Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

canım aynen benimde öle olacak ama sen küçük deyince kararsızlık yaşadım bende resmini görürsem banada cok yararlı olacaksın şimdiden teşekkürler çok geçmiş olsun.

Ya bende 16 kasimda olacagim.buradaki bayanlar 300-350 cc tavsiye ediyor ama doktor 250-275 dusunuyor.o kadar da ısrar ediyorum ama bakalim nasil olacak.
Sonucta olmusken buyuk olsun demi ama
merhaba canım geçmiş olsun oldun mu ameliyatını?izleme sansın var mı beni fikir alayım.tşkler şimdiden

canım aynen benimde öle olacak ama sen küçük deyince kararsızlık yaşadım bende resmini görürsem banada cok yararlı olacaksın şimdiden teşekkürler çok geçmiş olsun.
Merhaba bende 2 aralıkta oldum 400 cc kullandı dr. 500 de denemiş ama göğüs kafesime sığmamış. Doktorun en iyisini bilir. O konu da içiniz rahat olsun. Bende 500 tak dedim ama bu karar vücununuza ve göğüs dokunuza göre belirlenio maalesef

Canım bende önümüzdeki hafta olucam cokmu zor ameliyat yorumları okuyorumda tursiyorum biraz

kizlar neden cogunu buyuk implant istiyorsunuz ? buyuk implant bikini haricinde direkt olarak sisman gosteriyor kisiyi. Bildigin duba gibi duruyor ust taraf ve de hantal oluyor. Bikini ile guzel sadece. Ben mesela sisman durmamak icin ozellikle kucuk veya orta boy isticem. Kucuge cozum var ama buyuge cozum yok.

Ben de yapay durmasın hantal göstermesin diye küçük istedim hep ama sürekli gözlerim büyük cc taktiranlarin memelerinde küçük sağlıklı buyuk seksi tabii bir de beklenti meselesi

Ben de yapay durmasın hantal göstermesin diye küçük istedim hep ama sürekli gözlerim büyük cc taktiranlarin memelerinde küçük sağlıklı buyuk seksi tabii bir de beklenti meselesi

direkt sisman duruyor giysilerle buyuk meme. yasli gosteriyor ya resmen ayni yasli teyzeler gibi..yasli teyzelerin memeleri kocaman olur :)) bence en iyisini yapmissin. bikini ile buyuk daha iyi ama kiyafetle teyze gibi durmyi goze almak lazim.

Hayır vücut orantıları buna müsaitse dolgun göğüs tadından yenmiyor mesela bel ince geniş kalçalara büyük göğüs kadınsı hatlar olarak algılanıyor.. Büyüğede küçüğüde hiçinede çokunada tıpta her şeye çare var çok şükür :) göğüs küçültme topiğini inceleyebilirsiniz..

direkt sisman duruyor giysilerle buyuk meme. yasli gosteriyor ya resmen ayni yasli teyzeler gibi..yasli teyzelerin memeleri kocaman olur :)) bence en iyisini yapmissin. bikini ile buyuk daha iyi ama kiyafetle teyze gibi durmyi goze almak lazim.

Her büyük meme yaşlı ve ihtiyar teyzeleri temsil etseydi,, ergenlik çağında göğüsleri gelişimini tamamlamış genç kızlar,,babanne olurdu!! gençlik kavramı olmazdı öyleyse.. Öyle mi :) tabiki hayır bu yaklaşımınızı anlayamadım fikirlerinizi beyân etmek tabiki hakkınız ama bu forumda büyük protez taktıranlar da var benim gibi.. Her biri birbirinden sexy. Hele birini tanıyorum ki arzum77 bildiğiniz çıtır büyük meme yaşlılık semboludür diye bir şey yok. Düşüncelerinizi daha kibar ve taşlamadan paylaşmaya davet ederim sizi.. Bir çift BÜYÜK MEME sahibi olarak..

herkesinki seninki gibi durmuyor ki. ben sahsen zayif vucutta buyuk gogus seviyorum aksi durumda malesef sisman ve hantal gosteriyor. kucugun de dezavantaji su ki koca govdede iki tane araba fari gibi duruyor. demek istedigim herkesin vucuduna gore karar vermesi gerekli. kimse ustune alinmasin benim kendi genel yorumum.

Bende yaptırmak istiyorumm Frig. Resimlerini görebilirmiyim, yardımcı olurmusunz

Güldürdün beni canım, benimkiler de şu an araba farı gibi, inşallah tombik memelerime kavuşucam en kısa zamanda

Ayın 23'ünde ameliyat oldum. Ama ödemli hali buysa ve daha da küçülecekse hiç değmemiş ki bence çektiğim acılara
275 icin kucuk diyorlar banada 350den asagsini yapma diyorlar, resimlerinizi gorebilirmim, drlar kucuk yapiyor banada fikir olur.

275 icin kucuk diyorlar banada 350den asagsini yapma diyorlar, resimlerinizi gorebilirmim, drlar kucuk yapiyor banada fikir olur.
Benimki de 265cc canım cc olarak kucuk evet ama minyon bi vucudun varsa o kadar kucuk durmuyo:) meme altim 68cm civari o yuzden uyumlu oldu bana ama meme alti 75-80 olan birine de 350cc cuvari yakışıyor dogal olsun istersen, dolgun istersen de 400cc guzel olur ama ben 400 taksam evli de degilim abarti dururdu eminim yani demem o ki vucuda ve yasa gore degisiyo duruşu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…