• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sonunda kararımı verdim mutfağım...

zeyneb24

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
15
3
18
Erzincan
venni hıgg glas gümüş freze ve beyaz ...çok kararsızdım kızlar sitedeki mutfakla alakalı tüm yazıları okudum.parlak istedim çizilir mi endişesi,mat dedim oda içime sinmedi ve sonunda kararımı verdim sanırım çizilmeye en dayanıklı mdf buymuş biraz pahalı oldu ama inş değer. haftaya dolaplarım takılacak inş sizlerlede paylaşırım.muhabbetle..

yapımı tamamlanınca fotolarını bekliyoruz.. şimdiden hayırlı olsun..her zaman huzurla, güzel yemekler pişirirsin inş. :16:

ben cok mutfakcıyla gorustum lake ve mebran vakumlu kapak ıkısını onerdıler sıızn yaptırdınız kapakla mebran arasında fıyat farkı yok
cızılmeyı engelleyemezsınız 10 gundur yenı evımdeyım
bı kac kapakta cızılme bıle var bunu anladım
kac lıraya maal oldu
bırde bana verılen bılgı hıgg glossun cok yenı bı urun oldugu ve kaplama oldugu kaplamayaı atabılecegı ıdı

ama freze cok cızıgı gosterecek bı kapak degıl :)
benım dolabımın uzerı parlak beyaz
altı murdum

hıgg gloss ta da çizikler olabiliyormuş ama venni için ustamız garanti verdi zaten yeni bir ürün membran kapakla venni arasında fiyat farkı 600-700 arası mutfağımın tamamı için umarım iyi olur.Ayrıca venninin sitesine girerseniz daha net bilgi alırsınız ayrıca interaktif uygulama seçeneğide var renk konusunda size yardımcı olur muhabbetle...

hıgg gloss ta da çizikler olabiliyormuş ama venni için ustamız garanti verdi zaten yeni bir ürün membran kapakla venni arasında fiyat farkı 600-700 arası mutfağımın tamamı için umarım iyi olur.Ayrıca venninin sitesine girerseniz daha net bilgi alırsınız ayrıca interaktif uygulama seçeneğide var renk konusunda size yardımcı olur muhabbetle...

kac lıraya yaptırıyorsun canım
benım kuzenın evı senın ıstedıgın dolaptan yanı renk olarak ama uzerı krem rengı

Back
X