Sonunda nişan fotoğrafçımı buldumm :))

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
evet kızlar sizlerinde bildiğiniz gibi 3 aydır fotoğrafçı arıyordum. Benimle aynı telaşı yaşayan arkadaşlarla forumdan uzun uzun konuştuk ölçtük tarttık. Bir de benim için en önemli olan şey fotoğraflardı o yüzden üzerinde çok durdum. Yani kıyafetlere bakmadan fotoğrafçıları aramaya başladım o derece Sonuç olarak sözlümle birlikte cumartesi günü Sibel Gürüney ile görüşmeye gittik. Çok içime sindi. Kendisi çok sıcak kanlı pozitif bir insan tam benim kafadan ay çok mutluyum kızlar bu işimide halletmiş oldum darısı tüm bu dertten muzdarip olanların başına inş. Buradan herkese Sibel Hanımı tavsiye ediyorum. Nişanım 9 Haziranda fotolar hazır olunca hemen sizinle paylaşacağım. Herkese sevgiler..

Çok sevindim senin adına didemcim...Fotograflar eline ulastiginda ne kadar dogru karar verdigini gorceksin...Tavsiyemi dikkate aldigin icinde ayrica mutlu oldum...Benim fotograflarım o kadar icime sindi ki herkese tavsiye ediyorum Sibel hanimi...Umarim cok guzel bir cekim ve nisan gecirirsin...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım. Zaten senin sayende karar verdim. Senin fotoğraflarına baktığımda da içime sindi baya maş yıkılıyor fotolar İnş canım iyi dileklerin için tekrar çok teşekkür ederim

kızlar sibel gürüneye nasıl ulaşabilirim.

bloğunda iletişim adresi yok. bilgisi olan vr mı ?

Ben de düğün fotoğraflarım için Sibel hanımla anlaştım gibi. İnşallah bi sorun olmaz da güzel güzel fotoğraflarımız olur bizim de

Facebooktan bakabilirsin canım orda iletişim bilgileri fotolar vs var :)

Kızlar ya ben anlaştım kaporamıda verdim biliosunuz ama bana herkes diyor ki fotolarda bir çekicilik yok beğenmedik keşke acele etmeseydiniz falan çok moralim bozuk

Neden ama bence gayet güzel fotoğrafları..

bende çok beğeniyorum canım bence diğer fotoculardan hiç bir eksiği yok ama millet canımı sıkıyor

Yok canım hiç sıkma bence canını, gayet güzel eğlenceli fotoğrafları var bence önemli olan senin içine sinmesi zaten

Benim içime çok sindi canım çok teşekkür ederim :)

Ben de kendisiyle anlaştım zaten, hem de Ankara'ya gelecek yani o derece içime sindi benim de düşün artık :) Bence hiç kimseyi dinleme kendi beğenin önemli, kimseyi memnun edemezsin, başka biriyle anlaşırsın onu da beğenmezler :) O yüzden canını sıkma, mutluluklar şimdiden ayrıca

haklısın canım herkes bir şeye bir mana bulacak herkesi birden memnun edemem :) çok teşekkür ederim sanada mutluluklar

Kızlar bende bugün esma altay ile görüşücem hakkında bilgisi olan var mı?

Daha sonra mutlu masal- burcu çalışkan ve hande karayaka ile görüşücem. Hayırlısı :):)

burcu çalışkan'ı biliyorum, takip ettiğin insanlar arasında. fotoğraflarını beğenirim.
hande karayaka nın da hoş duruyor fotoğrafları..
diğerlerini ben pek sevemedim..

canım ne yaptın görüştün mü?

evet tatlım görüştüm kendisi çok tatlı bir bayan pozitif enerji aldım o derece ama dediğim gibi diğer kişilerle de görüşücem.
Esma hanım büyük boy panoramik albüm 2 adet cep albüm ve bir poster dış mekan çekim için 900 istedi. Fiyat fazlası değil. O kadar araştırdım ki dış mekan 900 den başlıyor. Bakalım kısmet. :18:

burcu çalışkan'ı biliyorum, takip ettiğin insanlar arasında. fotoğraflarını beğenirim.
hande karayaka nın da hoş duruyor fotoğrafları..
diğerlerini ben pek sevemedim..

bu arada tebrik ederim. kendiniz de aynı mesleği yaptığınız halde fikrinizi çok hoş söyelemişsiniz. burda ben diğer fotoğrafçıları kötüleyen çok meslektaşınzı gördüm. s,z, tekrar tekrar tebrik ederim alçakgönüllüğünüz için.

cnm merhaba fotografçını bulmana sevindim cnm.rica etsem ne kadara anlaştıgınızı yazarmısın. şimdiden teşekkürler.

Canım sadece dış çekim için 900tl çok fazla. Sadece dış çekim maksimum 3 saat dürer diye düşünüyorum. Sen sibel gürüney ile görüştün mü? Bi onunlada görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…