sosyopatmidir nedir seni duvar kenarina skistirmasini biliyyy
ne hoşsun. ben olsam yapamazdımBu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi
Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.
Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden
En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi
ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi
zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi
iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi
bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum
resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi
ay sizle paylaşayım dedim
sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?
adamı niye hemen elliyon eccük sabret
adamı direk trafoya bağlamış ama kızartıvermişelektrik olsun diye herhalde
ilerleyen zamanları düşünemiyorumadamı direk trafoya bağlamış ama kızartıvermiş
hidroelektrik santrali kurarlar artıkilerleyen zamanları düşünemiyorum
adamı niye hemen elliyon eccük sabret
ne hoşsun. ben olsam yapamazdım
yaaaaaaa inanmıyorummmm süpeeeeer
Bak şu bakışangileeeee ay çok güzel olmuş yaa ,gelişmeleri bekliyoruz
adamı direk trafoya bağlamış ama kızartıvermiş
ilerleyen zamanları düşünemiyorum
hidroelektrik santrali kurarlar artık
İnşallah istediğin gibi sonuç alırsın..
Hemen Kelebeklenme, sonra bir elinde mendil, bir elinde çikolata ile bulmayalım.
Azıcık frene bas :)inşallah çok mutlu olursun.
Harikasinnn justttt hadi insallah gelismeleriii yaz…
Bu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi
Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.
Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden
En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi
ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi
zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi
iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi
bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum
resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi
ay sizle paylaşayım dedim
sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?