Sonunda konuştuk kızlar!!!

Çok hoş yaa, umarım olur da İtalya'ya beraber gidersiniz.

kolundan tutuğum gibi

bence anlamıştır, ve tabi onun da ilgisi var yoksa neden kapıda aaa sen desinki?şaşırmış baya, bence süper bir gelişme isteğine de dikkat etmemiş hadi bakalım devamı gelicek kesin:))

evet ya çok ilginç diğerlerine tepkide bulunmadı bana gelince güldü aaaahaha falan hani aman burda taklit edemedim işte tanıdı
Çok güzel ne heyecanlı umarım aynı ilgiyi görürsün bende midemde kelebekler olsun istiyorumm

uzun zamandır bekliyorum canım

Ay ne güzel ya ne heycanlı en güzel anlarsevgili olduktan sonra monotonlaşıyor ilişki

İşler almış başını yurumus artık anlasın bi zahmet

Haydi hayırlısı...İnşallah çok güzel günler kapıdadır şekerim.

umarım ya o kadar acının ardından bu gelirse aman iyi ki çekmişim

Ay hadi inşallah :)

valla öyle hiç konuşabileceğimizi bile sanmıyordum :)

yazarım yazarım zaten kimin bu kadar kafasını şişirebilirim ki başka

ciddi mi söyledin bunu yani anlamış mıdır dokununca ::)
Saka yaptim ilahi :))
Yalniz kardes senin bu vatandaşta biraz mallık var gibime geldi

neden öyle dedin canım

ya şu an çok anlayamıyorum çünkü hala heyecanlıyım ve sabahtır bir şey yiyemedim heyecandan
Ne bilem bu zamana kadar iki kelime etmemiş, muhabbet kurmaya çalışmamış. Seni fark ettigi halde.
Ama neyse o yapmiyosa sen elle, cimdikle, olmadi yapistir iki tane

Kendimi yabanci dizi iziyor sandim.

Ne bilem bu zamana kadar iki kelime etmemiş, muhabbet kurmaya çalışmamış. Seni fark ettigi halde.
Ama neyse o yapmiyosa sen elle, cimdikle, olmadi yapistir iki tane

haha yapmaz mıyım hiç ilk fırsatta ensesine ensesine

Yok mu enistemizin bi kardesi abisi arkadasi italyan cinsinden

bu akşam sürüyle italyan vardı da boşver ben sana membaaından iyisini seçip yollarım sen iste yeter ki

Kendimi yabanci dizi iziyor sandim.

belki cümleleri ingilizceden çevirdiğim içindir türkçesi çok iyi değil benim de italyancam yetmiyor ingilizce konuştuk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…