Sonunda konu açmayı becerebildim Mutlaka okuyun Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum.

ben sizi çok iyi anlıyorum..hani eltimin bir tane kızı var gözüme sokuyorlar dediniz ya bunu da birebir yaşadım ben..

siz kalbinizi temiz tutun..ve sizi üzen insanlardan uzak durun.bazen ufak maskler takmak gerekebilir..

Allah razı olsun arkadaşım...
bana kalsa hiç aramam sormam da eşim ailesine bağlı...ama o da neler döndüğünü anladı çünkü bir defasında
kayınvalidem bana küfür ederken odaya kamera koydum çekip izlettim...
bana bunu yaptırdı sonunda...
haftada bir gün bir şeyi bahane edip evime çıkarak seni allah buralardan geldiğin gibi götürsün seni .....ve saire ağzına geleni sayardı...

en son ramazanda yaptı bunu ve ben oruçtum....

ama allaha havale ettim...eşime de inandırmak için kameraya çektim ve izlettim çok utandım sonra ama yapılacak bir şey yok..

ikisinden de nefret ediyorum..
eltim sözde beni yok sayıyor... ben değersizmişim gibi davranıyordu ne oldu sana neden böylesin diyordum hep şimdi bıraktım aynen ben de konuşmuyorum meraba merabaa...

Yapmanız gerekenleri öğrenmişsiniz zaten

Eltim yok çok şükür ama dillere destan şöhretlerini bildiğimden bırak derdimi anlatmayı , selam sabahtan öteye gitmezdim doğrusu..

Kayınvalide ile de saygıda kusur etmem ama mesafem bellidir..

Başka da yapılacak birşey yok , eşinizin ailesi onlar neticede..

Laf sokarlarsa altında kalmayın derim , yoksa diğerleri gibi bunu da kafanıza takmakla kalırsınız.. Saygısızlık etmeden cevabını verin.. O eski sus pus halinizden eser olmadığını görünce şaşırırlar.. Ve zaten sessiz insanların üzerine gelinir, biraz sesinizin çıktığını görünce onlar da eskisi gibi olamazlar..

Allah hayırlı evlatlar versin size, hemde ikiz.. Hakkı ile annelik yapanlardan eylesin..

Son düzenleme:
ben sizi çok iyi anlıyorum..hani eltimin bir tane kızı var gözüme sokuyorlar dediniz ya bunu da birebir yaşadım ben..

siz kalbinizi temiz tutun..ve sizi üzen insanlardan uzak durun.bazen ufak maskler takmak gerekebilir..

öyle mi allah yardımcınız olsun...yaa valla kendime de üzüldüm size de napacaksınız işte cahillik....ben de mal gibi anlamıyordum önceden davranışlarını bu forumu okuyup da tavsiyeleri anlayınca jetonum düştü baktım ki beni hep gaza getirmişler saflığımdan faydalanmışlar sinirlendirmişler...

masklerin en güzelini benim eltimde bulabilirsiniz ama ben de bi tane takıyorum artık napalım allah günah yazmaz inş

başka türlü olmıuyor...

yazdıklarınıza bakarak sizin temiz kalpli bir hanım olduğunuzu düşünüyorum.iyi niyetli insanlar bu dünyada kaybetmeye mahkumlar.ama tabii ki kısa vadede.bu dünya kurnazların dünyası malesef.arkadaşların dediklerinden farklı birşey düşünmediğim için allah size de hayırlısıyla bir evlat nasip etsin diyorum sadece.mutluluklar

çok sağolun güzel dualarınız için ayy bugün herkesten dua aldım... bende size ediyorum allah hayırlı insanları çıkarsın karşınıza kardeşim..

o sizin kendi temiz kalbinizdir arkadaşım.. çok sağolun yazdığınız için :))

ben tedavi sonucu anne oldum,İnşallah sizde olacaksınız..

ve şu anda eltimden değil onun bir hatası hiç olmadı ama k.validemden uzak duruyorum..saygısızlğım yok ama bana zarar veremiyor artık..Allah'a havale ettim! siz de öyle yapın.

siz de deneyin bunu ki zaten başarmak üzeresiniz :)..

Eltinizin hamileliğini kutlamakla çok iyi yapmışsınız. Ellerine koz vermemişsiniz. Siz zaten yapmanız gerekeni yapmışsınız. Araya koyduğunuz seviye de iyi. Anladığım kadarıyla temiz bir kalbiniz var. Boşverin böyle insanlar hiç ölmeyeceklerini sanıyorlar herhalde...

Çocuk içinde Allahtan umut kesilmez. Hiç olmayacak denen şey mucize olarak karşınıza çıkabilir. Allah'a dua etmekten vazgeçmeyin. Allah'ım sizi tez zamanda bebeğinize kavuştursun,merhameti sizin üstüne olsun.

çok sağolun güzel dualarınız için ayy bugün herkesten dua aldım... bende size ediyorum allah hayırlı insanları çıkarsın karşınıza kardeşim..

Ne demek Benim ablam ve eniştemin de çocuğu olmuyordu, tedavi ile ikiz bebekleri oldu.. Hatta sonra normal yollarla bi bebekleri daha oldu hem şaşırdık hem çok sevindik.. O 'ol' desin yeter ki.. Darısı başınıza

Herkes iyilikten anlamıyor, sükunetin edepten olduğunu bile idrak edemiyorlar

Kendinizi ezdirmeyecek kadar konuşabilin, o kırılır bu üzülür diye düşünüp içinize açmayın sizi üzebiliyorlarsa sizinde onları üzme hakkınız var bence..

ben de memlekete dönünce tedaviye başlıcam inşallah ama o zamana kadar eltim doğum yapmış olacak ve bunu benim aleyhimde kullanacaklar.. gözüme gözüme sokacaklar...tedavi süresince psikolojimi bozacaklar... devamlı deneyecekler beni...
kaynanam:
- aman da babannesinin anzer balı var mı onun gibi bu ailede torun kimse onun yerini tutamaz diyecek
eltim sinsi sinsi gülecek... bana surat asıp kendini beyenmişlik taslayacak...ama ALlah görüyor...
bunların altında kalmamam lazım...
hep mutlu görünmem lazım

allahım bana yardım etsin...
Aman aman siz bir annesiniz en iyisini yapmışsınız hiç mi hiç dert etmeyin...bu dünyada kimseye güvenilmez...insan üzülüyor ama napalım atlatırız inşallah....

hiç üzmeyin kendinizi, allah çok büyük gün doğmadan neler doğar siz de yaşarsınız istediğiniz mutluluğu. içinde kötülük olan, bilinçli şekilde etrafındakileri inciten insanların kendi dünyalarında mutlu olduklarına veya olabileceklerine çok inanmıyorum ben açıkçası bırakın kendi içlerinde yaşasınlar hırslarını siz hiç duygularınızı göstermeden uzak durun, görüşmeniz gerektiği zamanlarda da nezaketinizi ve mesafenizi koruyarak yaklaşın bence.

amin allah razı olsun sizden de...
emin olun ellerine koz vermemek için yaptım...

acaba düşünmüşler midir bak aramamazlık etmedi demekki umurunda değil kıskanmamış diye
__

demekki çok iyi bir insansınız dualarınız tutmuş...
sükunet edeptendir...
bunu unutmayacağım...
çok sağolun:)))

şu yazdıklarınızı okuyunca çok şey yazmak istedima ama Allah görüyor diyebiliyorum sadece..

kimse bir başkasının ahını almasın,gözyaşlarıyla mutluluk yaratmasın kendine..birgün o gözyaşları tam tersine dönebilir..

lütfen onların hiçbir sözüne aldırmayın,biliyorum zor ama bunu başarabilirsiniz.duymak istemediğiniz şeyler söylenirse kapayın kulaklarınızı..üzüldüğünüzü yıprandığınızı belli etmeyin sakın..yoksa daha çok üstünüze gelirler..ama hiç büyük konuşup büyük davranmamak lazım çünkü kimin ne olacağı belli olmaz..onlar bunun farkında değiller ne yazık ki.

k.validem eltimin kızına nazaramın değidiğini ima eden şeyler söylemişti çocuğum olmadığı dönemde ve ben bütün gece ağlamıştım.çok zoruma gitmişti çok..ama ona bunu hiç belli etmedim.bu zevki yaşatmadım ona..

ne kötü şeyler bunlar ya,ne kötü insanlar var..

ayy inanamıyorum ne kadar büyük bir ayıp yaaa

niye nazarınız degsin çocuktur ağlar..allah böyle insanları....
heh işte aynı benimkileri anlatmışsınız...hakkınız var bunlar gerçekten takılmaması gereken insanlar...Allahım niye ağladınız o kadar...lütfen bir daha ağlamayın..allah size evlat nasip etmiş oh çatlasınlar...şimdi de siz nazar mı dği acaba diyin...

yok yok demeyin sakın kötüyle kötü olunmaz....

benim kayınvalidem de sürekli çocuklara nazar değdi der durur... eltimle beni tip olarak benzetir ama onu benden güzel ve üstün görür... kısa boylusun diye çirkin şekilde imalar yapıp dalga geçtiği çok olmuştur....

ama değişmeyen bir şey var...ben gayet güzel ve zeki bir insanım...kocam beni almış ya gerisi ne derse desin...

canım yaaa kalbinin güzelliği yazdıklarına yansımış resmen hiç bir şeye kafanı takma bende de bir kaynana var yüzüme gülüp arkamdan iş çevirir ama rabbim görüyor ve biliyor beni üzmek için yaptığı planları öyle güzel bozuyor ki ben hep güleryüzümü iyi niyetimi korudum son olaylara kadar şimdi aramıyorum sormuyorum çok mecbur kalırsam konuşuyorum ben uzakta olduğum için böyle avantajım var...

en büyük tavsiyem onların yaptığı hiç bir şeye üzüldüğünü belli etme takmıyormuş gibi görün kimsenin ağzına laf verme sen takmıyormuş gibi göründükçe onlar kuduracaklar için kan ağlasada mutlu olduğunu görsünler en güzel cevap bu olacak onlara verdiğin mesajda siz ne yaparsanız yapın ben mutluyum bozamazsınız olacak...

bebek içinde rabbim en kısa zamanda sana annneliği tattırsın senin eltin hamile kalmış benim kaynanam benden önce hamile kalmak için elinden geleni yaptı nitekimde kaldı mesela benim iki kızım var şimdide sürekli oğlun olsa 3. yü doğur lafları ne yaparsan yap yaranamazsın yani tedavi sürecin mümkün olduğu kadar onlara ayrıntı verme uzak dur ve kendini yıpratma rabbim sana hayırlı sağlıklı uslu uzun ömürlü bir evlat nasip etsin...

ben onu hamileliği için tebrik ettim hatta bana da dua et dedim... o zannettiki ben onu aramıcam zıt kıskanç davranıcam ama öyle olmadı...

sinir olmuş mudur sizce????

yurtdışında olduğum için beni hiç arayıp sormadı ve yolcularken bile yapmacık davrandı....

üç aylık hamile olduğu halde hemen söylemeyip benim yurtdışına gitmemi bekledi....

sonradan söylediki almanyalarda üzüleyim onu düşüneyim diye....

ama ben onu tebrik ettim ve çaktırmadım üzüldüğümü hiç...

bunları düşünme olsun ya da olmasın umrunda olmasın sen insanlık görevini yapmışsın ve onlara arkandan konuşma fırsatı vermemişsin bu yeterli...

Son düzenleme:

arkadaşım cevabın için çok sağol...
yazdıkların senin kalbinin güzelliğini gösteriyor asıl...

bunlardaki oğlan sevgisi bitmez merak etme...sonra öyle bir oğlan verirki ona allah pişman eder valla...sanki kızları allah yaratmamış töbe tvbeee

yazdıklarında çok haklısın ben de öyle yapıcam...kaynanası hamile kalmak için geliniyle yarışan bir insanı ilk defa duyuyorum aman aman uzak dur valla ben buradan krize girdim...ne biçim bir insanmış nasıl olur yaaa....

allah yardımcın ve yardımcımız olsun ne güzel uzaktasın işte en iyisi boşver keyfini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…