslinda ama iste ailemin de haberi olmayacak mesela benim. Belki fark etmezler destekli sutyenle geldiği boyuta gelse diye umuyorum :-)
benim annem biliyor hergün annemin başının etini yemiştim babam yurtdışında zaten memelerim kafamın boyutuna da gelse anlayamaz :D destekli sütyen takmayacaksın artık zaten bence anlamazlar ona dikkat etmezler büyüdüğü belli olsada fiziksel gelişim sanarlar :)

Back
X