• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda konuştuk kızlar!!!

Çok hoş yaa, umarım olur da İtalya'ya beraber gidersiniz. :KK53:

:KK23: kolundan tutuğum gibi :KK23:

bence anlamıştır, ve tabi onun da ilgisi var yoksa neden kapıda aaa sen desinki?şaşırmış baya, bence süper bir gelişme isteğine de dikkat etmemiş hadi bakalım devamı gelicek kesin:))

evet ya çok ilginç diğerlerine tepkide bulunmadı bana gelince güldü aaaahaha falan hani aman burda taklit edemedim işte tanıdı:KK33:
Çok güzel ne heyecanlı umarım aynı ilgiyi görürsün :KK48: bende midemde kelebekler olsun istiyorumm :KK68:

uzun zamandır bekliyorum canım :oops:

Ay ne güzel ya ne heycanlı en güzel anlar:KK51:sevgili olduktan sonra monotonlaşıyor ilişki:KK45:

:KK74:
İşler almış başını yurumus artık anlasın bi zahmet :D

Haydi hayırlısı...İnşallah çok güzel günler kapıdadır şekerim.:KK73::KK37:

umarım ya o kadar acının ardından bu gelirse aman iyi ki çekmişim :KK53::KK70:

Ay hadi inşallah :)

valla öyle hiç konuşabileceğimizi bile sanmıyordum :)

yazarım yazarım zaten kimin bu kadar kafasını şişirebilirim ki başka :-)

ciddi mi söyledin bunu yani anlamış mıdır dokununca ::)
Saka yaptim ilahi :))
Yalniz kardes senin bu vatandaşta biraz mallık var gibime geldi :KK31:

:KK22::KK22::KK22:

neden öyle dedin canım :KK48:

ya şu an çok anlayamıyorum çünkü hala heyecanlıyım ve sabahtır bir şey yiyemedim heyecandan :oops:
Ne bilem bu zamana kadar iki kelime etmemiş, muhabbet kurmaya çalışmamış. Seni fark ettigi halde.
Ama neyse o yapmiyosa sen elle, cimdikle, olmadi yapistir iki tane :KK67:

Kendimi yabanci dizi iziyor sandim.

Ne bilem bu zamana kadar iki kelime etmemiş, muhabbet kurmaya çalışmamış. Seni fark ettigi halde.
Ama neyse o yapmiyosa sen elle, cimdikle, olmadi yapistir iki tane :KK67:

haha yapmaz mıyım hiç ilk fırsatta ensesine ensesine :KK8:

Yok mu enistemizin bi kardesi abisi arkadasi italyan cinsinden:KK8::KK8:

bu akşam sürüyle italyan vardı da boşver ben sana membaaından iyisini seçip yollarım sen iste yeter ki :-)

Kendimi yabanci dizi iziyor sandim.

belki cümleleri ingilizceden çevirdiğim içindir türkçesi çok iyi değil benim de italyancam yetmiyor ingilizce konuştuk :KK45:

Son düzenleme:
Back