Sonunda konuştuk kızlar!!!

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Bu akşam kokteyl vardı kızlar, o da kapıda karşıladı bizi
El sıkışırken "aaa sen" dedi

Neyse akşam boyu bakıştık. En son ben kendi hocama söyledim dedim durum budur kız arkadaşı var mı kaç yaşında vs. adamın bilgilerini öğrendim. Ben de yardımcı olurum dedi.

Kız arkadaşı yokmuş
Sadece çalışmak için gelmiş türkiyeye
ve 6 yaş büyük benden

En sonunda dayanamadım sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim
Tabii dedi birkaç dakika ver bana dedi konsolosla falan konuşuyordu neyse bakıyor yanıma geliyor geliyor gidiyor en sonunda eh dedim yeter çıkıp gidiyordum yanıma geldi

ben siz dedim x üniversitesinden mezunmuşsunuz master yapmak istiyorum romada bana yardımcı olur musunuz benim hocam size sormamı istedi dedim
o da aa tabii ki neden facebookta eklemiyorsun ordan da devam ederiz dedi

zaten ekledim ama kabul etmediniz dedim
şaşırdı aa görmemişim o zaman tekrar ekle dedi

iyi bir adamım demiştiniz ama hmm bilemedim dedim alındım yaptım şakayla karışık
lütfen kişisel algılama ben sosyopatım biraz dengesizimdir utangacım dedi telafi edicem bunu dedi

bir sürü arkadaşınız var bana gelince çok seçicisiniz dedim yine şakayla karışık gülerek
utandı kıpkırmızı oldu yüzünü kapattı o ara koluna dokundum

resmi bir kurum anlayışlı davran sen adım atmalısın diyor benim hoca da kahve içmeye çağır o öyle geleneksel biri değildir kötü düşünmez kadın yapmaz etmez demez dedi

ay sizle paylaşayım dedim

sizce anlamış mıdır artık ya benim hocam da onunla aynı üniversiteden mezun aynı şehirdenler, ben kendi hocamla çok yakın arkadaşım öyle olduğu halde gidip ondan yardım istedim kendi hocamdan da isteyebilirdim bunu anlamayacak kadar gerizekalı olamaz değil mi?

ya şaka yaptı sanırım orda ironikti ama kıpkırmızı oldu ya konuşurken çok gülüştük falan

İyi gidiyorsun iyi

Âdem olan anlar artık

ben de utangacım diyorum ama kendime inanamadım çat diye gittim konuşabilir miyiz dedim valla yürüdüm hele dokunduğuma inanamıyorum ya bana neler oluyor böyle

Aa sen tepkisi güzele işaret, demek aklında yer etmişsin :)

Bi de nolur şöle dakka 1 gol 1 laf sokmayalım yahu. Herkese çok yakın, bana gelince seçicisin fln. Bana dense irrite olurdum yani.

Feysten de bi akşam okul muhabbetinden girip, yürürsen olur bu iş derim :)

amacım laf sokmak değil ki şakalaşıyorduk o lafın altındaki anlam başka

önce biraz bekleyeyim belki o yazar e artık yolunu açtım hadi gel gel dedim

bence anlamıştır, ve tabi onun da ilgisi var yoksa neden kapıda aaa sen desinki?şaşırmış baya, bence süper bir gelişme isteğine de dikkat etmemiş hadi bakalım devamı gelicek kesin:))

Çok güzel ne heyecanlı umarım aynı ilgiyi görürsün bende midemde kelebekler olsun istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…