stooop!!! inşallah boyamamışsındır aklıma takıldı bak şimdi koleston 12.1 hiç kullanmadım ben bu içinden çıkan kağıdında şey yazıyomu ımmm
loreal 10.1 ve 10.5 mesela oksidanı da 9dur ve açıcı özelliklidir saçımda yanlış işlem ya da şöyle diyim istediğimden daha koyu küllü saç çıkarsa 10.1 ile o koyuluğu kırarım anlatabildim umarım...
Gurgurun karışımına 9.1 dahil etmiş olmasını alakasız bulmayın...Ya da açıcılı değildir koleston ama daha önce ikisinin yarımşar karıştırırak boyayıp istediği sarıyı biliyodur...Baktım çok açık küllü sarı o desteklemiş olabilir 9.1 ile...Yani bişey biliyodur da yapıyodur yoksa fazlalık boya kullanır mı bu karışımı yapabilen biri iyi düşünün yaw please!?!
Bak şu yanlış olur ve yapmanı istemem Gurgurun saçı akmış haliyle bakırmış uygulama öncesi ve 2yarımdan 1 tüp küllü açık sarı yarımşar mavi gümüş kullanmış ve harika bi küllü bulmuş
Ama senin saç rengin ne??? istediğin ton ne??? Gurgurun saçını beğenmiş fakat çok küllü bulmuşsun benimkini de beğenmişsin ama...
2 çeşit küllü seven var grimsi küllü bi de yeşilimsi ...koyusu açığı sonraki mevzu Sen hangisini istiyosun??? Karışımı ona göre hazırlamalısın bizimkilere göre değil tam istediğin onlar değilse
Ben Gurgur un karışımını uygulamadım bilmelisin kendime uyarladım...Ve arttırıcam yavaş yavaş oynuyorum yani oranlarla saçımın durumuna bakıp...Ve sakın şunu da yapma yarım küllü sarı yarım mavi yarım gümüş kullanma pat diye!!!Ne olur hiç bilmiyorum 1 senedir küllü saç oranlarıyla oynuyorum çok cesur karışımlarda yaptım absürdünü de ama bu kadarına ben bile cesaret edemem ... Yani hüsran istemiyosan başta düşük tut oranları saçın ne tepki veriyor gör sonrakine daha rahat arttırırsın Zaten uygulama şeklinde amaç bu olmalı karışımını düşük oranlarda kullanıp yükselterek kendine uyarlaman İstediğin küllü tona göre....kolay gelsin